Έχετε βρει πουθενά ελληνικούς υπότιτλους?
Το απόγευμα μάλλον.
edit: βγήκαν για fqm
κατεβαινει!!:D:D
Γιατί το κάνουν αυτό με τους υπότιτλους πάλι? Ακόμα δεν βγήκαν.
Τρελάθηκα με
[SPOILER]την πρώτη πρώτη σκηνή, κάπου στο μέλλον, ο Walter μόνος του, με άλλο όνομα, με τον καρκίνο να χει προχωρήσει πάλι, δηλαδή η σειρά είναι πολύ μπροστά, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Και ότι πήγε και προς Γερμανία μεριά…[/SPOILER]
Το Breaking Bad είναι με διαφορά ότι καλύτερο παίζεται και είναι η σειρά που θα με κάνει να τα εγκαταλείψω όλα και να γίνω σεναριογράφος.
ξεκινησε αναμενομενα ωραια(magnets!)
και ναι πολυ καλο το οτι ανακατευεται η madrigal
αλλα η επιλογη του χωρου για μαγειρεμα μου φαινεται χαζη
Αν υπάρξει δικαιοσύνη στη συνέχεια της σειράς, ο Jesse θα πρέπει να τινάξει τα μυαλά του Walt στον αέρα. Ο τρόπος που τον εκμεταλλεύεται και του έχει καταστρέψει την προσωπική ζωή για το δικό του όφελος είναι απλά σιχαμερός.
Απο τις καλυτερες σκηνες της σειρας η σκηνη με τον Walt στην τηλεοραση να βλεπει τον Σημαδεμενο…
Δεν έχω ακόμα ξεκινήσει τον 5ο κυκλο…κρατιέμαι να τα δω όλα μαζεμένα, 8 επεισόδια είναι…δεν ξέρω αν θα αντέξω όμως…
[SPOILER]οσο προχωραει η αρχιδοποιηση του walter σιγα σιγα συμπαθω την Skyler:-k[/SPOILER]
εγω παλι το αντιθετο
[SPOILER]ψοφα μωρη καριολα μας τα χεις κανει τσουρεκια με την κλαψομουνιαση[/SPOILER]
Την γουστάρω πολύ την σεζόν όπως πάει μέχρι στιγμής.
[SPOILER]Συμφωνώ με ελφστοουν περί σιχαμένου τρόπου διαχείρισης του Τζέσε. [/SPOILER]
ναι ρε πουστη μου!
Aυτό ακριβώς.
Πολύ δυνατό το 4ο, το μόνο που με ξενερώνει είναι οτι μένουν άλλα 4 και μετά θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο.
Για μενα εχει αρχισει αρκετα υποτονικα η σειρα,οκ αναλυση χαρακτηρων αλλα θα μπορουσαν τα ιδια πραγματα να μπουν σε 2 επισοδεια.
Ισχυει.Το παρατηρησα και στον προηγουμενο κυκλο.Απο το δευτερο και για μερικα επεισοδια δεν προχωραει καθολου η ιστορια,η προχωραει λιγο και στα τελευταια επεισοδια γινεται της πουτανας.
Το 5ο ΓΑΜΕΙ! Το καλύτερο της σεζον so far
Το τέλος του 5ου σε βιάζει.
Πόσο western σειρά? Πόσο?