Bootstroke - Οι αλητες της ζωης!

Μπαλα, μπυρες και αλητεια!!!
Απολιτικ χουλιγκανια ενωθειτε!!!:drunk:

Φαση εχουν!!!

>Η ζωη μας περναει αλητικα, μια ζωη θα τα σπαμε και θα μαστε χουλιγκανς!

“Μπαλα, μπυρες και αλητεια”… Φοβερή κοσμοθεωρία…
Απολιτίκ Oi! σημαίνει είμαστε κότες, politically correct, θέλουμε να τα 'χουμε καλά με όλους και χαλάμε μια περιουσία σε μάρκες (adidas, fred perry, lonsdale, ben sherman) για να είμαστε και καλά “traditional skinheads”…
Μόδα είναι θα περάσει…

απολιτίκ με την εννοια οτι σπανε βιτρινες, βαρανε μπατσους και λιγο φασιστες αλλα χωρις να βασιζονται στην θεωρια της αναρχια ή του χαους. γενικα ετσι απλα, γιατι ειναι οι χουλιγκανς.:stuck_out_tongue:

Παμε ρε “Αθλητικη” Κυριακη!!!:metal::metal::p:p:p

http://www.youtube.com/watch?v=FFQWpuStrjc&feature=related

Φάση έχουν, αλλά μου φαίνονται μαλακιστήρια πανκιά που πεθαίνουν για χουλιγκανισμούς και άλλες τέτοιες αηδίες.

ΕΕΕΕΕΝΑ ΓΚΟΟΟΟΟΛ…

προτιμαω τα πολιτικ χουλιγκανια 100% και στη φάση που λέει ο αξμαν “για να τα χουμε καλα με ολους” μάλλον θα συμφωνήσω.

Απο κει και πέρα εχω παει σε εκτος έδρας με τα ηχεια να παίζουν Βootstroke και ήταν καλό σαουντρακ της φάσης μαζι μετις μπύρες. Μεχρι εκεί οκ.

… ειχα παει σε live τους στο texas και τα ειχαν σπασει αγρια με ολα τα τραγουδια τους…:rockon:
εξαλλου,…8O
:twisted: αλητες ειμαστε εμεις που τα σπαμε και τα κανουμε σταχτες:metal::metal:

Ρε συ όμως υπάρχει λίγο ή πολύ φασίστας? Σαν το “ολίγον έγκυος” δεν ακούγεται αυτό? Γι’ αυτό και δεν καταλαβαίνω τι θα πει “Skinhead Unity Crew” που είδα σ’ ένα από τα βιντεάκια τους…απ’ τα λίγα που ξέρω οι βασικές κατηγορίες σκιν είναι οι αντίφα και οι νεοναζί. Πως μπορούν αυτοί να ενώνονται κάτω από ένα crew?

οταν λεω “λιγο” δεν εννοω ψιλοφασιστες. απλα δεν αναφερονται και πολυ στα τραγουδια τους τα περι φασιστων. εκει παει το “λιγο”.

Οι Skinhead ηταν στην αρχη αναρχικοι(οχι τιποτα ιδεολογοι και δογματικοι) χουλιγκανς κατα του ρατσισμου και των μπατσων. τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει αρκετα η εννοια καθως οι περισσοτεροι εννοουν τους nazi-skins.
Οποιος εχει δει την ταινια “This is England” καταλαβαινει πως ηταν και πως γινονται…

What? Βασικα οι σκινχεντς ήταν απολιτικοι γι αυτο και μπήκαν τοσο εύκολα οι φασιστες και υιοθτησανε το στυλ ΤΟΣΟ ευκολα. Μιλαμε για τους λευκους οχι τους μαυρους σκινχεντς. Και αυτο προσπάθησε να το αλλάξει η S.H.A.R.P. και να φέρει τα πράγματα σε ένα πιο αριστερο ιδεολογικα μονοπάτι.

Aποψε αν νικησουμε, πρωταθλημα ξανα,
και αν στο τελος χασουμε θα βαλουμε φωτια.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν με νοιαζουν ουτε ιδεολογιες ουτε πολιτικες και λοιπα.

Και δεν τους ακουω κιολας.

Απλα στη φαση ξερω γω με τα εκτος εδρας που λεει κι ο καπταιν, κωλολεει.

