Έτσι είχα χάσει εγώ ταξίδι που θα έβλεπα Bryan Adams, Meat Loaf & Patti Smith…
Shit Happens, τι να κάνουμε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου δωθούν ΠΟΛΛΕΣ ευκαιρίες ακόμα να τους δεις
Πραγματικα ειναι πολυ ασχημο αυτο και σε καταλαβαινω, μακαρι στο μελλον να ανταμοιφθεις πολλαπλασια!
Δεν ξερω αν αυτο μπορει να σε παραγορησει, αλλα εγω περασα πολυ καλυτερα στους Whitesnake/Def Leppard την Πεμπτη απο τους Bon Jovi που πριν απο λιγο γυρισα…! Τωρα τι σου λεω θα μου πεις…αλλα τι να κανουμε! Η ζωη εχει τα κατω της αλλα εχει τα πανω της και αυτο θα το σκεφτεις οταν θα αναπληρωσεις για αυτην την χασουρα!
Ε πες καμιά λεπτομέρεια ρε. Γιατί δε σε άρεσε τόσο;
Πάντως για Λονδίνο περίμενα να έπαιζαν κάτι παραπάνω στο setlist… ίσως σήμερα!
Γιατί δεν πέρασες και τόσο καλά; Εσύ δεν θα καθόσουν κατά πάσα πιθανότητα και την 2η ημέρα;
Πως ήταν; Τουλάχιστον να μπορώ να το φανταστώ. Πέρασα ένα δύσκολο βράδυ!!!
Mια χαρα ηταν μωρε και το σετ-λιστ μ’αφησε απολυτα ικανοποιημενο αλλα δεν ξερω… Οι Leppard me tous Snakes ειχαν εναν πολυ πιο rock τονο. Ισως εχει να κανει κιολας με το οτι στους Λεπς ημουν 3η σειρα, ενω στους Τζοβι ηθελα κιαλια… Πως να το πω… Οι live αποδοση των Τζοβι δεν ανεβασε καθολου τα κομματια τους απο το στουντιο σε σχεση με τους Λεππαρντ που παιζουν ενα κλικ πιο σκληρα ανεβαζοντας κατα ενα 20% τα κομματια σε σχεση με τις στουντιο εκτελεσεις.
Απο πλευρας stage production, ειχαν και οι δυο καταπληκτικο (λυπαμαι αλλα αυτο που ειδα στους Λεππαρντ εδω, δεν νομιζω να το εχουν στην Αθηνα). Ισως δεν εχει να κανει με το οτι δεν μου αρεσαν οι Τζοβι (που μου αρεσαν βεβαια) οσο το οτι τους συγκρινα με το πολυ χορταστικο σοου για μενα της προηγουμενης βραδιας.
Για να δωσω και σετ-λιστ απο Τζοβι:
PRAYER
BAD NAME
LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
CAPT. CRASH
RUNAWAY
SLEEP w/ Twist & Shout & Start Me Up
BLAZE OF GLORY
WHOLE LOT OF LEAVIN’
DIAMOND RING
ALWAYS
IN THESE ARMS
WE GOT IT GOIN’ ON
IT’S MY LIFE
I’LL BE THERE FOR YOU - RICHIE VOX
DRY COUNTY
HAVE A NICE DAY
FAITH
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
BAD MEDICINE w/ Shout
ENCORE:
HALLELUJAH
WANTED
Μετα…για σημερα εχω εισητηρια αλλα δεν εχω βρει ατομο για παρεα! Το μετεωρολογικο επισης λεει για βροχη και δεν ξερω τι να κανω!#-o Χθες, στο τσαφ την γλιτωσαμε την βροχη! Επεσαν 1-2 ψιχαλες.
Πήγαινε να τους δεις ρε άμπαλε. Από ζάχαρη είσαι??
