ακομα και μονο απο αυτο Bono και παλι Bono .-
oιοσδήποτε ήταν έναντι μπόνο, θα τον ψήφιζα.
how true…
το τελειωτικο χτυπημα για τον Μπονο ηρθε με το επεισοδιο του Southpark Οπου απολαλυπτεται οτι τελικα ο Μπονο ειναι ενα σκατο!:lol:
αλλα οκ…ποτε δενμου αρεσε και η μπαντα, οποτε…
Ο Jon Bon Jovi είναι πιομ αυθεντικό από τον Βρετανό Νταλάρα[-X:!:
Εδω επετρεψε μου να σε διορθωσω,ο Bono ειναι Ιρλανδος και οχι Βρετανος.Ασε που τον Bon Jovi τον κανει μια χαψια και με το βηχα του αμα λαχει(ποσο μαλλον με τη φωνη του).
ΒΟΝΟ!!! γιατι επεστρεψε με τον καλυτερο δισκο απο το 1991 οταν ειχε βγει το Achtung Baby!!!8)
Aντιθετα ο Jon Bon Jovi ακομα δεν εβγαλε ακομα εναν καλό δισκο απο το 1995 με το Τhese Days.
Bono…
John Francis Bongiovi…
Bono !!:!:
U2 - Miss Sarajevo live πριν 4 χρονια στο Μιλανο
To αν θα εγραφαν ποτε τετοιο κομματι οι Bon Jovi δεν θα το συζητησω καν…
Ακουστε την φωνη του Μπονο απο 3:22 εως 4:30, ειδικα στο 4:09. Υπ’οψιν πως στην studio εκδοση το τραγουδαει ο Παβαροτι το συγκεκριμενο σημειο…
Ας κλειδωσουμε το τοπικ και ας συγκρινουμε τον Bono με καποιον πραγματικα καλο τραγουδιστη please:p
ο Jovi παλιά έφτανε τη φωνή του σχεδόν στα άκρα των δυνατοτήτων του. Ελάχιστοι έχουν καταφέρει να τραγουδήσουν τα τραγούδια του Jovi και να πλησιάσουν έστω τις ερμηνείες του. Με τα χρόνια είναι λογικό να αναγκαστεί να “κατεβάσει” λίγο τα τραγούδια αλλά και πάλι έχει το feeling, έχει τη χροιά.
Ο Bono ποτέ δεν μου άρεσε. Πέραν εξαιρέσεων βρίσκω άχρωμες τις περισσότερες ερμηνείες του και γενικά δεν μου λέει κάτι η φωνή του.
Τώρα αν θέλουμε να συγκρίνουμε και ως προσωπικότητες προτιμώ χίλιες φορές το pop idol image του Bon Jovi που το κοινωνικό του έργο είναι συμπληρωματικό της δημοσιότητάς του, παρά τα και καλά μανιφέστα και τους ακτιβισμούς του Bono που είναι ταυτόσημα σε διεθνές επίπεδο με τα ρεζιλίκια του Νταλάρα.
Jon Bono Jovi
Aυτό ακριβώς!
Πωωωωωω, δε νομίζω ότι υπάρχει πιο βαρετό πολ από αυτό για μένα…
Ε ναι, αν είναι να μιλάμε για τραγουδιστές να μιλάμε τουλάχιστον για Black Metal που έχει και ένα νόημα, όχι για Bono Jovi…
stupid poll no. #348927838291020

Eντάξει, ας πω και μια κουβέντα. Βασικά βαριέμαι για τον εξής λόγο. ΟΚ, σπουδαίοι τραγουδιστές και οι 2, και όμορφες φωνές. Προσωπικά ο Μπόνος νομίζω έχει λίγο πιο feeling στη φωνή του, ενώ ίσως του Μποντζόβι η φωνή είναι λίγο πιο τεχνική. Κι οι δύο έχουν πει κομματάρες. Αλλά: πρώτον, μιλάμε για διαφορετικό είδος, τουτέστιν συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, αφού ο ένας είναι πιο παραπονοτραγουδιάρης ενώ ο άλλος πιο καψουροτραγουδιάρης, δεύτερον, πόσα εκατομμύρια χρόνια έχει να ροκάρει έστω και ο ένας από τους δύο?
Αν και η επιλογή ως poll για μένα είναι εξαιρετικά εύκολη…
θα συμφωνήσω μάλλον με αυτό και δεν θα συνεισφέρω την ψήφο μου
Πρώτον, έχω εκφράσει την αντίθεσή μου σε συγκρίσεις προσώπων/συγκροτημάτων/ δίσκων κλπ.
Και αυτή η σύγκριση δε θα βγάλει κανενα συμπέρασμα.
Ο Bon Jovi μια χαρά ρόκαρε στο Have A Nice Day.
Κωμικοτραγικό να κράζει ο Bleedin για supidity οποιοδήποτε poll και thread όταν ο ίδιος είναι που απαντάει βλακείες συνεχώς ακόμη και σε πιο σοβαρά θέματα και ανοίγει ακόμα πιο βλακώδη.
Kαι ο Βono με το Βeautiful Day:) και στο It’s My Life πιστευω ροκαρε περισσοτερο ο Jon με το wah-wah του Richie:wink: