Αν και το πολλ το βρισκω ακυρο μιας και δε τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα σε Μπονο και Μπον Τζον Μποβις Τζονις Μπρατζονις πως σκατα λεγεται :roll: εγω ψηφισα Μπονο 
Αυτό το wah wah ήταν ομολογουμένως καίριο σημείο και για την μετέπειτα πορεία της μπάντας,έχεις δίκιο.
#-o
Εσύ κοπελιά πρόσεχε πως εκφράζεσαι!
Ενταξει ετσι το ειπα:p απλα για μενα σαν τραγουδι εχει καλυτερους στιχους με νοημα και μουσικη απότι το Have a nice day.
οn topic[SIZE=“4”] BONO [/SIZE]!!!
http://www.rollingstone.com/news/coverstory/24161972/page/103
στη λιστα ουτε καν υπαρχει ο Jon Βοn Jovi 
1.Ναι οκ και μένα μ’αρέσει περισσότερο απ’το have a nice day.Αυτο τι σημαίνει?Ότι το have a nice day (ναι για τον δίσκο μιλάω,όλο) δεν ροκάρει?Είσαι λίγο εκτός θέματος
2.Η λίστα που παρέθεσες είναι fail απο μόνη της καθώς βλέπω bono και cobain πάνω απο ποιους?Lou Reed και Steve Perry??
ξανασκέψου το!
Παντως και το How to Dismantle an Atomic Bomb ειχε αρκετες δυνατες στιγμες που θυμιζαν U2 των '80s.
Σχετικα με τη λιστα απλα την παρεθεσα και εγω με την εννοια οτι ουτε σε αυτη την ασχετη λιστα και σε οποια να΄ναι θεση δεν υπαρχει ο JBJ , δεν ειπα οτι με βρισκει συμφωνο[-X αν ειναι δυνατον να βρισκεται στην 99 θεση#-o o [SIZE=“6”]STEVEN TYLER[/SIZE] ενας απο τους καλυτερους frontmen ever!!!
Γιατί το Have A Nice day δεν θυμιζε Jovi των '80ς ξερω γω? Και δηλαδή πρέπει ενας δίσκος των '00s να θυμίζει τη μουσική που έπαιζε η μπάντα 20 χρόνια πριν? Υποτίθεται οτι πάμε ενα βήμα μπροστά και εκσυγχρονιζόμαστε μα κάθε δίσκο!
Eξαρταται αν ο εκσυγχρονισμος ειναι το Pop και το St Anger τοτε καλυτερα κατι απο το παρελθον…ή τα εξαιρετικα No Line on the Horizon και Death Magnetic:D:D:D
Τώρα εξηγούνται όλα…Έχεις μπει σε λάθος θρεντ
Γιατι το λες αυτο???
Που κολλάει το Death Magnetic? Δεν λέω μια χαρά ήταν το No Line In The Horizon αλλά δεν ξέρω αν θες να πεις πως οι Jovi με το Have A Nice ή το Lost Highway έγιναν ποπ οπως οι Metallica στο St Anger…
Eτσι ακριβως συνεκρινα εναν κακο με εναν καλο δισκο…
κακως!!!ουτε η britney ειναι μεσα κακως στο τετραγωνο!!!
Εμενα η αποψη μου για Τζοβι την ξερετε απλα θεος κ μπροστα του ο Μπονο θελει πολλα ψωμια κ η μπαντα του για ν τν φτασει…
Τωρα για τ HAND δν μου αρεσε καθολου τωρα αυτο δν ειναι αλμπουμ για Μπον Τζοβι ΕΛΕΟΣ…κ οι αποψεις περι παμε μπροστα δυστυχως δεν ωφελουν για την ροκ μουσικη γτ αυτη δν προχωαραει εχει ποιοτητα κ η ποιοτητα βρισκεται στα 80s κ οχι εν ετη 2009…Δν διαννοειται συγκροτημα με το ονομα του Μπον Τζοβι ν βγαζει τετοιυς δισκους τουλαχιστον για μενα που εχω ακουσει πως ηταν στα 80s που επαιζε αυθεντικο ροκ κ ακουω αλμπυμ υμνους οπως τ New Jersey…
Ελπιζω το καινουργιο τους να θυμιζει κατι απο τ παλια γτ καλως η κακως οι αυθεντικοι ροκαδες με εκεινο τον ηχο φτιαχνονται ακομα κ σημερα!
Eίμαι πολύ περίεργη να δω τι άλλο θα διαβάσω εδω μέσα
Τι άκυρα θρέντ είναι αυτα ρε ; Τι θα κάνεις απόψε, έ λέω να κάνω κανα άκυρο θρέντ να περάσει η ώρα.
Μαρινα ξερω οτι σε ποναει,ξερω οτι σου ειναι δυσκολο…κανε τη καρδια σου πετρα ομως για την σκληρη αληθεια…ο Μπονο ειναι καλυτερος:pΜαλλον το οτι εισαι φαν του-καποτε-μορφονιου με τα δοντια ξεξασπρεξ σε κανει να μη βλεπεις αντικειμενικα τα πραγματα.Αν και παλι τονιζω οτι γενικα το πολλ ειναι α-κυ-ρο. [-X
Ναι ω, Μαρινα κλαψε ήρθε το τέλος… Πως κάνεις έτσι σοβαρά τώρα…
Και αν είναι και ας μην είναι… Δεν θα πεθάνουμε κιόλας… Ρε σεις! Μην απαντατε λέμε οτι είναι ά-κ-υ-ρ-ο…