Bono VS Jon Bon Jovi

Bono!

ΚΑΝΕΝΑΣ. :hippy:

O Bono ειναι γλυώδης και αντιπαθητικός ενώ ο Bon Jovi μου είναι ψιλοαδιάφορος. Ο Bono ομως έχει φωνάρα και η μουσική των U2 μου αρέσει πολυ περισσότερο οπότε… Bono

Οι U2 σαν συγκροτημα μου αρεσουν αρκετα αλλα δε μπορω σε καμια περιπτωση να τους συγκρινω με τους Bon Jovi. Ειδικοτερα στα live πιστευω πως οι Bon Jovi μπορουν να συγκριθουν με πολυ λιγα συγκροτηματα. Τωρα σχετικα με τη συγκριση των δυο τραγουδιστων, παρολο που ο Bon Jovi εχει κατεβασει κατα πολυ τα στανταρ του, φωνητικα, συνεχιζει να ειναι expert στο να ξεσηκωνει τον κοσμο και να παιρνει τη μπαντα στους ωμους του. Η φωνη του Bono, απ’ την αλλη, δεν εχει χαλασει ιδιαιτερα αλλα, κατα τη γνωμη μου, ποτε δεν ειχε ιδιαιτερο χαρισμα ως “ολοκληρωμενος” performer.
Οποτε η ψηφος παει καρφωτη στον JBJ

Δε ξέρω, αλλά μου φαίνεται ολίγον τι άκυρη αυτή η σύγκριση… Η φωνή του Bono μου αρέσει περισσότερο, τα τραγούδια των Bon Jovi με ξεσηκώνουν πιο πολύ, αλλά… και πάλι, δε μου κάθεται καλά σα σύγκριση… :?

Τους U2 και τον Μπόνο ποτέ δεν τους είχα σε ιδιαίτερη συμπάθεια και τους θεωρώ αμφότερους υπερεκτιμημένους… Τώρα οι Bon Jovi σα μπάντα με τρελαίνουν, αλλά τη φωνή του Jon δεν τη θεωρώ και κλάσσης… Τέσπα, 8α ψηφίσω Jovi, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες φωνές εκεί έξω να συγκρίνετε…

Οι U2 ειναι το δευτερο εν ενεργεια συκροτημα στην καρδια μου (εκανα συνεργασια κ με τους gd τι αλλο να ζητησω :stuck_out_tongue: ) αρα bono με τα τσαρουχια . Λοιπον ,οσο για τον bono , πεστε τον κολογλυφτη πεστε τον καραγκιοζη , γλιοδη αλλα αυτα π εχει προσφερει σε φιλαν8ρωπιες και οχι μονο ο peker pekerbono που λεγανε και τα ημιζ δν τα εχει προσφερει κανενας αλλος ψαχτε το λιγο. I know , i know το καλο ειναι να κανεις οτι κανεις και να μην φενεται σε αυτον τον τομεα αλλα ειναι celeb και ψωναρα τι να κανουμε.Αν το ψα3ετε λιγο παρα περα 8α καταλαβεται :wink:

Ψωνάρες είναι και οι δύο.Και οι δύο κάνουν ότι κάνουν με σκεπτικό πόση δημοσιότητα θα τους δώσει.Καλές φωνές έχουν και οι δύο(ποιός έχει για τον καθένα καλύτερη είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα).Αλλά επειδή ο Bono το παίζει πολύ μητέρα Τερέζα τα τελευταία χρόνια μέχρι βαθμού αηδίας,όσο αντιπαθής και να μου είναι ο Jon η ψήφος μου πάει σ’αυτόν(άσε που είμαι μεγάλη φαν των Bon Jovi ενώ αντίθετα τα τραγούδια των U2 με εξαίρεση τρία-τέσσερα δε με συγκίνησαν ποτέ ιδιαίτερα ούτε κατάλαβα ποτέ γιατί γίνεται τόση φασαρία για χάρη τους…)

Eννοείται Bon Jovi. Πριν καγκουρέψει ήταν πολύ καλός. Σε αντίθεση με τον bono που για κάποιο λόγο μου φαίνεται αδιάφορος σα φωνή και full αντιπαθητικός.

JON BON JOVI:!:

Ακυρο τελείως… Ο Bono το μονο που κάνει είναι να μας σπάει τα νευρα…

Jon Bon Jovi…
Kαι καλύτερη φωνή και καλύτερο μαλλί…:stuck_out_tongue:

JON BON JOVI!!!

(Ο BONO το έχει ξεχάσει,νομίζω ότι κάποτε ήταν τραγουδιστής)

Ειναι ντροπη να κανουμε τετοιες συγρισεις!!!Μακραααααν ο Bon Jovi ειναι καλυτερος!!!8)

εντάξει όχι και ντροπή, δεν ειναι κανένας τυχαίος ο Μπόνο. Αλλά ναι, ψηφίζω Μπον

jovi… δεν ξερω γτ αλλα αυτος μου αρεσει περισσοτερο

bono μονο κ μονο επειδη μισω τον bon jovi…[-X

μισεις τον bon jovi??? πως γινεται αυτο???:-k:-k

Bono γιατι εχει καλυτερη φωνη και οι U2 ειναι αρκετα καλυτεροι απο τους bon jovi-και οι τελευταιοι μαρεσουν βεβαια,ειδικα μεμονωμενα κομματια τους

γενικα τα 80’s κ τα hair metal μ φερνουν αναγουλα:?