Brant Bjork and the Low Desert Punk Band - 24/10/2014 - An Club

24 Οκτωβρίου 2014, στο Αn, προπώληση 17?, ταμείο 20?

support οι Semen of the Sun!!

Είπαμε, έχει και κανα-δυό συναυλιούλες το φθινόπωρο

Όπως πάει αυτό το Φθινόπωρο, στάνταρ βρίσκεις 1-2 γαμάτες συναυλίες τη βδομάδα… Να δούμε τι λεφτά θα έχουμε να πάμε στις περισσότερες (χλωμό) 8)

να σαι καλα, με γλυτωσες τον κοπο

Ωραίο live, λογικά θα ξεπουλήσει σφαίρα, θα πρέπει να καβατζώσουμε εισητήρια!

Μονο αθηνα γαμω την παναιαμ?

ε την τελευταια που ηρθε και θεσσαλονικη παιζαμε μπαλιτσα στο 8μπολ, αν θυμαμαι καλα

Και στην Αθήνα πολύ λίγο κόσμο είχε τότε. Μακάρι βέβαια να ναι φουλ τώρα το αν, το αξίζει ο BB. Αν έπαιζε κανά kyuss θα ταν φουλ για πλάκα :roll:

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ:The Lab t-shirts Athens (Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια) https://www.facebook.com/labrecords]
& Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια) http://rhythmrecords.gr/]
και κοστίζουν 17 ευρώ

ρε μόνο 1 ώρα παίζει???

Κάτι τέτοιο άκουσα και εγώ γμτ…Τι στο διάολο ξεκίνησε τις αρπαχτές και ο Bjork ;;; Ελπίζω να μην αποδειχθεί σαπάκι σαν τον Γκαρσία που είδαμε πρόσφατα.

Υπό ποια ακριβώς έννοια ήταν σαπάκι ο John Garcia; Η φωνή του ήταν σε τρομερή φόρμα.

Δε νομίζω να συμπλήρωσε 60 λεπτά στο σανίδι του Αν ο Γκαρσία.Θυμάμαι λάθος ?

80 και κάτι ψιλά ήταν αν θυμάμαι καλά, απλώς αυτός είχε φύγει από τη σκηνή για κάνα δεκάλεπτο στη μέση που είχε ένα τζαμάρισμα.

kyuss ειχα ακουσει παλιοτερα κ δεν τρελαθηκα αλλα εχω βαλει τα δικα του κ ειναι καλη φαση…
μιας που θα ανεβω αθηνα για saxon κ εχω παθει συνδρομο στερησης λαιβ λεω να παω…

τι να ακουσω αυτες τις 3-4 μερες να ειμαι λιγο ενημερωμενος?

Ο πρώτος του σόλο δίσκος, το Jalamanta είναι μακράν ο καλύτερος του . Τα “brant bjork and the bros” , “keep your cool” , “Saved By magic” αρκετά χαρακτηριστικά του στυλ του . Βασικά ό,τι και να ακούσεις εκτός των Tres dias και Local Angel είναι ηχητικά κοντινά μεταξύ τους.

Too many chiefs not enough indians :respect:

Ωραία άνοιξαν τη συναυλία οι Sots , όπως είχαν κάνει και πριν 6 χρόνια (με τους χιλιομοντς τότε παρέα). Προτιμώ τα παλιότερα τους κομμάτια ,αλλά πάντα επί σκηνής βγάζουν φουλ ενέργεια και γούστο.

Με LDP ξεκίνησε τη συναυλία ο Μπραντ σε ένα σχεδόν τίγκα ΑΝ . Θεούλης ο μπασίστας, ο τάηγκερ ντράμερ και ο δεύτερος κιθαρίστας όμως δεν με ενθουσίασαν.Μου έλειψε η γκρούβα του Ιταλού στα τύμπανα. Τα νέα κομμάτια που φάνηκαν καρμπόν και δεν μ’αρεσε καθόλου η αλλαγή στον ήχο.Επιπλέον δεν ξέρω αν έφταιγε το ΑΝ, αλλά ειδικά στο τέλος είχα κουφαθεί. Γενικά ωραία τα περάσαμε πάντως 8)

Πάμε για ερθλες τώρα να διαλυθεί το σύμπαν.

πολυ ωραιο λαιβ… φοβεροι οι semen of the sun,γεματοι ενεργεια κ κομματαρες…
αλλη φαση ο brant με τη μπαντα του, εχει φωναρα ο τυπος κ για μενα ηταν ενα λαιβ εκπληξη που δεν περιμενα να περασω τοσο γαματα…