Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

Για όποιον ενδιαφέρεται να δει φώτογραφίες από Βιέννη και έχει facebook,ας πάει στο :

http://www.facebook.com/photos.php?id=619857767#/album.php?aid=23263&id=619857767

προσπάθησα να ανεβάσω 1-2 αλλά δεν τα κατάφερα…

καλα ποσο κοντα ησουν? εγω ημουν 4η-5η σειρα απο την πλευρα του ριτσι… ασε με δεν ειχα καταλαβει οτι καποιος ειχε κατεβασει την αναλυση της φωτογραφικης μου και ολες οι φοτο βγηκαν χαλια :frowning: αλλα τουλαχιστον πηγα σε μια απο τις καλυετερες συναυλιες αυτού του τουρ! :slight_smile:

Όταν διαβάσεις το review, θα “φτιαχτείς” τόσο που θα αρχίσεις να χορεύεις από το αεροπλάνο! :dance:

Το setlist αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτό:

Lost Highway
Born To Be My Baby
You Give Love A Bad Name
Raise Your Hands
One Wild Night
Sleep When I’m Dead / Rockin’ All Over The World / Start Me Up
In These Arms
Story Of My Life
Any Other Day
Captain Crash & The Beauty Queen From Mars
Have A Nice Day
It’s My Life
Keep The Faith
Blaze Of Glory
Blood On Blood
I’ll Be There For You - Richie on Vocals
Dry County
Last Man Standing
Who Says You Can’t Go Home
Living On A Prayer

Encore:
Living In Sin
Wanted Dead Or Alive
Bad Medicine / Shout

Το report από μέρα σε μέρα στην κεντρική του site! 8)

Όχι ρε…

Ελπίζω να μην έγινε κάτι πολύ σοβαρό!

Πέρα από αυτό πάντως, σε νιώθω 100%!!! :frowning: :frowning:

Άντε του χρόνου θα είστε διπλάσια πωρωμένοι και θα περάσετε ακόμα καλύτερα! :wink:

:smiley:

Χμ… Ήμουν αρκετά πιο πίσω από εσένα, αλλά το optical zoom της μηχανής μου κάνει καλά την δουλειά του… :roll:

Χαίρομαι που πέρασες καλά! Ήταν όντως φοβερή εμπειρία!

Α! Θέλω κάτι από τους φίλους που θα πάνε στο Twickenham σε λίγες μέρες!
Αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τον έλεγχο που γίνεται πριν εισέλθεις και γενικότερα τί λέει το γήπεδο, γιατί λίγες μέρες μετά από εσάς είναι η σειρά μου να το επισκεφτώ… :metal:

Maiden1979, άξιος για την κριτική της συναυλίας. Πάντα τέτοια, άντε κ από τα μέρη μας… (λέμε τώρα)

Σε λιγοτερες απο 24 ωρες θα μαι στην πολη,οποτε οι χοροι και τα πανηγυρια αρχισαν απο σημερα.:yahoo: :yahoo: :dance: :dance:

You got it mate!:smiley: Θελω να περασω μηχανη μεσα,αρα με καιει και μενα το θεματακι,οποτε με το που γυρισω και γω και προφανως οποιος αλλος ειναι εκει,ας ποσταρει λεπτομερειες.Εσυ θα ανεβεις κατα τις 5 του αλλου μηνα μαλλον…:wink: 8) :smiley:

Εύχομαι σε όσους πάνε Λονδίνο, να το ευχαριστηθούν με την ψυχή τους!!! Και λίγο για εμένα:(

Είμαι σίγουρη ότι θα ζήσετε εμπερία ζωής.

Υπαρχει αρκετη καλη διαθεση για ολους και σε ευχαριστουμε ειλικρινα!:wink:
Δεν πειραζει παντως,μην ξενερωνεις,την επομενη φορα ευχομαι να τους δεις παραπανω απο μια φορα,ωστε να αναπληρωσεις το κενο.:smiley:

Λοιπόν…

Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες από το live στις Βρυξέλλες, μπορεί εδώ να διαβάσει το report! 8)

:drunk: :rockon:

Μαζί με του Μήτσου, 3 live report στην κεντρική για τους Jovi! Αυτά είναι :metal:

Ti ginetai re paidia? Xamos :lol: Ayta einai !!!

Ωραίο ριπορτάκι. Περιμένουμε το άλλο, το καλύτερο:wink: 8) 8)

Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως…υπομονή μέχρι την Παρασκευή

Manchester, United Kingdom - City Of Manchester Stadium - 6/22/08

PRAYER
BAD NAME
LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
CAPT. CRASH
DIE FOR YOU
LAST CIGARETTE
SLEEP w/ Jumpin’ Jack Flash & Twist & Shout
BLAZE OF GLORY
WHOLE LOT OF LEAVIN’
DIAMOND RING
ALWAYS
IN THESE ARMS
BLOOD ON BLOOD
IT’S MY LIFE
I’LL BE THERE FOR YOU - RICHIE VOX
DRY COUNTY
HAVE A NICE DAY
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
FAITH
BAD MEDICINE w/ Shout

ENCORE:
WE GOT IT GOIN’ ON
ANY OTHER DAY
I LOVE THIS TOWN

ENCORE #2:
SATURDAY NIGHT
WANTED

Φεύγει μήπως κανείς με την "εύκολη"jet την Παρασκευή το πρωί???

ε,τι σετ λιστ είναι αυτό?
ασταδιαλα δηλαδή

Ωχ, ωχ, ωχ τι εχει να γινει την Παρασκευη… (Και πιθανον και το Σαββατο! :D)

Μπράβο σε όλους για τε reports από διάφορες συναυλίες. Food for thought (και όχι μόνο)

Δε σου φτάνει μια μερα ρε αχάριστε?

Όσο σκέφτομαι ότι σήμερα θα ήμουν London και για τις 2 συναυλίες, μου έρχεται να κάνω χαρακίρι. Ήταν φρικτές οι ημέρες που πέρασα, έχοντας επίγνωση αυτό. Έχω φρικάρει τόσο πολύ, που δεν μπορώ ούτε να τους ακούσω,( κάτι που ήταν η καθημερινότητα μου), γιατί τρελαίνομαι!!!:frowning: :blow: :frowning:

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Στην επόμενη περιοδεία, πήγαινε σε 2 - 3 χώρες για να βγάλεις το άχτι σου… :wink:

Να είσαι καλά!!:slight_smile: Να υποθέσω ότι αυτό θα γίνει το 2010. Ειλικρινά σου μιλάω θα του γ… την μάνα, και ελπίζω τότε να μας κάνουν και την τιμή να έρθουν!:frowning: :frowning: :

Min to bazeis kato Nicki den aksizei, pistepse me. Mou exoun meinei eisitiria sto xeri emena…8)
An eiste apofasismenoi, i’ve got news for you…tipota den sas stamataei! :wink:
Stay cool! 8)