Born From Pain ( Holland ) + Rafferty Rules (Greece) + One Last Breath (Greece)

Περισσότερα info sto https://www.facebook.com/events/391681247521831/

bumpp

Για Αθηνα εχουμε τιποτα επισημο?

Μία μέρα πριν παίζουν εκεί

Ευχαριστω, μηπως γνωριζουμε τιμη εισητηριου, προπωληση και poster?

Οι BORN FROM PAIN μετράνε φέτος 15 χρόνια ζωής. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα αρκετές φόρες και έχουν κερδίσει πολλούς φίλους απ? όλο το φάσμα της Heavy μουσικής σκηνής.
Σ? αυτό συμβάλλει ο ήχος τους… συμπαγης, μεταλλικος, μονολιθικος, ?συμπαρασύρει? τα πάντα στο πέρασμα του! Mid tempo και groovy στοιχεία συνδυάζονται εξαιρετικά με breakdowns που ?τσακίζουν κόκκαλα?..!Η ηχητική τους ?ταυτότητα? ολοκληρώνεται με τα hardcore φωνητικά. Το καλύτερο μείγμα για ατέλειωτα pit και stagedivings !
Η σκληρή δουλεία μέσα από περιοδείες σε Ευρώπη, Αμερική, Ιαπωνία καθώς και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις με συγκροτήματα όπως Madball, Hatebreed, Six Feet Under, Agnostic Front, Soulfly και άλλα, απέδωσαν ?καρπούς? και ανέδειξαν τους BORN FROM PAIN σε ένα από τα πιο σημαντικά, ευρωπαϊκά, metalcore συγκροτήματα.
Α 2007, o τότε τραγουδιστής τους Che, αποχώρησε από το συγκρότημα και προσωρινά αντικαταστάθηκε από τους Carl Schwartz (First Blood), Scott Vogel (Terror), Kevin Otto (End of Days), όπου τελικά την θέση πηρέ ο Rob Franssen
δίνοντας την θέση του στο μπάσο στον Andries Beckers (The Set Up). Στην θέση πίσω από τα drums είναι πλέον ο παλιός μας γνώριμος Igor Wouters από τους Backfire!
Οι BORN FROM PAIN θα εμφανιστούν ζωντανά το Σάββατο 3 Μάρτιου στο JASMIN CLUB (Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης). Μαζί τους εμφανίζονται οι Revenge of the Giant Face.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, τιμή εισόδου: 12e (δεν θα γίνει προπώληση).
Θα ακολουθητέε Hardcore Party με τους dj?s Econe και Dask.

Ολλανδία ρε φίλε!!! :slight_smile:

Θα έρθει κανείς; Πάλι μεταξύ συγγενών και φίλων το βλέπω το live

[SPOILER]Όπως πρέπει δηλαδή! :)[/SPOILER]

bump ξεκινάω σε λίγο για σαλόνικα, καλά να περάσουμε :slight_smile:

Της Αθήνας, δεν πήγα (τελικά προτίμησα ΑΝ) [-X λόγω…[I]άστα να παν’!!![/I]

Εμ άμα είναι για hXc live ρίξε πμ να το ρίξουμε στα σμς… :wink:

[B]ΠΕΣ εντυπώσεις λαιβ- αν τελικά τους είδες!!![/B]

Εντάξει όντως οικογενειακά ήμασταν αλλά κλάιν. Δυνατό live. Παίξανε μόνο 45 λεπτά βέβαια. οκ hxc είσαι αλλά ένα 10λεπτάκι ακόμα το έχεις ρε γαμώτο. 300 χλμ πάνε έλα κάναμε! Τέλος πάντων!

Αρκετά καλοί όσο παίξανε κεφάτοι, ο τραγουδιάρης συνεχώς προσπαθούσε να ανεβάσει τον κόσμο και όσο περνούσε η ώρα τόσο καλύτερα ήταν!

Τώρα ετοιμαζόμαστε για Deez Nuts και μετά κάθοδο στας Αθήνας για Terror - DBD!

εεεεεεεεεεεε??? 8O 8O 8O 45 λεπτά;;;
[B]Είσαι σίγουρος[/B];;; :?

Ε άμα είναι έτσι, σιγά μη τους ξαναφέρουν!!!Ποια η δικαιολογία τους, αφού έχουν επαρκή δισκογραφία;
… οι INTEGRITY παίξαν πολύ περισσότερο!

[COLOR=“DarkRed”]Ελπίζω οι θεούληδες Λοςαντζελικοί ΤΕΡΡΟΡ ([I]που βέβαια μας έρχονται από ακόμα ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ[/I]) να παίξουν για παρτη μας παραπάνω από 1 ώρα…[/COLOR]

Ναι… βγήκαν 22:40 και τελείωσαν 23:25!

Ε 1 ώρα είναι καλά για hxc πιστεύω. Παραπάνω είναι γενικά δύσκολο δεδομένων των απαιτήσεων που χρειάζεται ένα τέτοιο λαιβ!

Rafferty Rules τι λεγανε Ασταλδε?

Μια χαρά τα παληκάρια, ήθελα να τσιμπήσω κανα cd τους αλλά δεν έφταναν τα φράγγα γαμώτο… μας γαμάει αυτό το πάνε έλα καβάλα σαλόνικα!

Θέλω να τους τσεκάρω καλύτερα και ελπίζω να τους ξαναδω σύντομα!