Αν, όπως ακούστηκε, έκλεισαν χθες, τότε λογικά από βδομάδα θα έχουμε τις ανακοινώσεις.
Πάντως πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει πως θα παίξουν και Βουλγαρία. Οπότε δεν το κόβω καθόλου απίθανο να προσθέσουν κάποιες ημερομηνίες προς ανατολική Ευρώπη (Βουλγαρία, Σερβία, Ρωσία κτλ) και μέσα σε αυτές να είμαστε κι εμείς
αδελφή ψυχή:)
Ρε παιδιά, μέσα Ιουλίου δεν σημαίνει απαραίτητα στις 15. Μπορεί να είναι +/- 5 μέρες…
ισώς ούτε εκεί… τέσπα…
Εγω Rudolf περα απο τον ταρανδο με τη κοκκινη μυτη δε ξερω!!!ΛΟΛ…Αλλα αν του/της αρεσει ο Richie να τον/την γνωρισω ;).Να κανω μια ακομη ερωτηση σε εσας που εχετε απ οτι ειδα παει σε πολλες συναυλιες(εξωτερικο και εσωτερικο).Εαν ερθουν προβλεπεται ο καταμερισμος του σταδιου να γινει οπως εξω(Golden circle κλπ);Και επισης υποθετω εισητηρια θα πωλουνται μεσω internet,ξερετε εαν εκει υποχρεωτικα πληρωνεις με πιστωτικη η εαν υπαρχει και δυνατοτητα πληρωμης με αντικαταβολη/καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο(αλλιως να τρεξω να βγαλω πιστωτικη,την οποια θα πρεπει να δωσω σε αλλον να προσεχει,αλλιως θα εχω ξετιναξει τον λογαριασμο πριν καν βγει η ανακοινωση…λολ)
- Είναι Ο Rudolf και ναι, είναι φαν του Ρίτσι!
- Το golden circle οι Jovi το έχουν παντού, οπότε λογικά και εδώ…
- Στο εξωτερικό η αγορά μέσω internet γίνεται αποκλειστικά με κάρτα. Επειδή εδώ βρισκόμαστε σε εμβρυικό στάδιο στο συγκεκριμένο τομέα, καμιά φορά υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής. Όμως στην προκειμένη δεν ξέρω τι θα ισχύσει! (κάτσε να ανακοινωθεί και η συναυλία!)
- Για να μην ξετινάξεις το λογαριασμό σου, μπορείς να κάνεις το εξής: Η Τράπεζα Κύπρου έχει προπληρωμένες πιστωτικές τις οποίες “φορτώνεις” όποτε και με όσα λεφτά θες, χωρίς να συνδέονται με κάποιο λογαριασμό
- Αυτό είναι γκρίζα διαφήμιση :lol:
:lol: :lol:
και η αττικης εχει:p
Εχει και η Eurobank ;)…Το χω ψαξει το θεμα…αλλα δε με εμπιστευομαι με πιστωτικη…Δε μπορω να περιμενω παντως…αν περιμενω μεχρι να ανακοινωθει θα μου φανε οι ταρανδοι τις θεσεις Golden circle και δε θα επιζησω ΄;)
Η ανακοίνωση πότε προβλέπεται περίπου?
Αλλη ερωτηση(για το ποτε βγαινει η ανακοινωση ιδεα δεν εχω,αλλα αν κλεισανε την προηγουμενη εβδομαδα λογικα μεσα σε μια-δυο βδομαδες θα βγει,θα περιμενουν λογικα να το σιγουρεψουν μη γινει κατι αναλογο με την συναυλια της Lopez):Θα υπαρχει χρονος αναμεσα στην ανακοινωση και την πωληση των εισητηριων λετε η θα ξεκινησουν μαζι(δλδ ιδια μερα που θα βγει η ανακοινωση θα ξεκινησει και η προπωληση;)
ανακοίνωση κ προπώληση σπάνια συμπίπτουν
Σε ένα fan site των Bon Jovi κάποιος έλληνας πόσταρε τις παρακάτω ημερομηνίες. Είναι το extension της Ευρωπαικής περιοδείας
July 12, 2008 – Milan, Italy
July 14, 2008 - Athens, Greece
July 16, 2008 – Zagreb, Croatia
July 18, 2008 – Sofia, Bulgaria
July 20, 2008 – Istanbul, Turkey
July 22, 2008 – Bucharest, Romania
July 23, 2008 – Budapest, Hungary
July 25, 2008 – Warsaw, Poland,
July 27, 2008 – Riga, Latvia
July 28, 2008 – Tallinn, Estonia
July 30, 2008 - St. Petersburg, Russia
August 1, 2008 – Moscow, Russia
Καθολου απιθανο να ειναι πραγματικες ετσι οπως τις βλεπω…:-k Αντε, μακαρι.
Χμ, μάλλον σ’ αυτό αναφέρεσαι, ε Άγγελε;
http://drycounty.com/jovitalk/showthread.php?t=44332
Ο τύπος λέει πως δουλεύει σε “promotion company” εδώ και το ξέρει… Χμ…
(Θεέ μου, κάνε -αν ισχύει- να μην είναι στο χωράφι… :papas: )
Όπως το περίμενα. Το ότι έρχονται σε συνδυασμό με τη φήμη και για τη Βουλγαρία σήμαινε προφανώς ότι αποφάσισαν να κάνουν περιοδεία και στο “ανατολικό μπλοκ”. Έτσι θα πάνε και Ιταλία που δεν είχαν κλείσει για την κανονική περιοδεία.
Απόλυτα λογικό μου φαίνεται.
14 Ιουλίου λοιπόν;
ΡΕ BON JOVI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕ! ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ!!!
Έκλεισε λοιπόν!:roll: 8)
Άντε ρίχτε και εισητήρια να τελειώνουμε!
Μάλλον 16, 17 ή 18 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Τέλεια
Ω τι χαρα!!!Ετσι και ρθουν θα πρεπει να τους δειξουμε τι χανανε τοσα χρονια που μας σνομπαραν ωστε να μη το ξανατολμησουν!!!
Όχι ρε. πιο αβολη ημερομηνια δεν εβρισκαν …