Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

Πάντως στάνταρ θα έχει μαύρη αγορά (οι μαυραγορίτες της Αγγλίας είναι επαγγελματίες…) απ’ έξω για να βρείτε εισιτήρια μπροστά…όπως αυτά που έχουμε εμείς :lol: :stuck_out_tongue:

προτείνω να αφήσουμε τον κάρβου πίσω.δεν παίζουν με την τύχη για τέτοια πράματα.

cozy αγόρι μου δεν μου είπες όμως από ποιο site πήρες τίκετς, για να πάρω κ εγώ κ ο υπόλοιπος κόζμος…

+1 :lol:

O karvou κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ξεχαστεί στο μουσείο της Porsche… Μην ανησυχείτε! Ψήνομαι να πουλήσω το εισιτήριο μου στη μαύρη

α) για να μου βγει τζάμπα το ταξίδι
β) για να τους δω τζάμπα στη Μαλακάσα!!!

:lol:

Ποιος σου ειπε οτι ειμαι διατεθημενος να με σκισουν για ενα εισητηριο! Απο ebay τα πηρα αλλα ειναι για για το δευτερο μισο της αρενας. Για το πρωτο ηταν πανακριβα… Εσεις απο που τα πηρατε? Επισημο σαιτ ή μαυρογοριτικο??

οχι στη μαλακασα… δεν θα είναι εκει.

Μάλλον στον Κόκκινο Ναό!

ακόμα καλύτερα!!!

Παιδιά, μη μου δώσετε να κρατήσω τα εισιτήρια σας. Μπορεί να μπω στον πειρασμό και να τα πουλήσω και αυτά :oops:

κάθε καλοκαίρι αγαπάμε Καραϊσκάκη.έρωτας:)

Εγώ πάντως πήρα Front Of Stage (Αμβούργο) σε κανονικότατη τιμή…
69,40¤ έκανε και βάλε και το courier και την μίζα του site που το πούλαγε (επίσημο) κοντά στα 85¤ μου πήγε…

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ BON JOVI ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???:-k

Ελα καλα εισαι! Εδω τα εισητηρια αρενας χωρις προμηθεια εχουν 67,5 ευρω και τα Gold Circle ~112
euro!!!

Ok exo akousei treles fimes…mporei kapoios na mou pei an tha rthoun telika fetos Ellada nai i oxi?An nai,mallon meta tha mporo na pethano eutuxismeni(eidika ama vretho kai ekei mprosta k aristera)…Ego elega na pao Ollandia alla logo eksetastikis kai periodou pou pane efaga geiosi…Kapoios na mou dosei elpides??

1. Μη γράφεις με greeknglish γιατί κουράζουν.:slight_smile:

2)Καλώς ήρθες!

3)Απ΄ότι φαίνεται θα μας επισκεφτούν μέσα Ιουλίου!

Οκ,σορρυ η συνηθεια βλεπεις…Σ ευχαριστω για το καλωσορισμα…Μια ερωτηση ομως.Πως θα ρθουν μεσα Ιουλιου Ελλαδα οταν εχουν προγραμματισμενες συναυλιες στις 19 και 20 Ιουλιου στην Βοστωνη;;;;Εχεις αξιοπιστη πηγη η και εσυ απ οτι ακουγεται το λες;Μακαρι,αλλα δε το βλεπω…Χαιρομαι παντως που βρηκα felow Bon Jovi fans…Για καιρο νομιζα οτι ειμαι μονη στην εμμονη μου :wink:

Δεν έχω εγώ πηγή. Άλλος φορουμίτης την έχει, και τον οποίον εμπιστευόμαστε κάργα!

Πω πω αυτά είναι. Προβλέπω τρελό sold-out αν γίνει στο Ναό!

Τι να πω περα απο ενα τεραστιο ΜΑΚΑΡΙ!!!Παιδια ετσι και ρθουν θα ναι τελεια…συν του οτι ισως ξυπνησουν και καποια αλλα ονοματα και καταλαβουν οτι η Ελλαδα δεν ειναι Αφγανισταν!!!If there’s one thing Greeks know how to do the best is Paaaaaa-rtey!!!LOL…Παντως αν ρθουν δε πα να ζηταν και τα μαλλιοκεφαλα μου εγω ειμαι εκει!!!Προσκυνημα στον Richie!!!Ξερουμε ποτε θα βγει επισημη ανακοινωση;

Ελα rudolf, σε καταλαβαμε.

:stuck_out_tongue: