Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

Cozy Cozy είσαι εδώι; Λεπτομέρειες τώρα παρακαλώ!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :dizzy: :dizzy:

Kalimera apo Stuttgardi! To zisame ki auto: 26 kommatia, 2,5 wres (xwris kena sta kommatia…), diaskeues pou den perimename kai sto encore… Wild is the wind :bow2: :vibrate:
Apo ti mesi kai meta i synaylia itan super!!! Poly poly krima pou paizoun se toso ksenerwta koina opws to germaniko kai oxi se emas!!! Pantws sikwsame panw apo 20 fores psila tin elliniki simaia kai sigoura tin eidan :lol:
super setlist:[SPOILER]
LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
BAD NAME
RAISE YOUR HANDS
RUNAWAY
ROCKIN’ ALL OVER THE WORLD
SLEEP w/ Mercy & Start Me Up
LAST NIGHT
WHOLE LOT OF LEAVIN’
IN THESE ARMS
(YOU WANT TO) MAKE A MEMORY
CAPT. CRASH
WE GOT IT GOIN’ ON
IT’S MY LIFE
FAITH
I’LL BE THERE FOR YOU - RICHIE VOX
BOUNCE
HAVE A NICE DAY
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
BAD MEDICINE w/ Shout
DRIFT AWAY
PRAYER

ENCORE:
LIVING IN SIN
WILD IS THE WIND
WANTED
ANY OTHER DAY
[/SPOILER]

Edit: O Sambora vrisketai se foveri katastasi kai ekane trela solo!!!

Αχ,πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά…η σετλιστ όντως τα σπάει!!!Ποιός ήταν opening act;Γιατί κάτι είχαν πει πως θα έφερναν Big & Rich μαζί τους στην Ευρώπη…Richie και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Mia Italida paizei support, i Gianna Nannini… i kapws etsi telos pantwn. Den tin prolavame apo tin arxi, alla itan poly kali!

Χαίρομαι που περάσατε καλά Cozy. Φαντάζομαι ξενέρωτο κοινό!!
Ελπίζω την σημαία μας να την είδαν!!!

Φταίω να πατήσω ριπορτ στον από από πάνω? Και για τα γρίνγκλις και για το οτι είδε τζόβιδες:(

Τι να λέμε τώρα, 2.5 ώρες, φοβερό set list, περαστικά μας:(

Ωραια!!Χαιρομαι που τα περνατε καλα,αν και εμενα στην συναυλια που ειδατε,θα μ’ενδιεφερε να δω το σαπορτ;Προλαβατε την Τζιανα;Τι ελεγε;
Εχω μια ενσταση για τους’κρυους’γερμανους και το’θερμο’ελληνικο κοινο…που με το που 'τολμαει’ενα γκρουπ να ερθει 2-3 φορες,αρχιζει να γκρινιαζει και να σνομπαρει…

οι φανμπόηδες να μην διαβάσουν το επόμενο bp. οι jovi ήταν καλοί, ο jovi είναι για απόσυρση, αν κ τραγουδά κ χαμογελά συνέχεια. στα χαμηλά το έχει, στα ψηλά “δικό σας παιδιά, δικό σας”. κρίμα

μην ακούτε τον φανμπόη κόζυ

Min akoute ton gnosto polemio ton AORopozeradon “kyrio” Montecristo. Einai pasignostos ampalos sto thema kai to mono pou kanei einai na bgazei xoli gia to eidos. Tha perimenoume kai ayto sas to xtypima kyrie kai den tha masisoume…ayto eleipe [-X

Na akoute ton fan boy Cozy 8)

Επαιξαν το We got going on??? Πωωωωω αυτα ειναι ρε!

Μακαρι να παιξουν τετοιες κομματαρες και σημερα!!! Ε ρε θα τρελαθω!! Δεν μπορω να περιμενω…
2.5 ωρε?? Πωωω… αυτα ειναι… !

Παδια θα σας πω κι εγω το βραδακι η το μεσημερακι της κυριακης τα δικα μου σχολεια απο Λισαβωνα…!
Αμα ειναι παιζει να βγαλω και καμια φωτο να σας την στειλω αφου θα ειμαι σε καλη θεση.

τους ειδα και γω στο zentralstadion στη λειψια στις 25 μαιου, πολυ σπουδαια μπαντα οτι και να λεμε, ritchie και τικο σε μεγαλη φορμα, jon μια χαρα φωνητικα και σε σκηνικη παρουσια οχι και πολυ ομιλητικος οπως την προηγουμενη φορα που τους ειχα δει το 2001 στο cardiff, τεσσερις εκπληξεις στο σετλιστ i’d die for you!!!, wild in the streets, these days με jon στα φωνητικα πρωτη φορα στην περιοδεια, last man standing κοσμος γυρω στις 40.000 αλλα αρκετα ξενερωτοι, απο το its my life και μετα καπως ξυπνησανε. σουπερ η βιολιστρια!

Παδια μολις ξυπνησα απο χθες το βραδυ, καλημερα κιολας…

Οι B.J ηταν απιστευτοι… Ολο το μερος ηταν απιστευτα γεματο… Τα εδωσαν ολα ομως!!! Ασταματητα 2 ωρες και 10 λεπτα επεζαν χωρις διαλειματα αναμεσα στα τραγουδια! Απο τις καλυτερες συναυλιες ever!!! Aπλως.!

