Brant Bjork - Planet of zeus - The Dive 10/6/2010@An Club, Θεσσαλονίκη 11/6@8Ball

Tελεια, την ιδια μερα παιζουν και οι Last Drive στο παρκο της Νεας Παραλιας…#-o

Ετσι βγαινω απο το διλημμα και η λυση ειναι: σπιτι-πιτσα-μπυρα και Ουρουγουαη-Γαλλια στην τιβι. Που θα ναι και ματσαρα! 8)

ΥΓ: Πληηηηζ, μη κανετε (καλες) συναυλιες οταν εχει μουντιαλ. Να φερνετε Gamma Ray και Rihanna τοτε.:stuck_out_tongue:

Οσοι ειχαν κερδισει προσκλησεις για την ακυρωθεισα συναυλια, ισχυουν κανονικα και για αυτη;

Άνθρωπε αυτό θα στο απαντήσουν τα παιδιά του ρόκιν που τρέχουν και τον σχετικό διαγωνισμό. αν δεν κάτσει πάντως σε κερνάω μπύρα λόγω γκαντεμιάς και ηφαιστείου :stuck_out_tongue:

συγνωμη δλδ,δικια σου ειναι η ζωη κ κανεις οτι σου καυλωσει αλλα θα χασεις τη συναυλια για να δεις μπαλα ? 8O

μπαλα θα βλεπεις μεχρι να πεθανεις ρε ανθρωπε.μονο αυτο το μηνα εχει 50 παιχνιδια 8O

(και τι ειναι η μπαλα στη τελικη ? 22 τυποι κυνηγανε ενα τοπι και κατι εγινε…δεν ειναι καμια επιστημη)

zouglau εμεις επειδη ειμαστε gay κ δεν βλεπουμε μπαλες θα ερθουμε να νιωσουμε λιγο την αμμο της ερημου στα γδαρμενα προσωπα μας

(τι ωρα περιπου θα βγει η καθε μπαντα ξερουμε?)

Θα ανοίξουν οι dive, κατά τις 930 θα βγουν πλάνετ. 10+ λίγο θα έρθει το γνωστό αεράκι 8)

Με τα εισητηρια,ισχυει οτι και την προηγουμενη φορα? (την ιδια μερα,ταμειο?)

ωραιος θενξ

επισης τον ειδε φιλος στο roadburn και μου πε τα καλυτερα…

Megatherion ναι στο ταμείο του Αν θα έχετε τα πάντα( + δωρεάν αφισέτο για όποιον θέλει από τον πάγκο μέσα στο μαγαζί). Awake o Bjork είναι σταθερή ποιότητα.
LOW DESERT PUNK 8)

Ενημερώνουμε τουσ δυνητικουσ ακροατεσ του εν λογω συναυλιακου δρωμενου
οτι στο μερτσαντα’ι’ζ της μπαντασ θα υπαρχει παλι διαθεσιμο
το “Eleven the Hard Way” καθως κ πανωφορια (T-shirts) για αγορια κ κοριτσια.

αβε ζουγκλιτο λεβεντια

ETΣΕ!:smiley:

Έτσι γιατί στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό άφαντο ήταν το CDάκι :stuck_out_tongue:

Τσιμπήσαμε μπλουζάκι όμως. :roll:

άβε και ίσως έχω καλά νέα μέχρι αύριο. 8)

με ποζ και μπγιορκ πονταρω ΑΠΟ ΤΩΡΑ οτι προκειται για το λαηβ της χρονιας…ΑΝΕΤΑ!

μολισ μασ ηρθαν οι τελευταιεσ κοπιεσ απο αγγλια…
σπευσατε σπευσατε!!!

και για το λαηβ της Σαλονικης ε;;; σε τιμες σιντι και μπλουζακιου;;

στα 10 euro ειναι. εκαστως…αλλα ειναι στα σκαρια
oικονομικη προταση combo thrash για σιντι κ τι-σερτ μαζι

Αφού εγώ τον ήπια πανηγυρικά και θα χάσω το λάιβ της χρονιάς, θα στείλω τον αδερφό μου να με εκπροσωπήσει (με πονάει βέβαια αυτό, που θα τους δει ο φλώρος και όχι εγώ).
Ελπίζω να μου πάρει κανένα ωραίο αφισσόνι και καμιά μπλουζίτσα…

νταξει θα βρω στη πορτα 10000% αλλα απο περιεργεια, υπαρχει προπωληση για θεσσαλονικη?

Όχι, στην αφίσα που τσέπωσα από το drifter απ’έξω (8)) γράφει “only @ door”.

Aνακοίνωση:

Για το Αθηναϊκό live, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους οτι οι πόρτες (και κατ επέκταση η έναρξη), ενδέχεται να ανοίξουν λίγο αργότερα απο την ανακοινωθείσα ώρα, διότι ο Brant και η παρέα του, θα φτάσουν αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο…Οπότε, σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης ή κυκλοφοριακού χάους στην διαδρομή Αεροδρόμιο-Venue, είναι προτιμότερο η μπάντα να κάνει όπως πρέπει soundcheck, για να απολάυσουμε καλύτερα την εμφάνιση τους.
Σε περίπτωση καθυστέρησης λοιπόν,θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στο An club.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση,

the SLAM crew