Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

ήρεμα παιδιά, ήρεμα, πάντως τα set list είναι σούπερ

Oute ena quote re Conte? [-X Ego eimai o fan boy! :stuck_out_tongue: Akou kapoioi…

An kai ta ratsistika sxolia Karvou - Cozy gia tous ilikiomenous itan xeirotera edo pou ta leme alla pou tha paei alites tha megalosete ki eseis…

O JBJ exei foni pou goustaro. To ti ennoo me to proigoumeno post to katalabainoun osoi kseroun kala to sygkrotima.

Doksa kai timi stis 60ares !!!

Joe Elliot ρεεεε…:stuck_out_tongue:

Kip Winger !!!

Πολύ καλό clip πόσταρες!!! Thanks και χαίρομαι που πέρασες super!!!

Επίσης θα ήθελα να πω κάτι για αυτήν την διαφωνία γενικότερα!

Ειλικρινά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική με BJ, γιατί είμαι κολλημένη με τηn μπάλα!!
Ξέρετε τι γουστάρω σ’αυτούς; Ότι είναι μια δεμένη ομάδα (φαίνεται πάντα αυτό ακόμα και στα δύσκολα) και βγάζει ο ένας από άλλον το καλύτερο του ευατό. Ο ένας καλύπτει και συμπληρώνει το άλλον με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν υπήρχε ποτέ ανταγωνισμός εγώ δεν το πρόσεξα!!! Έχω όλες τις official συναυλίες και είναι γ… τα!!!

Γι ’ αυτό τους γουστάρω!!
Με το πέρασμα του χρόνου έχουν ειπωστεί φθορές και είναι λογικό!!!, αλλά συγνώμη ποτέ δεν το έχασαν!!! αυτό το κάτι!!! είτε σαν frontman, είτε σαν μουσικοί!!!

Δικαίωμα του καθενός να έχει την γνώμη του, μήπως όμως κρίνουμε τόσο εύκολα, όσο εύκολα τρώμε πόρτα και από αυτούς;

Δεν το κατάλαβα αυτό με την πόρτα. Ποιος μας έριξε πόρτα? :oops:

Πάντως, επαναλαμβάνω πως δε με θεωρώ φαν των Τζόβι (ουσιαστικά ξέρω τα κομμάτια που ξέρουν όλοι), αλλά

α) στα κομμάτια από το Lost Highway ήθελες μπουφανάκι, γιατί πάγωνε όλος ο κόσμος
β) σόρυ, αλλά δεν είδα και τίποτα φοβερό και τρόμερο σαν frontman από τον Jovi. Εκτός αν πρέπει να λέω μπράβο που έμενε μέσα σε 10 τετραγωνικά μέτρα ώστε να μπορουν να τον τραβάνε οι κάμερες και να τον βλέπουμε από τη γιγαντο-οθόνη (μία φορά μόνο πήγε για λίγα δεύτερα στις 2 πλευρές της τεράστιας σκηνής)
γ) για τη φωνή του τα είπαμε.
δ) το σόου ήταν πάρα πολύ καλό και οργανωμένο στη τρίχα
ε) έδειξαν γιατί είναι μέχρι σήμερα συγκρότημα που μαζεύει 70,000 κόσμου (και καλό θα είναι να πάψουν να γκρινιάζουν τα γκρουπάκια που παίζουν 1,5 ώρα και αν, ότι ο κόσμος δεν πάει σε ροκ συναυλίες)
στ) Αγαπάμε Ρίτσι Σαμπόρα, αλλά δεν αγαπάμε τα παντελόνια του Ρίτσι Σαμπόρα. Ούτε στις απόκριες τέτοιο παντελόνι! :lol:

Εννοώ ότι δεν ήρθαν και αυτό νομίζω έχει να κάνει με το ότι είμαστε χώρα με μικρή αγορά όσον αφορά την μουσική και ελλιπής μουσική παιδεία( μιλάω γενικά, δεν αναφέρομαι φυσικά στο forum και τα μέλη του - είναι από τις εξαιρέσεις στον κανόνα, στην οποία επιλέγω και ανήκω και εγώ). Απορώ και όσοι ήρθαν πως μας έκαναν την τιμή!

