Αυτή η διαδικασία τους με φοβίζει πάρα πολύ ( για το επικοινωνήστε μαζί μας αν δεν έχετε πάρει τα tickets 7-10 ημέρες πριν το event κλπ. κλπ.
Σε μία φίλη μου για άλλη συναυλία ήταν να φύγει και την ειδοποίησαν ότι τις τα στέλνουν. Τελικά το μήνυμα ήταν εικονικό και τα εισιτήρια τα παρέλαβε έξω από το στάδιο!!!
Εντάξει τα παίρνεις αλλά μέχρι τότε πάει η ψυχή σου και έρχεται!!:-s
Eιναι λιγο τρομπες αλλα στο τελος την κανεις την δουλεια σου…
Kαι γω την ιδια ανησυχια εχω με το Ticketmaster…εισιτηρια ακομα να δω φυσικα και ελπιζω να μη γινει καμια στραβη τελευταια στιγμη.[-X
Εντάξει δεν νομίζω να μας δημιουργήσουν πρόβλημα τα αγγλόσκυλα.
hey hey!lost highway!
i will always love you baby…
πάμε!μεγάλες στιγμές!
Ενας ατέλειωτος μήνας μένει!!!
Δύο ατελείωτες μέρες
Να περάσεις SUPER!!!:band: :rockon: :rockon:
Δεδομένου του set list που είδαμε να κυκλοφορεί …satisfaction’s guaranteed:D
Βαλίτσες ετοιμάζονται… δισκάκια με Βοn Jovi compilations για τα πέρα δώθε ετοιμάστηκαν… Ελληνική σημαία στη βαλίτσα (ω ναι! είμαστε γραφικοί!!!:p)
:drunk: :yahoo: :yahoo: =D> =D> :band: :dance:
Θα πάρω μαζί μου και εγω στην Αυστρία…
Απο τα must (μη πω κλισε) μιας συναυλιακης εκδρομης στο εξωτερικο… ανεμισμα κατα την διαρκεια του live, και μετα ομαδικη φωτο ολη η παρεα ιδρωμενη, εξω απο το venue της συναυλιας. Καλα να περασετε:wink:
κι εγώ Αυστρία θα πάω!φεύγω μεθαύριο!για να δούμε τι θα δούμε!
Τι θα δεις? Σούπερ θα περάσεις…
Εγώ μια χαρά μας βρίσκω!!!8) 8)
Και δεν είμαστε καθόλου γραφικοί!!!
Αυτοί δεν ξέρουν τι χάνουν, αν ερχόντουσαν να είστε σίγουροι ότι δεν θα ήταν η μοναδική τους φορά!!!
φυσικά, αστους να δουν Ελληνική σημαία μπας κ ξεστραβωθούν κ γίνει κανένα θαύμα (λέμε τώρα…)
Παρόλα αυτά έβλεπα τώρα στο official backstagejbj fc, ότι κυκλοφορούν φήμες ότι θα ξαναγυρίσουν Ευρώπη, αλλά από φήμες χορτάσαμε πια!!!:lightsabre: :blow:
Μακάρι, αλλά μετά το πρόσφατο “κάζο” μόνο αν τους δω στο σανίδι επί Ελληνικού εδάφους θα το πιστέψω
Και εγώ. Δεν πιστεύω πλέον τίποτα και κανέναν!!!
Αντε αντε… Αλλη μια μερα εμεινε και μετα Bon Jovi στο Rock In Rio!!!
Πωπω ρε παιδια, δεν μπορω να περιμενω!!!