Bongripper

Ειναι λιγο γαβρικη μπαντα οι Bongripper γι’ αυτο συγχωρεισαι. Ενα εξωφυλλο βγαλαν τριφυλλαρα

Και το κοκκινησαν κι αυτο.

μεγαλο album το satan worshipping doom!

Το βινυλιο να δεις τι γαματο που ειναι…

/τσατσος

Εν τω μεταξυ και τα δυο pressings βαρανε απο 50 εως 70 ebay ψιλοευκολα. Το hype που εχει αυτη η μπαντα ειναι απιστευτο, αλλα ενταξει ειναι απο τις περιπτωσεις που το δικαιουνται.

Ψήσου για ανταλλαγή με Pig Destroyer. Ναι, ψήσου. Ψήθηκες;

Ναι, φιλε μου!!! Εννοειται!!1!

[SPOILER]Για μλκς ψαχνεις; =p[/SPOILER]

Ελεγα πολυ καιρο να τσεκαρω Bongripper.
Κακως δεν ειχα ακουσει τοσο καιρο !
Satan Worshipping Doom εχω ακουσει και εγω.
Αυτο ειναι doom/sludge.Να σε ωθει να ανεβασεις την ενταση στα τερματα και
να γουσταρεις που τριζει το συμπαν τριγυρω σου.
Θα τσεκαρω σιγουρα και τα αλλα δυο που προτεινει ο Keyser,ο οποιος εχει το
Hippie Killer δεν ξερω και εγω ποσο καιρο για avatar.

Edit : 5$ το cd ε ! Γαμω την κριση μου μεσα ! Ουτε γι’αυτα δεν εχουμε.

Δεν έχω προλάβει καμία από τις 2 ρε γαμώτο.Αν θέλεις να κάνεις μια καλή πράξη αυτά τα Χριστούγεννα τώρα σου δίνεται η ευκαιρία.Θα την αφήσεις να περάσει?:D:lol:

Μόλις είδα στο φβ της μπάντας ότι τα χτυπήματα του [B][U]“Her Highness”[/U][/B], πάνε με βάση τον αριθμό π.

Τι απολαυστικοί καγκουρονέρντουλες ρε πούστη μου. Τους αγαπάω.

Μπόμπα σπλιτ από Bongripper και Conan με αφορμή την επερχόμενη αγγλική περιοδεία τους. Το Zero Talent των πρώτων είναι ένα έπος που χτίζεται σιγά σιγά και ξεσπάει μεγαλοπρεπέστατα προς το τέλος με ψαρωτικές παύσεις για να κλείσει με πάταγο.
το Beheaded των δεύτερων είναι λιγότερο εύπεπτο, σέρνεται στα όρια της κούρασης νομίζω, αλλά στο 12ο λεπτό μπαίνει μια ενδιαφέρουσα παραμόρφωση που παραπέμπει στο Satan Worshipping Doom. Σίγουρα έχουν γράψει και καλύτερα κομμάτια.

Το σπλιτ ακούγεται [U]εδώ[/U].

Τελείωσαν τις ηχογραφήσεις για το νέο δίσκο λέει. Κλαίμε από τώρα.

Επίσης επανακυκλοφορούν το “Hippie Killer” σε διπλό LP. Κλαίμε και με αυτό.

Εντίτ: Άκυρο, με το γράψιμο του νέου δίσκου τελείωσαν. Από Νοέμβρη ξεκινούν ηχογραφήσεις.

\m/

(πολλοι λεγανε οτι ειναι πρωταπριλιατικο,αλλα σημερα ποσταραν ξανα στο facebook και επιβεβαιωσαν οτι ισχυει)

Κανεις αποθεωση για το Miserable? Τιποτα?
Ο δισκος τσακιζει κοκκαλα, οτι πιο βαρυ εχω ακουσει απο το Satan Worshipping Doom. Μου χει καψει τον εγκεφαλο κανονικα 1 μηνα τωρα που το ακουω.
Οι τιτλοι των τραγουδιων ενωμενοι τα λενε ολα βασικα. Endless Descent Into Ruin.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΒΑΡΑ?ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ?

Για να μην τα ξαναγράφω …το δικό μου “review”, από το bandcamp τους όταν αγόρασα το δίσκο!!

Mιας και τσιμπησα το digipak της δισκαροδισκαρας Satan Worshipping Doom και το σηκωνει και το
κλιμα εδω στα εξωτερικα σημερα ακουω ολη την δισκογραφια της μπανταρας και ειπα να κανω αλλο
ενα ποστ αποθεωσης ! Το Miserable ηταν οπως το περιμεναμε ! Τα προηγουμενα ειναι εξισου τελεια.
Και γενικα παμε μωρη μπανταρα !

Μιλάμε για πολύ μεγάλη μπάντα.Κατά την γνώμη μου μια από τις καλύτερες μπάντες(αν όχι την καλύτερη) σήμερα,σε ένα είδος σε μεγάλο βαθμό τετριμμένο.
Ελπίζω να τους δούμε κάποια στιγμή λάιβ να καβλώσουμε.