Εδω ενα απο τα αγαπημενα μου που το βρηκα… We got it going on http://www.youtube.com/watch?v=Mqghq9hEYME

O κοσμος γενικως δεν ηταν ξενερωτος οπως οι Γερμανοι που λετε. Εδειξαν οτι μας γουσταραν τρελα!

Setlist
LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
BAD NAME
RAISE YOUR HANDS
RUNAWAY
SLEEP w/ Mercy & Start Me Up
WHOLE LOT OF LEAVIN’
IN THESE ARMS
ALWAYS
WE GOT IT GOIN’ ON
IT’S MY LIFE
FAITH
I’LL BE THERE FOR YOU - RICHIE VOX
BLAZE OF GLORY
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
HAVE A NICE DAY
BAD MEDICINE w/ Shout
PRAYER

ENCORE:
SATURDAY NIGHT
WANTED

1. Δυστυχώς αργήσαμε στο μουσείο της Mercedes που είναι δίπλα και προλάβαμε 3-4 κομμάτια μόνο. Πάντως μου άρεσε αρκετά αυτό το λίγο :wink:

2. Κοίτα, κρύοι στις κινήσεις ήταν σίγουρα. Ήμασταν μπροστά και ούτε ένας δε χωροπηδούσε! Απλά κοιτούσαν και χειροκροτούσαν! Βέβαια αυτό ήταν λογικό, αφού έβλεπες μπροστά στη σκηνή μέχρι και 60άρες γιαγιάδες :lol: !!! Το καλό τους ήταν ότι γενικά ήξεραν τα κομμάτια και τραγουδούσαν!

12 και σήμερα… :bounce:

Ελπίζω στις Βρυξέλλες να τύχει να παίξουν το δικό μου αγαπημένο Bon Jovi, το …

I’d Die For You! [-o< :papas:

Και όχι μόνο τις έβλεπες, αλλά φορούσαν και ωτασπίδες πανάθεμα τις. Δηλαδή αν ο σκοπός σου είναι απλά να δεις έναν όμορφο 40αρη και για αυτό πας, πήγαινε κάτσε πιο πίσω και πάρε σκαμπό και κυάλια! Μη μας στέλνεις εμάς πιο πίσω… :x

Η φωνή του Jovi πάντως δεν ήταν και στα καλύτερα της. Δεν ξέρω αν κι αυτός έπαθε βρογχίτιδα (κυκλοφορεί τελευταίως ανάμεσα στους μεγάλους 80ς τραγουδιστές:p ), αλλά θα πάρω μέρος montecristo και όχι Cozy. Βέβαια ούτε εγώ είμαι φαν, αλλά δεν πειράζει. Βασικά ακόμα καλύτερα. Εγώ και monte είμεθα πιο αντικειμενικοί! χοχοχοχο

Κι εγω που ειμαι φαν μπορω να πω απο χθες οτι οντως η φωνη του Γιαννακη μας δεν ειναι και στα καλυτερα της…

Malista, to mathame ki ayto sto forum…oi Bon Jovi eginan kai einai ayto pou einai apo tis fonitikes dynatotites tou Johnny :lol: Paidia den pigate na deite Steve Tyler xalaroste. To oti den eiste fan den exei kamia simasia. Simasia exei koubentes tou style “aposyrte ton” oti deixnoun ligo pikroxola sxolia gia to fainomeno FRONTMAN (me kefalaia) John Bon Jovi. Emeis oi grafikoi tou eidous tha to tonisoume ayto. Sxolia tou style Karvou einai sebasta. Pliroforiaka elaxistes fores stin kariera tou mnimoneytike gia tin fonitiki tou performance…se periptosi pou den to kserate diladi…

Karvou se eyxaristo gia to compliment. Mou rixnei dyo xronia, sarantaris tha dilono ki ego :lol:

Θα συμφωνήσω με dazmaniak ότι ο Jon αντικειμενικά,έχει τη τρίτη καλύτερη φωνή στο γκρουπ.Σαμπόρα και Μπράιαν,είναι πολύ καλύτεροι…αλλά ο Jon καλώς ή κακώς είναι ο frontman του γκρουπ και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει…εγώ προσωπικά,πηγαίνοντας σε συναυλία Bon Jovi δε θα έπαιρνα τα μάτια μου από το Σαμπόρα,οπότε αμφιβάλλω αν θα πρόσεχα καν τη φωνή του Jon(μα καλά,εσείς που παραπονιέστε,κάνα συναυλιακό dvd των Bon Jovi των τελευταίων χρόνων δεν έτυχε να πέσει στα χέρια σας να ακούσετε;Τπτ σε youtube;;;)Πάντως όποιος απογοητεύτηκε ή έχει αμφιβολίες αν θα του αρέσει η συναυλία,κομμάτια να γίνει,θα τον εξυπηρετήσω και θα πάω στη θέση του,χαχαχαχα:D:D:D:D:D

επειδή η ευαισθησία κάποιων παραείναι πολλή κ το βράδυ δεν θα κοιμούνται, ας ανασκευάσω.

είδαμε μια πολλή όμορφη συναυλία, από ένα μεγάλο group, που έχει ένα μεγάλο frontman, ο οποίος όμως προσπάθησε να πει ελάχιστες ψηλές. και ήταν κρίμα.

τώρα τι ήταν, είναι κ θα είναι ο τζόβης, δείτε το στα ταρώ. η εμπάθεια, ναι έχει όρια. το φανμποηλίκι όμως βλέπω ότι και πάλι δεν έχει…