Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

καλά να περάσεις μήτσο και βγάλε φώτος για να δείξεις και σε μας που δεν θα τους δούμε!cheers!!:metal:

Aυτα ειναι!!Δεν υπαρχει κατι καλυτερο για εναν μουσικοφιλο απο το να βλεπει τους παιδικους του"ηρωες"επιτελους ζωντανα.

Καλα να περασεις Δημητρη και αναμενουμε εντυπωσεις,ωστε να παμε και μεις περισσοτερο φτιαγμενοι!!!:smiley: :smiley: :smiley:

χαμός!να τα σπάσεις όλα ρεεεεε

Προχτες στις Βρυξελες επαιξαν για πρωτη φορα σ αυτη την τουρ το… Dry County!!!8O :smiley: 8O

Όπως και το “One Wild Night”
Τυχερέ Μήτσο.

Πραγματικά, από τα λίγα συγκροτήματα που αξίζει να δεις σε 5-6 πόλεις!!

Htan ekei o Mitsaras? Einai tyxeros o epikos. Problepo disellida :lol: :lol: :lol:

One wild night, blinded by the moonlight \:D/ :stereo: :dance: :trumpet:

Και στο Amsterdam επαιξαν μετα απο πολλα χρονια το Stick to your guns με λιγη βοηθεια http://www.youtube.com/watch?v=afsJn3B2EBY&feature=related=D> :yahoo: :vibrate: :bow: :bow: :bow: :bow2: :bow2: :vibrate: :vibrate:

Το πρωί Ολλανδία, το μεσημέρι Βέλγιο και το βράδυ Ελλάδα! :-s

Καλή φάση, αλλά ταυτόχρονα κουραστκή! :?

Είμαι κομμάτια, δεν λέω ούτε λέξη, καναδυό photos ποστάρω και το review θα είναι έτοιμο σύντομα! :wink:

[SIZE=“1”]Αφιερωμένες σε μια παρέα από μικρές Βελγίδες που βρίσκονταν εκεί κοντά και ήταν οι μοναδικές που τραγουδούσαν συνέχεια μαζί μου! 8)[/SIZE]

Αναμένουμε set list και κριτική…

Maiden, χαίρομαι που πέρασες super!!:smiley: :smiley: Δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικό!!

[SIZE=“5”]DRY COUNTY[/SIZE]8O 8O :bounce: :bow2:

10 DAYS!!!

Τι θα γίνει δηλαδή σε 10 ημέρες? Που θα πας πουλάκι μου?

ΚΑΤΕΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!:stuck_out_tongue: :rockon: :rockon: :band:

:frowning:

dry county και one wild night?πφ

άντε άντε…να πετύχει και κανείς από σας damned,hey god,these days…

…που θα τους δεις? Όπου κ να είναι αναμένουμε full report

'Ηταν να τους δω, στις 2 συναυλίες του Λονδίνου 27-28/06, αλλά τελικά δεν θα τα καταφέρω. Είχα λάβει τα εισιτήρια μου, είχα κανονίσει τα πάντα με τον άνδρα μου και περιμέναμε αυτό το ταξίδι σαν τα μικρά παιδιά, αλλά επειδή η ζωή είναι μεγάλη πόρνη και μπορεί να σου δώσει τέτοια χαστούκια από την μια στιγμή στην άλλη, ένα λεπτό κυριολεκτικά μπορεί να σου αλλάξει την ζωή και να σου καθορίσει το παρόν σου και το μέλλον σου. Εχθές το απόγευμα όλα ήταν μια χαρά αλλά ok, τίποτα δεν πρέπει να λαμβάνουμε τελικά ως δεδομένο, ένα γεγονός μπορεί να σου φέρει τα πάνω κάτω…

Sorry, αν σας έριξα αλλά απλά ήθελα να το μοιραστώ:( !
Εύχομαι σε αυτούς που θα πάνε να περάσουν καλά και να το νιώσουν λίγο και για εμένα!!:frowning: :frowning:

εεεεεεεεελα μωρέ,δεν πειράζει αν απλά χάσεις τα live,το θέμα να μην έγινε κάτι σοβαρό.
οι τζόβιδες δε σταματούν ποτέ,θα τους δεις στην επόμενη περιοδεία που θα’ναι και με πιο heavy album

:metal: :metal: :metal:

Μακαρι!!!:papas:

Ας είστε εσείς καλά και οι Bon Jovi μπορούν να περιμένουν… Θα τους δείτε άλλη φορά με το καλό. 8)

Κριμα που να παρει.:frowning: Εβλεπα πως ανυπομονουσες να πας τοσο καιρο και πραγματικα λυπαμαι. :frowning:

Αλλα οπως ειπαν και αλλοι, εφοσον δεν εγινε κατι πραγματικα ασχημο, τοτε μην χαλιεσαι τοσο! Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Α θα σου ξαναπαρουσιαστει ευκαιρια συντομα!:wink: