Bon Jovi

ΤΕΛΕΙΟ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!!
ξερει κανεις ποτε βγαινει?

Tέλη 2009.Δεν ξέρω κάτι πιο συγκεκριμένο

Tο κατεβασανε οι φελοι το trailer απο το youtube… Παντως το We Weren’t Born To Follow παρολο που ακουγεται πολυ τυπικο ειναι ευχαριστο κομματι και ισως ενα μηνυμα οτι οι jovi θα επιστρεψουν σε πιο ροκ ρυθμους.

Εγω το κατεβασα το τραιλερ απο ενα τορρεντ κ το βλεπω 2-3 φορες την ημερα χαχαχα…
Οντως ωραιο κομματι αλλα πιστευω τα αλλα να εινια καλυτερα…Βγηκε κ ενα tourdate apo το Backstage Bon Jovi και δν ειμαστε μεσα αλλα οκ περιμενουμε το επισημο…Για να ερθουν θα πρεπει να κανουμε τ single που βγαινει την δευτερα πρωτο σ πωλησεις αν και δυσκολο…

παντως αυτο που ειπωθηκε πριν οτι ειναι το ρεφρεν αντιγραφη του you were born to be my baby ηταν απολυτα σωστο.στην αρχη δεν το καταλαβα.αλλα χτες ακουγε το καινουριο ενας γειτονας και εγω ολη μερα τραγουδουσα υποσυνειδητα το born to be my baby

Και η μπασογραμή του In These Arms είναι κόπια απο το Livin’ On A Prayer. So?

Τουλαχιστον αντιγραφουν τους εαυτους τους και οχι κανενα αλλον.:stuck_out_tongue:

Παιδια ενα πραγμα θα πω και ας ακουστει γραφικο…ενα παιδι οταν ειναι στην εφηβικη ηλικια παιρνει αξιες απτην οικογενεια του,το σχολειο κ.α.εγω θεωρω πως αυτοι που συντελεσαν αρκετα στη διαπλαση της προσωπικοτητας-χαρακτηρα μου (απτη στιγμη που στα 12 μου ακουσα το It’s my life) ειναι οι Bon Jovi μεσα απο τους στιχους τους κ γι αυτο θα τους ειμαι ευγνωμων, εστω κι αν μας εχουν ψιλοξενερωσει τελευταια.
Μετα λοιπον την αρχικη τοποθετηση μου που ειναι πιο γραφικη κι απτα γραφικια σοκακια της σαντορινης,ας περασουμε στο σημερα…
Μετριο προς καλο το νεο σινγκλακι (σε σχεση με τα τραγουδια του προηγουμενου αλμπουμ παντα)…Θα κανω μια μαντεψια ομως για το αλλο κομματι που ακουσαμε εστω και unplugged και θα πω οτι το Work for the working man θα ειναι απτα καλυτερα κομματια του cd…Εδω θα ειμαστε… :wink:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε ό,τι είπες! Εκτός του ότι όταν βγήκε το ΙML ήμουν 18! :stuck_out_tongue:

Ενταξει εχουν γραψει ορισμενα καταπληκτικα τραγουδια,αλλα μεχρι εκει.Ποτε δεν υπηρξα φανατικος.

Απ τους Bon Jovi μ’ αρέσουν πολυ τα παλιότερα τραγουδια…
Στους τελευταίους δισκους νομιζω πως υπαρχουν πολυ λιγα καλα τραγουδια:-s

Θα συμφωνησω απο το 1983-1995 τα αλμπουμ ειναι τελεια μετα το 2000 δν ειναι Μπον Τζοβι αν εξαιρεσεις καποια τραγουδια…

Αναρωτηθηκαμε ομως ποτε γιατι? Εγω διαφωνω με καποια συγκροτηματα που ξαφνικα αλλαζουν τον ηχο τους επικαλουμενοι οτι και καλα ηθελαν να κανουν κατι καινουριο. Ο πειραματισμος καλο ειναι να γινεται μεσα στα πλαισια που σε παιρνει να γινει,δλδ δεν μπορει εκει που τραγουδουσες livin on a prayer και keep the faith…να τραγουδας who says you cant go home,ειναι καπως.:stuck_out_tongue:

Oυτε χρονο δεν κρατησε η συμπαθεια μου προς τους Bon Jovi πριν 7-8 χρονια, δεν μου προκαλουν κανενα ενδιαφερον περα απο 5-6 τραγουδια (οπως και οι περισσοτερες μπαντες του ειδους) Απο εκει και περα οφειλω να τους αναγνωρισω 2 πραγματα:

1. Πανω απο 2 ωρες συναυλιες με αλλαγμενο setlist καθε φορα

2. Κερδιζουν οπαδους με νεα τραγουδια τους και για μια μπαντα 25 χρονων αυτο ειναι μεγαλη μαγκια. Πχ ωραιοι και καλοι οι Def Leppard αλλα δεν νομιζω πως κανα παιδακι την σημερον ημερα εγινε φαν τους λογω του Songs From The Sparkle Lounge και του Nine Lives… Ενω oι Bon Jovi μπορουν να εξιταρουν εναν πιτσιρικα με το It’s My Life πχ και το Have A Nice Day (που μοιαζουν βεβαια “μπασταρδα παιδακια” του Livin On A Prayer. anyway)

Θα συμφωνησω απολυτως!!!Αυτο λεω κ εγω αλλα οπως λεει κ ο Γιαννης απο κατω με αυτα κερδιζει νεους οπαδους αρα παραπανω εσοδα…Στα 80s το εκανε για την κα…α του τωρα ομως εχουν περασει τα χρονια εχει καταξιωθει στρεφεται σε κατι πιο εμπορικο και πιασαρικο…Εμενα ομως σαν οπαδο της μπαντας με ξενερωνει γιατι εγω γουσταρα να παραμεινει αυθεντικος κ οχι οπως ειναι τωρα…Γιατι στην Αμερικη αυτο μπορει να αρεσει σ καποιους αλλα σε εμας οχι…Ευτυχως στις συναυλιες του ειναι οι Bon Jovi …
Αυθεντικο ροκ στοιχειο απο αυτη την μπαντα ακομα ο μεγαλος Ριτσι…

Έχω δώσει που έχω δώσει τόσα λεφτά για να πάρω ιαπωνικά, limited editions κτλ και τώρα… http://www.rocking.gr/article7360.php

Eγώ πάντως χάρηκα:p

Eν τω μεταξυ δεν ξερω πως το χει καταφερει ο τζον,κ ενω προσπαθει να γινει πιο εμπορικος - με κομματακια οπως το who says you cant go home,lost highway,born to follow κ με τα 2 τελευταια αλμπουμ στο συνολο τους,- δεν πετυχαινει ουτε καν αυτο!Κ τη <<ρετσινια>> του εμπορικου κολλαει, αλλα κ λιγοτερο πουλαει ταυτοχρονως!!!
Πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να το καταλαβουν πως οι περισσοτεροι που τους ακουμε ειμαστε ροκαδες κ οχι ατομα που ακουνε ποπ κ κανουν μια στροφη στους τζοβι.

Ας τους πει καποιος οτι δεν γουσταρουμε οσο περναει ο καιρος να ακουμε κ λιγοτερη κιθαρα μεσα στα κομματια, κ να κατσουν να γραψουν ενα μοντερνο αλμπουμ επιπεδου H.A.N.D.

Εγω καποια θα τα τσιμπησω. Καποια ομως.

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/o-jon-bon-jovi.html

Μια ακομη φημη,ή κατι περισσοτερο αυτη τη φορα αραγε??