οργαζμός.
ok εκλεισα με παλιό γκομενάκι, στη γλασκώβη 2 vip ! cool !
Και Μπον Τζοβι και σεξ.Αυτος εισαι ρε ΤΡΟΥ.
Αφου ο Μπον Τζοβι μονο για να ριχνεις γκομενες ειναι.
δεν είναι καλή ιδεα να πας με γκομενακι Bon Jovi προβλέπεται γειωμα…( η ατιμη η σύγκριση βλέπεις:p )
:lol2: :lol2: :lol2:
Ωραια η Λουνατικ.
ε για προσεχε τι λες…
εχει κλεισει και καλο ξενοδοχειο ο καρια…
οπου τα κρεβατια ειναι beds of roses…
καρια κανε το φορουμ μας περηφανο…
Αλλάζει τότε …Δεν ήξερα αυτες τις παραμετρους της γοητειας του…Σορυ…
Ον τοπικ…Αν μείνουν κ γι αυτο λεφτα κ μας πλησιασει λίγο θα παω στανταρ…με ή ανευ γκομενακίου:p
Ο προγραμματισμος is on the way και το σεναριο για Leppard και Jovi στο Λονδινιουμ ειναι ολο και πιο πιθανο.Φτου σκορδα…
Τι φτυνεις τον Σκορδα ρε βλαμμενε εσυ.
Γιατι στη φωτογραφια σου μαζι του σε επισκιασε σε ομορφια.
Ειναι επειδη φοραω γυαλια.
Σταματα να σπαμαρεις ε.
Λοιπον, Τζονυ ακου:
1.Runaway
2.You give love a bad name
3.Livin on a prayer
4.Wanted dead or alive
5.Bad Medicine
6.Born to be my Baby
7.I’ll be there for you
8.Keep the faith
9.In these arms
10.Bed of roses
11.Dry County
12.Always
13.It’s my life
14.Have a nice day
Aυτα και μερικα απο το πρωτο (που ειναι φοβερο και το παραμελεις) να παιξεις και θα σε τιμησω με την παρουσια μου. Μετα μπορεις να παιξεις οτι θελεις ακομα και τραγουδια απο το These Days που καλα κανεις και το κλανεις τοσο γιατι μου φερνει υπνηλια.
Να 'σαι καλα,
Ο μεντορας σου
Χε χε! Παίξε ρε Τζόν όλο το Διιζ Ντέιζ και άσ’ τον να κλαίγεται :lol:
(Λονδίνο;)
μπορώ να πεθάνω τώρα?:-s
Σας περιμενα τους δυο υπερασπιστες του Διζζζζ Ντεϊζζζζ. Αλλα ο αλλος αφοσιωθηκε παλι στο ειδωλο του…:lol:
Κοιτα…εδω και 2 βδομαδες πηρα εισητηρια μεσω ebay. Το θεμα ειναι οτι τα εισητηρια η εταιρια θα τα στειλει λιγες εβδομαδες πριν την συναυλια οποτε τοτε θα τα εχει και αυτος απο τον οποιο τα αγορασα. Το θεμα ειναι οτι στην ακρη του μυαλου μου εχω οτι μπορει να παρει τις 185 λιρες που πηρε για 4 εισητηρια και να την κανει στου διαλου την μανα. Οποτε κατσε να δουμε…
Edit: Ελα μωρη κουκλαρα Heather! http://www.youtube.com/watch?v=8wZDxwReBPo&feature=related
Kαλες και αυτες οι “εκδοσεις” αλλα αυτα ειναι τραγουδια για να ξεσηκωνουν τον κοσμακη και παιγμενα ετσι χανουν πολυ την αξια τους…!
Πράγματι,δεν συγκρίνονται με τις original,αλλά είναι όμορφες:)
για την locklear λεσ?
όχι δεεεε
Ναιιιιιι. Ειναι τρελο γκομενακι και γυναικαρα μαζι. Ο καλυτερος συνδυασμος.8)