[SPOILER]μιας και μίλησες για τον σκύλο, να πω ότι και εμένα μου καρφώθηκε στο μυαλό αυτή η εικόνα. Και καλά ο Γουόλτ από δω και πέρα θα είναι σαν αδέσποτο σκυλί, θα τριγυρνάει χωρίς να έχει κανένα. Πάντως ήταν πάρα πολλά τα hint που αφήσε η σκηνοθεσία σε αυτό το επεισόδιο. Τα κουζινομάχαιρα με το τηλέφωνο (και καλά η επιλογή “παίρνω την αστυνομία ή το κανονιζω με τη βία”), το χαμένο παντελόνι του Γουόλτ από την πρώτη σεζόν, το πως οι Γουλτ, Σκάηλερ και Μαρί γονατίζουν όταν νοιώθουν τον κόσμο τους να καταστρέφεται, αυτό που πόσταρε πιο πάνω ο αιώνιος. Ότι και να πεις είναι λίγο.
Επίσης με 5μιση χιλιάδες ψήφους είναι, νομίζω, το μόνο επεισόδιο σειράς στο ιμδβ που έχει βαθμολογία 10/10
It’s a Ronald Reagan biography. Ronald Reagan survived an assassination attempt. That means Walt will survive an assassination attempt. But Reagan later died. That means that Walt is gonna die.
[SPOILER]Εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι foreshadowing για το Xανκ. Αυτος επεζησε απο μια δολοφονικη αποπειρα (Aφοι Salamanca) κ σκοτωθηκε στη δευτερη (χιτλερικη αδελφοτητα).
[/SPOILER][SPOILER]Απιστευτο επεισοδιο. Ενα ΑΛΛΑ για τον Τζεσε, που δεν αξιζει να γινει σκλαβος του ψυχακια Τοντ. Δεν πιστευω παντως οτι ο Γουολτ επιστρεφει για να τον σωσει. Δεν κολλαει αυτο με ο,τι ειδαμε στο τελευταιο επεισοδιο. Μαλλον γυρναει να καθαρισει Τοντ κ Σια (χωρις να ξερει για το Τζεσε, αλλωστε δεν νομιζει οτι ειναι νεκρος ετσι κ αλλιως?), να παρει τα λεφτα κ η ρικινη λογικα για τη Λυντια[/SPOILER]
Επίσης αυτή η σειρά είναι μοναδική ευκαιρία να ακούσεις την πρόταση ‘αυτόν τον Ναζί τον πάω’. Ο Jack είναι ηθοποιάρας, και με κάνει σχεδόν να συμπαθώ τον χαρακτήρα του.