Έχω αρχίσει την δεύτερη σεζόν από χθες…
Νταξ η σειρά γαμάει…έχω πάθει πλάκα με την ηθοποιία του Bryan Cranston…είχα διαβάσει για emmy και άλλα βραβεία που μαζεύει και έλεγα ρε πούστη τι σκατά…τελικά ο τύπος δεν παίζεται…
Έχω αρχίσει την δεύτερη σεζόν από χθες…
Νταξ η σειρά γαμάει…έχω πάθει πλάκα με την ηθοποιία του Bryan Cranston…είχα διαβάσει για emmy και άλλα βραβεία που μαζεύει και έλεγα ρε πούστη τι σκατά…τελικά ο τύπος δεν παίζεται…
Με βάση όλα αυτά που βλέπουμε στη σειρά και ακούμε από τους συντελεστές τόσο καιρό, η πιο επαναστατική πράξη που μπορεί να γίνει για φινάλε είναι
[SPOILER]να μείνει ζωντανός ο Γουόλτερ, με ένα happy end πιθανότατα.[/SPOILER]
Η σειρά το πάει τόσο καλλιτεχνικά στο αντι-κινηματογραφικό, που ίσως η νόρμα του happy ending να είναι η τελευταία εκρηκτική ύβρις της σειράς προς τους τηλεθεατές και το κάρμα γενικότερα…
Βασικά έχουν πει περίπου πότε θα ξεκινήσει η 5η σεζόν? και αμα τελικα θα την έχουν χωρισμένη σε 8 και 8 επεισόδια?
^^ Όχι, το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι η ύπαρξη πέμπτης και τελευταίας σεζόν, και ότι θα αποτελείται από 16 επεισόδια, τίποτε άλλο μέχρι στιγμής.
φίλε η 5η season θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. Επίσης θα αποτελείται από 8 επεισόδια ενώ θα υπάρχει και μια 6η (ας την πούμε season ) των 8 επεισοδίων επίσης !!!
Μπορείς να μαθαίνεις τα πάντα σχετικά για το Breaking Bad από το Ελληνικό blog της σειράς !!! http://breakingbad-greek.blogspot.com
θα χωριστούν σε δυο μικρότερες season των 8 επεισοδίων. Η 5η season ξεκινάει τον Ιούλιο !!! Μπορείς να μαθαίνεις όλα τα νέα του Breaking Bad από το Ελληνικό blog της σειράς !!! http://breakingbad-greek.blogspot.com
Το τελειωσα μολις. Οσο καλη την περιμενα η σειρα. Τζέσε, Μαικ αγαπημενοι χαρακτηρες. Μ’ αρεσε και η Μαρι σαν ηθοποιος.
[SPOILER]Τι ακυρο ηταν αυτο με τους δυο καραφλες που σερνοντουσαν μαζι με ποσο κοσμο στο 3x01 αν δεν κανω λαθος;
Το 3x10 Fly ηταν μακραν το πιο βαρετο επεισοδιο. ΟΚ καταλαβαινω οτι ηταν low budget επεισοδιο αφου για 45 λεπτα κυνηγουσαν την μυγα αλλά ηταν αναγκη να το βαλουν νουμερο δεκα;
Ζω για να δω σκηνη με τον Τζεσε να λεει στον Χανκ “Ο Χαιζεμπεργκ ειναι ο μπατζανακης σου μπιατς” αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο
[/SPOILER]
[SPOILER]Τι ακυρο ηταν αυτο με τους δυο καραφλες που σερνοντουσαν μαζι με ποσο κοσμο στο 3x01 αν δεν κανω λαθος;
Το 3x10 Fly ηταν μακραν το πιο βαρετο επεισοδιο. ΟΚ καταλαβαινω οτι ηταν low budget επεισοδιο αφου για 45 λεπτα κυνηγουσαν την μυγα αλλά ηταν αναγκη να το βαλουν νουμερο δεκα;
Ζω για να δω σκηνη με τον Τζεσε να λεει στον Χανκ “Ο Χαιζεμπεργκ ειναι ο μπατζανακης σου μπιατς” αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο
[/SPOILER][/QUOTE]
φίλε δεν κατάλαβες καθόλου το 10 επεισόδιο "Fly"
καταρχήν είναι από τα καλύτερα της σειράς, γιατί δείχνει ακριβώς τον χαρακτήρα του Walter White επίσης σε αυτό το επεισόδιο ο Bryan Cranston είναι εκπληκτικός (όχι ότι στα άλλα δεν είναι)
Τον Τζεσε γιατί δεν τον σκοτώνει να τελειώνουμε…? Εκτός από την ιδέα του να “μαγειρεύει” μόνο μαλακίες κάνει 3 σεζόν που έχω δει…
Έλα ρε ο Jesse είναι μορφάρα. Δες και την 4η
O Jesse ειναι απο τους καλυτερους χαρακτηρες της σειρας ρε
Βασικά με εκνευρίζει απίστευτα το “γιο” που λέει συνέχεια… Δεν είσαι μαύρος ρε γύφτο…λευκό σαμιαμίδι είσαι…συμπεριφέρσου σαν ένα…
ε, νταξ, αυτο ισα ισα είναι και μια ρεαλιστική νότα, δεδομένου πως μεγαλώνουν τα πιτσιρικια στις αμερικανικες γκετοποιημενες φτωχογειτονιες, λευκά ή μαυρα, no difference…
Εδώ συμπεριφέρονται σαν μαύροι τα λευκά ελληνόπουλα… ο τζέσσι θα κολλήσει?
με σπόιλερς
Τελικά δεν τελειώνει φέτος, 8 επεισόδια φέτος 8 του χρόνου.
μαλακία η φάση που σπάνε την σεζόν στα 2… έλεος δλδ…
θα είναι σαν το Walking Dead. Θα κάνει διάλειμμα 4 μήνες?