Η κορυφαια (πιο επικερδης) τουρ φετος στον κοσμο!!! Δε μπορω να περιμενω μεχρι τον επομενο (ROCK) δισκο!
Αντε να δουμε ποτε θα το ζησουμε κι αυτο!!! Παντως στην επομενη τους ευρωπαικη περιοδεια σιγουρα θα τους δω ερθουν δεν ερθουν!
Η κορυφαια (πιο επικερδης) τουρ φετος στον κοσμο!!! Δε μπορω να περιμενω μεχρι τον επομενο (ROCK) δισκο!
Αντε να δουμε ποτε θα το ζησουμε κι αυτο!!! Παντως στην επομενη τους ευρωπαικη περιοδεια σιγουρα θα τους δω ερθουν δεν ερθουν!
Εγώ ειλικρινά θα πάω ακόμα και μπουσουλώντας αν χρειαστεί. Αλήθεια ήταν φέτος μέχρι στιγμής η πιο πετυχημένη;
Τα set list στην ΝΥ τα είδες; Να κόβεις φλέβες.
1η: ALWAYS-BLAZE OF GLORY-BED OF ROSES- DRY COUNTY (όλα μαζί;#-o 8O )
2η: IN THESE ARMS- LIVING IN SIN (εκτός των άλλων)
Να σου έρχεται τρέλα!!!Εμ Αμερική είναι αυτή…
Το 97 ή 98 τους είδα στο Rock Am Ring: 2,5 ώρες και σε τι φόρμα… Απίστευτη μπάντα σε live
αφού έχει περάσει ένα διάστημα και έχει περάσει ο ενθουσιασμός το live των Bon Jovi στο Λονδίνο είναι εύκολα μέσα στις καλύτερες συναυλιακές εμπειρίες ever.
Σε όλα αυτά έχει να κάνει και το γεγονός ότι μιλάμε για Αγγλία και όχι για Ελλάδα, αλλά οι Jovi είναι από τις τελευταίες μπάντες τέτοιου επιπέδου. Είναι τεράστιοι και τιμούν το κοινό που τους παρακολυθεί στην πιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής για το 2008 περιοδεία.
Στο Livin’ On A Prayer απλά δεν υπάρχει αυτός ο ενθουσιαμός. Δε μπορώ να φανταστώ άλλο κομμάτι να γίνεται το ίδιο σκηνικό.
Αν η ουσία ενός live είναι να περνάς καλά, οι BJ είναι στις κορυφαίες, αν όχι η κορυφαία, live μπάντες.
+1000:thumbup:
συμφωνάω απόλυτα:)
εδιτ: σαν παιδί κι εγώ
Τους είδα στη Φραγκφούρτη 3 Ιουνίου!!! Απίστευτοι ηταν!! Το μονο που με ξενερωσε ηταν οτι το γηπεδο, μεγαλο και ειχε πολυ αποηχο στα ψηλα διαζωματα που σημ. ηταν και τα πιο ακριβα, 75 ευρω, και οι Γερμανοι που μαλλον ηταν ψιλοξενερωτο κοινο! Μπραβο ομως στο group με εξεπληξε!!
Οι 2 συναυλίες στο MSG και σε DVD. Να γουστάρουμε.
ON JOVI is set to release a new Live DVD before the end of 2008. Band guru Obie O’Brien recently commented on what fans will get: “The DVD will basically be the last two nights at MSG…and its gonna be really amazing.”
The band ended their Lost Highway tour with two shows at Madison Square Garden in New York, New York on July 14th and 15th. The set lists for both nights were as follows:
July 14th:
‘Lost Highway’, ‘Born To Be My Baby’, ‘You Give Love A Bad Name’, ‘Capt. Crash’, ‘Runaway’, ‘Sleep When I’m Dead’ (with ‘Twist & Shout’), ‘Blaze Of Glory’, ‘Whole Lot Of Leavin’’, ‘Always’, ‘Any Other Day’, ‘We Got It Goin’ On’, ‘It’s My Life’,
‘Faith’, ‘I’ll Be There For You’ (Richie Sambora on vocals), ‘(You Want To) Make A Memory’, ‘Bed Of Roses’, ‘Dry County’,
‘Have A Nice Day’, ‘Who Says You Can’t Go Home’, ‘Bad Medicine’.
Encore: ‘Hallelujah’, ‘Wanted Dead Or Alive’’, ‘Livin’ On A Prayer’.