κανεις δεν ειναι πληρως απολιτικος. το οτι ηταν κατα των μπατσων, του ρατσισμου και γουσταραν απολυτη ελευθερια τους δινει καποια αριστερο - αναρχικη πολιτικοποιηση. ειχαν ομως και αρκετα φασιστικα γνωρισματα με τραμπουκισμους κλπ. επισης λογω του ποσο φλου ηταν και οτι η βασικη τους πολιτικοποιηση ηταν οι μπυρες, τα μπαχαλα και το γηπεδο μπορεσαν και υιοθετησαν το στιλακι και οι φασιστες

Ρε παλληκάρι μου δε στα λέω αυτά ετσι. Αυθεντικα και εξ αρχής οι σκινχεντς δεν είχαν σχέση με καμια πολιτικη. Ηταν περήφανη εργατικη τάξη και καλα. Και ναι στην αρχη ήταν πληρως απολιτικοι. Τους ένοιαζε να πινουν μπύρες και να περνάνε καλά το σαββατοβραδο. Κατα των μπάτσων ήταν οπως ήταν καθε υποκολτούρα του δρομου. Αρχισανε να ευαισθητοποιούνται αφου μπηκανε φασιστάκια στη φάση.

:-k μπηκα στο νοημα καπετανιε.:drunk:

Παντως για να το κλείσουμε εδω το θέμα…Λατρεύω τις γυναίκες σκινχεντς!!!

Εγώ θέλω να παραμείνω στα χρόνια ανάμεσα στα τέλη του 70 και στα τέλη του 80, όπου το oi! είχε ήδη καθιερωθεί στην πιο πρώιμη μορφή του (από τους trojan skinheads που όντως ήταν απολιτικοί και με μουσικό αντίκρισμα τη ska, reggae, soul κλπ) και οι S.H.A.R.P. δεν είχαν ακόμη εμφανιστεί…Τα χρόνια αυτά κάτα τη γνώμη υπήρξαν τα πιο σήμαντικα στην πορεία του Oi! όπου εμφανήστηκαν και μπάντες όπως οι Cock Sparrer, the Opressed, the Business, Angelic Upstarts κλπ… Και αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν χρείαστηκαν οι S.H.A.R.P για να πολιτικοποιηθεί εν μέρη το Oi!, αλλά υπήρχε καθόλη την περίοδο που προανέφερα μία σημαντική πολιτική ευαισθητοποίηση για την όποια μίλησαν και πολλές μπάντες μέσα από τα τραγούδια τους…Άλλωστε όταν κύριο σημείο αναφοράς σου είναι η εργατική τάξη και όταν είσαι καταπιεσμένος αναμφισβήτητα δεν μπορεί να είσαι αδιάφορος για τα πολιτικά…Και τότε είναι που αρχίζεις να εχθρεύεσαι και το κράτος, την αστυνομία, τους φασίστες κλπ…Τότε δυστηχώς παρήσφρυσαν και τα φασιστικά στοιχέία στο Oi! και αυτό ανάγκασε και στην δράση των S.H.A.R.P. και κατά τη γνώμη μου αυξήθηκε και η απολιτικοποίηση απο πολλά άτομα ώστε να μην μπλέχτουν τα άτομα αυτά σε αυτή την μάχη μεταξύ φασιστών και μη…

Όσον αφορά στους Bootstroke προσωπικά μου αρέσουν πολλά τραγούδια τους αλλα τους θεωρώ λίγο χαζούλιδες…

Και κατι για τον φίλο που μίλησε για τα σκινχεντς γκερλς: (τσεκάρετε το αριστερό μωρό)

E το ίδιο λέμε απλά τα λές με περισσοτερες λεπτομέρειες βαζοντας και στη φάση της κουβέντας το οι!.

τον αριστερο ώμο τον κοιτάμε αλλα τι είναι;

Ναι δεν είπα ότι διαφωνούμε είπα απλώς ότι εκτός από τα πολύ αρχικά χρόνια (δηλαδή τέλη 60 με αρχές 70) στα υπόλοιπα χρόνια που ακολούθησαν δεν θεωρώ την ολή φαση τόσο απολιτικοποιημένη…

ποιόν αριστερό ώμο εγώ είπα να τσεκαρετε την αριστερή γκόμενα…και γαμώ!!:smiley:

αυτο σημαινει οτι επιτρεπεται εδω κριτικη για το καινουριο Evil Conduct? :oops::oops::oops::razz: