Breaking Bad

Κ@βλα το 5ο απτην αρχη μεχρι το τελος του,μου θυμησε πολυ τυχοδιωκτισμους 2ης σαιζον που ειχαν λειψει στη σειρα :smiley:

στο λινκ 3 λεπτά από το επόμενο…
http://www.youtube.com/watch?v=Ca3yMnFTkP0

[SPOILER]λέτε;[/SPOILER]

[SPOILER]πάντως εγω αυτο που υποψιάζομαι από την αρχή της σεζόν είναι ότι ισως στο 8ο η Skyler μας αφήσει χρονους, ΙΣΩΣ παθει καποιο ΑΤΥΧΗΜΑ:wink:[/SPOILER]

fanmade εναλλακτικο τελος του 5.05
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9nmxRGD2CLU#!
Κλαιω:lol:

Χαχαχαχαχαχα

Πλακα πλακα η μαλακια με το τελος του 5 ειναι οτι τον κοβω τον Τζεσι να ξαναρχιζει την πρεζα

για μενα ετσι οπως παει(που παει καλα) το καλυρεο θα ειναι αυτα τα 8 να ειναι γυρο απο τον γουολτερ(που ειναι) ειναι αυτα τα υπολιπα 8 να ειναι το ραθ οφ τζεσι… :stuck_out_tongue:

Εχω λιωσει τις τελευταιες βδομαδες τη σειρα… ειμαι σεζον 4 ! πολλα επεισοδεια κανουν κοιλια σε αυτο το κυκλο :confused: οι 3 πρωτοι ηταν τελειοι.

Σοκαριστικό. Απλά.

Στα 2 τελευταια επεισοδια θα παιχτουν πολλα! μπηκαμε στην τελικη ευθεια της σεζον8)

Αυτό το σαρδόνιο χαμόγελο στο τέλος τα λέει όλα.

σκηνη απ το τελευταιο ep

γαμα τα ολα ρε Jesse:bow:

Ο Γουολτερ την εχει δει Μακγκαιβερ ή μου φαινεται;! :stuck_out_tongue:

ENTAΞΕΙ, στο επόμενο μόνο που αναφέρεται η λέξη “Heisenberg” θα κλάψει ο κοσμάκης. [U]Δείτε το τρέηλερ.[/U]

Do you really wanna live in a world without Coca Cola?

[SPOILER][SIZE=“5”][B]Michael Ehrmantraut RIP[/B][/SIZE][/SPOILER]

με τα αποτελεσματα των πανελληνιων και αυτες τις ανοησιες ξεχασα οτι βγαινει σημερα καινουργιο breaking bad

Το οποίο κλασικά ήταν φοβερό.

[SPOILER]Σιχαμένος Walter να θέλει να συστηθεί και να ακούσει το όνομά του, δείγμα παράνοιας, απογοητευμένος Jesse και τέλος εποχής για έναν αγαπημένο ήρωα της σειράς.[/SPOILER]

[SPOILER]o Γουολτερ εχει καταντησει φουλ μαλακας.[/SPOILER]

Διαφωνώ με τους 2 από πάνω, από την αρχή της σειράς περιμέναμε την μεταμόρφωση του, και φάνηκε στο σημείο που λέει πες το όνομα μου

[SPOILER]εγω δεν εχω πρόβλημα με τον γουολτερ λογικο που άλλαξε τοσο, αλλα στα επόμενα 8 πρέπει ΠΡΕΠΕΙ να ανέβει λιγο ο τζεσι ελεος δηλαδης[/SPOILER]

Εγώ θέλω τον Walter να ανατινάζει αμάξια τυπάδων που δεν γουστάρει, να τα κάνει όλα πουτάνα σε γραφεία πρεζεμπόρων, να λέει σε βαποράκια “stay out of my territory”, να συλλαμβάνει μεγαλοφυείς ιδέες όπως αυτό με τον καθαρισμό εντόμων, να μην μασάει πουθενά όταν είναι για το κέρδος και την πάρτη του αλλά δεν μ’αρέσει να γουστάρει να τον έχουν σαν θεό και να λέει “i am the danger” στην ηλίθια γυναίκα του.
Γίνεται αντιπαθητικός και χάνει την μαγεία του έτσι.

xi xixi xi :smiley:

[SPOILER]
τωρα ειναι τα ωραια
τα επόμενα βγενουν το 13 αλλα οχι καλοκαίρι ετσι?
[/SPOILER]