July 15th:
‘Glad All Over’, ‘Lost Highway’, ‘Born To Be My Baby’, ‘You Give Love A Bad Name’, ‘Summertime’, ‘Raise Your Hands’, ‘I Love This Town’, ‘Sleep’, ‘Livin’ In Sin’, ‘Whole Lot Of Leavin’’, ‘In These Arms’, ‘Any Other Day’, ‘We Got It Goin’ On’,
‘It’s My Life’, ‘Keep The Faith’, ‘I’ll Be There For You’ (Richie Sambora on vocals), ‘(You Want To) Make A Memory’, ‘Blood On Blood’, Someday I’ll Be Saturday Night’, Have A Nice Day’, ‘Who Says You Can’t Go Home’, Bad Medicine’.
Encore: ‘Runaway’, ‘Wanted Dead Or Alive’, ‘Livin’ On A Prayer’.
Ναι γουστάρουμε τρελά!!! Και περιμένουμε πως και πως!!!:bounce:
Δηλωση του JBJ στο Billboard.com για τα σχεδια του μετα την περιοδεια:
“I’m not quite sure where to go – Is it ‘Greatest Hits, Vol. 2’ or is it time for a solo record – or is it time to walk away?”
Ας ελπισουμε οχι το τελευταιο:papas:
Μην μου τα λες έτσι απότομα αυτά. Θα με κάνεις καρδιακή την γυναίκα. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν 1-2 tours ακόμα στα πόδια τους.:papas:
Όταν διαβάζω τέτοιες βαρυσήμαντες δηλώσεις από τους καλλιτέχνες, είμαι σίγουρος ότι το μόνο που δεν θα κάνουν, είναι να τα παρατήσουν.
Κανείς που τα παράτησες δεν το είχε δηλώσει πριν (πρόσφατο παράδειγμα SOAD).
Μην ανησυχείτε, έχει συνέχεια η ιστορία…
Αυτές οι δηλώσεις, είναι και ψιλομαρκετίστικες, να ψαρέψουν αντιδράσεις. Είναι και αυτό ένα μέσο μέτρησης της αποδοχής, δημοτικότητας, πείτε το όπως θέλετε…έτσι δεν είναι Χρήστο?
Και εγώ έτσι νομίζω. Εδώ που τα λέμε το marketaki το έχει λίγο στο αίμα του ο Γιαννάκης!
ναι μωρέ, αλλά έχει λόγο ο Jovi να κάνει κάτι τέτοιο.
Ευκολα, την πιο επιτυχημένη περιοδία για φέτος έκανε, νο.1 στα billboard πήγε με το Lost Highway.
Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι πίσω από αυτούς τους καλλιτέχνες, ολόληρες επιχειρήσεις. Μερικές φορές το να σταματήσουν μοιάζει να μην είναι καν στο χέρι τους…
Κι εγω παιδια, παντως, πιστευω πως το μονο που δε σκεφτεται πραγματικα ο Bon Jovi ειναι να σταματησει. Αφου βλεπουμε πως εχει την ικανοτητα να προσαρμοζει τον ηχο της μπαντας στην εκαστοτε εποχη και την ταση να πειραματιζεται ακομα και μετα απο 25+ χρονια καριερας, οπως εκανε και στον τελευταιο δισκο, και οι Bon Jovi ειναι απ τα λιγα γκρουπ που κανουν την μια sold-out τουρ μετα την αλλη.
Οποτε για εμενα πιο πιθανο ειναι να βγαλουν ενα δευτερο Greatest Hits παρα να κανει ο Jon σολο δισκο ή να σταματησει οριστικα
Ο Γιαννάκης ήρθε στην Μήλο με θαλαμηγό για μπανάκια - παρέα με την κολλητή του Madonna!!!(ήρθε να δει το ΟΑΚΑ και έμεινε και απόλυτα ικανοποιημένη και από το sold out - αυτό της έλειπε)8O :-s 8O :-s
Έτσι την Ελλάδα την θυμόμαστε, όταν τελειώσουμε την περιοδεία! Για καμμιά συναυλία δεν μπορεί να έρθει γαμώτη την ατυχία μου!!!#-o #-o [-X [-X
Είναι αλήθεια στο Θέμα το διάβασα!!!
Ελπίζω να παραδειγματιστεί από την φιλενάδα του!!!
Μάλιστα, βλέπω το forum είναι καλά ενημερωμένο…
και τι ψάρια έφαγαν?
Λούτσους!
Τι λετε ρε παιδια θα τους δουμε ποτε κ εδω? Πιστευτε οτι εαν ερθουν θα μαζεψουν κοσμο?:-k Πρεπει να τους φερουν καποια στιγμη ρε γμ…:-s
Ρωτα τον ντριφτερ.Εχει εγκυρες πηγες!
Καιρο ειχα να γινω κακουλης