Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

Σήμερα χτύπησε ένας τύπος από courier την πόρτα μου και μου άφησε κάτι εισητήρια που λένε Bon Jovi Live In Hamburg…

Μπααα…Λάθος θα έκανε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Α ρε οτι θα έβλεπα σε διάστημα 10 ημερών Kiss Ελλάδα και Jovi Αμβούργο δεν το περίμενα με τίποτα…

Απολογισμός:

[ul]
[li]Οι 4 moderators θα πάνε Stuttgart!
[/li]

[li]O Galliard στο Hamburg!
[/li]

[li]O METAL_LAWS, ο Outshined και ο hokam (???) είναι για London!
[/li]

[li]O karja κανόνισε για Glasgow…
[/li]

[li]…και εγώ έχω κλείσει για Brussels!
[/li][/ul]

Άψογα!!! :thumbup:

10 άτομα προς το παρόν! :-k

Το forum ταξιδεύει στην ευρώπη για τους Bon Joviδες! 8) :lol:

Χα,χα, αυτα ειναι! Παντως καλα καταφεραμε να σκορπιστουμε…:stuck_out_tongue:

To rocking κατακτά την Ευρώπη μαζί με τους Bon Jovi!!!:stuck_out_tongue:

Who says you can’t tour Europe!

Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε για Twickenham.

Τόσοι μαζεμένοι δε νομίζω να έχουμε πάει μαζί σε συναυλία στην Ελλάδα :stuck_out_tongue: :lol: (άντε Metallica & Sabbath που είχαμε πάει όλοι)

Παίδες καλημέρα!
Σκέφτομαι σοβαρότατα το ενδεχόμενο να παω να δω τα ομορφόπαιδα στην Φρανκφούρτη 3 Ιουνίου αν θυμάμαι καλά. Από ποιο site να κλείσω εισιτήρια και αν είναι εύκολο να με διαφωτίσετε λιγάκι όσον αφορά τη διαδικασία (τα στέλνει courrier σπίτι κλπ)

Τhank you προκαταβολικά

http://www.bonjovi.com

Θα μπεις εδώ και θα πας στα tour dates όπου σου έχει επιλογή tickets στο μέρος που θες…

Μετά ακολουθείς τις οδηγίες εγγραφής και πληρωμής με κάρτα στο site που σε στέλνει και συνήθως μέσα σε πολύ λίγες μέρες στα στέλνουν με courier!!!

Εδώ υπάρχουν αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες:
http://bonjovi.com/bonjovi/ontheroad_tourdates.php

Αν δεις υπάρχει ένα link δίπλα σε κάθε ημερομηνία για την αγορά των εισιτηρίων. Το link σε παραπέμπει στο επίσημο site για την πώληση των εισιτηρίων της κάθε συναυλίας. Εκεί θα βρεις τιμές των διαθέσιμων εισιτηρίων (από ό,τι είδα για την Φρανκφούρτη που θες έχει ακόμα αρκετά) αλλά και πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή των εισιτηρίων. Στην προκειμένη δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά συνήθως μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο να στα στείλουν με ταχυδρομείο, να στα στείλουν με κούριερ ή να σου κρατήσουν τα εισιτήρια στην είσοδο και να τα πάρεις από εκεί. :wink:

Edit: Μπράβο συγχρονισμός! Χε χε

Κι εω θα τους δω στο Rock In Rio…! :smiley: :stuck_out_tongue:

επίσης σε μερικά show έπαιξαν και το stranger in this town8O 8O

Σημερα εκλεισαν και τα εισιτηρια για Twickenham Stadium(με σαπορτ Daughtry ε,για να μη ξεχνιομαστε…) καθως και για Def Leppard/Whitesnake/Black stone cherry στο Wembley Arena.

Αυτα ειναι λεμε!!:drunk: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Αν μας φτασουν οι οικονομιες θα τους δουμε κι εδω…

κατά 99 % BJ ελλάδα μέσα Ιούλιου.

αυτό μόνο και τίποτα άλλο,πλιζ,κάποιος κει πάνω,κάτι

Για Rockwave ή μόνοι τους? Ξέρεις τίποτα περί αυτού?

Μόνοι τους. Το Rockwave μάλλον θα έχει μόνον 1 μέρα metal.

Seating ομως δεν ειχαν μεινει μονο?:-k

Το πετυχημενο ειναι οτι εκλεισα πριν απο 4 μερες αεροπορικα για να τους δω εξω γαμω την γκαντεμια μου και δεν μου περισευαν…

Nαι.Αν και δεν εψαξα και τις 2 μερες για standing για να μαι ειλικρινης.Εκλεισα για Παρασκευη στις 27.

Κριμα… Εγω την ιδια μερα θα χτυπιεμαι στην αρενα…:stuck_out_tongue: