Bono VS Jon Bon Jovi

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ΧΜΜΜΜΜ ΝΑΙ…

Ο σωστός δρόμος είναι σχετικός γλυκειά μου…

Μάλλον Jon Bon Jovi, τους U2 και τον Bono τους εκτίμησα πολύ αργότερα…

paidia akyroi kai oi 2.oute kan psifisa,pare ton ena vara ton allo!!

+1 :wink:

+1 :wink:[/quote]
+1

bono…

sorry Jon… once more :oops:

Θάνατος στον ελλεiνό Bono

Επιτέλους και ένα δημοψήφισμα που ίσως κερδίσουν οι BonJovi!Αλήθεια πόσες ακόμα συγκρίσεις θα γίνουν γι’αυτούς?Δε βάζω τίποτα πονηρό (ζήλεια για την επιτυχία τους ίσως???) στο νου μου,μα αφήστε τους και λίγο ήσυχους!

-Bono: “…Βάζεις κάποιο ειδικό κοντίσιονερ ή έχεις κάνει μόνιμη ισιωτική όπως εγώ;”
-Jon Bon Jovi: “Αυτά είναι αδερφίστικα. Απλά κάνω πιστολάκι και σταμάτησα να κοιμάμαι με ρόλεϊ.”

Εχω ψηφισει Bon Jovi γιατι απεχθανομαι την ισιωτικη… :stuck_out_tongue:

-Bono: “…Βάζεις κάποιο ειδικό κοντίσιονερ ή έχεις κάνει μόνιμη ισιωτική όπως εγώ;”
-Jon Bon Jovi: “Αυτά είναι αδερφίστικα. Απλά κάνω πιστολάκι και σταμάτησα να κοιμάμαι με ρόλεϊ.”

Εχω ψηφισει Bon Jovi γιατι απεχθανομαι την ισιωτικη… :P[/quote]

Sofi_k Τρόπος προσέγγισης της μουσικής μιας οπαδού των Nirvana…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Έλα ρε παιδιά… Εντάξει καταλαβαίνω κάποιος να γουστάρει τον Bon Jovi περισσοτερο λόγω είδους μουσικής κτλ, αλλά οι δύο φωνές δεν συγκρίνονται. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Bono είναι μια (τουλάχιστον) κλάση πάνω.

Δώστε κάρβουνο στο λαό.

Εννοείται οι φωνητικές δυνατότητες δεν συγκρίνονται. Δεν μετράει μόνο αυτό για να είσαι τραγουδιστής. Μετράει και το ύφος, η χροιιά και εκεί μπαίνουν υποκειμενικοί παράγοντες μέσα. Άσε που το θέμα έχει τίτλο Bono ή Bon Jovii. Ε ναι!!! Προτιμώ τον John. θα προτιμούσα οποιονδήποτε από το γλοιώδη υποκείμενο.

Bon Jovi…

Ο Bono με εκνευριζει αφανταστα… Αλλα εχει φωναρα…

Kανενας δν με τρελαινει.Απο αυτους τους δυο θα προτιμησω χαλαρα Bon Jovi.O Bono μ τη σπαει αφανταστα.

Και στην μεταξύ τους σύγκριση αλλά και στην σύγκριση των group τους διαλέγω Bon Jovi με διαφορά.

Και σαν τραγουδιστή προτιμώ τον Bono, αλλά και σαν γκρουπ οι U2 για`μενα είναι κλάσεις ανώτεροι των Βon Jovi.

Bono

Τόσο όσον αφορά το θέμα φωνής όσο και το θέμα group. Οι Βon Jovi δε με άγγιξαν ποτέ :expressionless: .

Bono.

τους γουσταρω και τους 2 αλλα αν το Poll ητανε Ποιους θα θελατε να δειτε στην εποχη της ακμη τους θα λεγα Bon Jovi χαλαρα.Shot through the heart and you’re to blame…