Breaking Bad

Έχετε βρει πουθενά ελληνικούς υπότιτλους?

Το απόγευμα μάλλον.

edit: βγήκαν για fqm

κατεβαινει!!:D:D

Γιατί το κάνουν αυτό με τους υπότιτλους πάλι? Ακόμα δεν βγήκαν.

Τρελάθηκα με

[SPOILER]την πρώτη πρώτη σκηνή, κάπου στο μέλλον, ο Walter μόνος του, με άλλο όνομα, με τον καρκίνο να χει προχωρήσει πάλι, δηλαδή η σειρά είναι πολύ μπροστά, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Και ότι πήγε και προς Γερμανία μεριά…[/SPOILER]

Το Breaking Bad είναι με διαφορά ότι καλύτερο παίζεται και είναι η σειρά που θα με κάνει να τα εγκαταλείψω όλα και να γίνω σεναριογράφος.

ξεκινησε αναμενομενα ωραια(magnets!)
και ναι πολυ καλο το οτι ανακατευεται η madrigal
αλλα η επιλογη του χωρου για μαγειρεμα μου φαινεται χαζη

Αν υπάρξει δικαιοσύνη στη συνέχεια της σειράς, ο Jesse θα πρέπει να τινάξει τα μυαλά του Walt στον αέρα. Ο τρόπος που τον εκμεταλλεύεται και του έχει καταστρέψει την προσωπική ζωή για το δικό του όφελος είναι απλά σιχαμερός.

Απο τις καλυτερες σκηνες της σειρας η σκηνη με τον Walt στην τηλεοραση να βλεπει τον Σημαδεμενο…

Δεν έχω ακόμα ξεκινήσει τον 5ο κυκλο…κρατιέμαι να τα δω όλα μαζεμένα, 8 επεισόδια είναι…δεν ξέρω αν θα αντέξω όμως…:smiley:

[SPOILER]οσο προχωραει η αρχιδοποιηση του walter σιγα σιγα συμπαθω την Skyler:-k[/SPOILER]

εγω παλι το αντιθετο

[SPOILER]ψοφα μωρη καριολα μας τα χεις κανει τσουρεκια με την κλαψομουνιαση[/SPOILER]

Την γουστάρω πολύ την σεζόν όπως πάει μέχρι στιγμής.

[SPOILER]Συμφωνώ με ελφστοουν περί σιχαμένου τρόπου διαχείρισης του Τζέσε. [/SPOILER]

ναι ρε πουστη μου!

Aυτό ακριβώς.

Πολύ δυνατό το 4ο, το μόνο που με ξενερώνει είναι οτι μένουν άλλα 4 και μετά θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο.

Για μενα εχει αρχισει αρκετα υποτονικα η σειρα,οκ αναλυση χαρακτηρων αλλα θα μπορουσαν τα ιδια πραγματα να μπουν σε 2 επισοδεια.

Ισχυει.Το παρατηρησα και στον προηγουμενο κυκλο.Απο το δευτερο και για μερικα επεισοδια δεν προχωραει καθολου η ιστορια,η προχωραει λιγο και στα τελευταια επεισοδια γινεται της πουτανας.

Το 5ο ΓΑΜΕΙ! Το καλύτερο της σεζον so far

Το τέλος του 5ου σε βιάζει.

Πόσο western σειρά? Πόσο?