Απλά με ενοχλεί που μονίμως όλα τα αμφισφητούμε. Ok, μπορεί να κάνω λάθος. Δέχομαι ότι δεν είμαι καθόλου αντικειμενική και έτσι μπορεί μα μην βλέπω καθαρά τα πράγματα.

Μας έκαναν την τιμή? Στην συντριπτική πλειοψηφία η τιμή της αμοιβής τους τους έφερε εδώ…Αυτό ισχύει για σχεδόν όλα τα συγκροτήματα…

Στην χώρα της Βανδή κ’ της Βίσση, ναι το θεωρώ τιμή και έκπληξη μαζί!!
Δεν τα κρίνω όλα σύμφωνα με τα χρήματα, αν και θεωρώ ότι παίζει και αυτό.
Από αυτή την άποψη το είπα, καθαρά!!!

Αν δεις την πρόσφατη συνέντευξη του μεγάλου μουσικού και ντράμερ Eric Singer, ξεκάθαρα αναφέρεται ότι ειδικά για τα reunion τα λεφτά είναι η κινητήριος δύναμη…

Είπα ότι δεν διαφωνώ. Αλλά στην συγκεκριμένη φάση θέλω να παραμυθιάζομαι.
Μάλλον σήμερα δεν είναι και η καλύτερη μου ημέρα. Σασ νευριάζω άθελα μου!!
Sorry!!!:stuck_out_tongue: :oops:

Κανένα πρόβλημα, τα φόρουμ είναι για να εκφράζουμε - με ευπρέπεια - τις απόψεις μας. Αλλίμονο αν συμφωνούσαμε σε όλα σε αυτή τη ζωή… :slight_smile: Rock on!

Ax ρε Κωστη…κ περιμενα και εγω να μου πει καποιος κατι για την Τζιανα!!
Κοιτα τωρα…αυτες οι γιαγιαδες…εχεις φανταστει τι εχουν δει στα 70’s;;;;;Τα εχουν δει ΟΛΑ φιλε και μαγκια τους που πανε ακομα σε συναυλιες…και εμεις στο Rock Legends Adventure που πηγαμε,τετοιο κοσμο ειδαμε,οι γερμανοι πιτσιρικαδες εχουν αλλα ακουσματα,δυστυχως,εγω ομως τους και τις παραδεχομαι…respect στις rock’n’roll γιαγιαδες :respect:

Άσε πονεμένη ιστορία…σε ένα άλλο φόρουμ πρότεινα έτσι και ρθουν να του αφαιρέσω χειρουργικά το παναπαίσιο μωβ παντελόνι που συνήθιζε να φοράει στην Αμερική και σιχαινόμουν έτσι και ρθουν Ελλάδα…οπότε παιδιά το παραδέχομαι,το διάβασε ο Ρίτσι,φοβήθηκε μη μείνει ξεβράκωτος επί σκηνής και γι’ αυτό χάλασε η δουλειά :lol: :lol: :lol: Τώρα ποιό φορούσε;κάποιος βέβαια μου είχε πει ότι έχει κάποια μορφή αχρωματοψίας(δε ξεκαθαρίζει καλά το κόκκινο και τις παρεμφερείς αποχρώσεις) αλλά έλεος οι άλλοι δε βλέπουν το παντελόνι τύπου τσίρκο Μεντράνο να του πουν κάτι #-o :lol: :lol: :lol:

Ήταν πάντα εκκεντρικούλης ο καλός μου!!!:stuck_out_tongue: :smiley:

το μωβ παντελόνι φόραγε…

Σε νιώθω και εγώ το σιχαίνομαι αυτό το παντελόνι…ειδικά δε όταν τον είδα σε μια συναυλία να το συνδυάζει με ροζ φούξια πουκάμισο μου ήρθε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό!!!Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι και το ότι οι ίδιοι έχουν στυλίστρια(που διαλέγει τα ρούχα που φοράνε στη σκηνή) και ότι το νέο αμόρε του Ριτσι είναι στυλίστρια :roll: :roll: :roll: Τι να πει κανείς;;;#-o :lol: :lol: :lol:

Χμ. Ωραιο παντως που επαιξαν τοση ωρα! Προς παραδειγματισμο σιγουρα… :-s
Ωραια εμπειρια γενικα τετοιες συναυλιες!

Pesta megale. Doksa kai timi stis syntrofises 8)

To emfanisiako thema mou edose mia idea gia topic pantos. As to ksekiniso…