[SIZE=“1”]Χμμμ… ελπίζω να μην βρέχει την επόμενη εβδομάδα… :-k [/SIZE]
Tελικα πηγα μεχρι στο σταδιο για να παρω τα εισητηρια και ενω ημουν κανα μισαωρο εκει μη ξεροντας τι να κανω και μην εχοντας βρει κανεναν για παρεα, την εκανα. Ξερω οτι καποιοι θα σκεφτουνε ποσο μαμακας ειμαι αλλα ετσι ειναι, πολλες φορες εχεις την ευκαιρια να κανεις κατι και την κλωτσας ενω αλλη θα το καναν και μπουσουλοντας. Θα τους ξαναδω στην επομενη περιοδεια!
Μωρε και χιονοθυελλα να εχει τοτε…ολη την ωρα θα ειστε καπως ετσι:
Εντιτ, το σημερινο σετ-λιστ:
ROCKIN’ ALL OVER THE WORLD
LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
BAD NAME
SUMMERTIME
CAPT. CRASH
SLEEP w/ Mercy & Jumpin’ Jack Flash
BLOOD MONEY
BLAZE OF GLORY
ANY OTHER DAY
IN THESE ARMS
WE GOT IT GOIN’ ON
IT’S MY LIFE
FAITH
I’LL BE THERE FOR YOU - RICHIE VOX
HAVE A NICE DAY
I BELIEVE
WHO SAYS YOU CAN’T GO HOME
BAD MEDICINE w/ Shout
PRAYER
ENCORE:
ALWAYS
WANTED
SATURDAY NIGHT
I LOVE THIS TOWN
TWIST & SHOUT
Tελικα δεν εχασα και τιποτα! :lol: Ολα τα καλα τα ειπανε μαζεμενα χθες!
Anti na xazologas ekso apo to stadio xthes eprepe na proskynas sti leitourgeia pou eixan kati papades sto Newcastle. Syntrofe mpazeis nera tora teleytaia kai tha se diagrapsoume…[-X
Εγω παλι γουσταρα τρελα και ας καθομουν και στου διαολου το κερατο.Ηταν ενα παρτυ με 60χιλιαδες καλεσμενους προσωπικα το καταυχαριστηθηκα,ασχετα με τα οποια προβληματακια στον ηχο και τα καποια φαλτσακια κτλ κτλ που στην τελικη δεν τα δινες πια και τοοοοση σημασια…:band:
Λεπτομερειες αλλη φορα μια και μολις γυρισα και δεν την παλευω.
Ακομα μακρυτερα! Μα τους ειπα! 22-30 θα ειμαι Λονδινο και αυτοι πηγαν στις 18 τα παλιοπαιδα.
Δεν πειραζει, θα τους ξαναπετυχω!
Έπαιξαν “I Believe” και λες πως δεν έχασες τίποτα; 8O
Μπούουουου
Ειδα βιντεακι στο youtube και παιζει να ηταν η καλυτερη performance αυτου του κομματιου ever:!: 8O
Δειτε και μονοι σας
http://youtube.com/watch?v=t2kU3l2U-lU
TA ESPASE…
Ρε παιδιά ο τύπος με την ταμπέλα Greece Stick To Your Guns δικός μας ήτανε??? Την έχω και σε φωτό LOL, θα την ποστάρω αργότερα. Έχασες που δεν μπήκες μέσα την δεύτερη μέρα. Πολύ καλύτερη συναυλία, πολύ περισσότερο κέφι, καλύτερο set list, κρίμα που έλειψαν και από τις δύο μέρες τα these Days, Raise Your Hands.
Δεν το πιστεύω ότι έκανες κάτι τέτοιο!!Εγώ ζούσα γι’αυτήν την στιγμή και δεν μπόρεσα να πάω!!!8O Θα με τρελάνεις#-o #-o
Ε τα γνωστά και από εμένα…
8O
Σας φθονώ!:eek: :o
The end of the ‘‘Lost Highway tour’’. Ελπίζω στην επόμενη να έρθει και η δική μας στιγμή!!!:lightsabre: :bow2: :papas: