Breaking Bad

Που να δεις την τελευταία σκηνη του τριτου κυκλου…

Τελείωσα. Και… τελείωσα…

Εντάξει, απίστευτο επεισόδιο το τελευταίο. Πίστευα πως η τελευταία σκηνή του προτελευταίου επεισοδίου της 2ης σεζόν ήταν ό,τι πιο δυνατό έχω δει σε σειρά. Και μετά έρχονται τα τελευταία 7-8 λεπτά της 3ης σεζόν. Και κυρίως τα τελευταία δευτερόλεπτα. Πραγματικά συγκλονιστικό επεισόδιο και εκπληκτική σειρά γενικότερα.

Αυτός που έκανε το casting στη σειρά πρέπει να πάρει τιμητικό emmy. Τόσες ηθοποιάρες μαζεμένες, πουθενά αλλού. Μα υπάρχει πιο ψαρωτική μούρη από τον “κοτοπουλά”; Υπάρχει πιο ρεαλιστική ερμηνεία βλαχοαμερικάνου από τον Χανκ; Υπάρχει πιο τραγική φιγούρα από τον Γουώλτερ; Υπάρχει πιο σχιζοφρενικό παίξιμο από τον Τζέσι - yo; Υπάρχει πιο ΘΕΟΥΛΗΣ από τον Σολ;

Πότε αρχίζει η 4η είπαμε;

καταλαβες τωρα γιατι σπαω αρχιδια να δει ο κοσμος ΑΥΤΗ τη σειρα ?

πες μου αν εχω αδικο…

4ος κυκλος τον επομενο ιουλη (ζησε μαη μου…)

παντως περαν του ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ φιναλε

για να μην εχεις απορια, ο δημιουρηος της σειρας εχει δηλωσει κατηγορηματικα οτι ο τζεσι σκοτωνει τον χημικο

περαν του απιστευτου καστινγκ

• κοτοπουλας ?
  • δικηγορος ?
  • πρωτοπαλικαρο μαικ ?
  • χανκ ?

αυτο που γαμει ειναι οτι το σεναριο ειναι ρεαλιστικο ΚΑΙ απροβλεπτο ΚΑΙ καθηλωτικο ΚΑΙ σουπερ καλογραμμενο

ξεκινα wire (αν δεν το εχεις ηδη δει)

Θα το ξεκινήσω κι αυτό κάποια στιγμή. Τώρα έχει Mad Men S.4 όμως. :wink:

Σημαντικό αυτό που είπες στο spoiler.

Και όντως, ξέχασα να αναφέρω τον άλλο ΘΕΟ, το Μάικ.

Το σενάριο είναι πραγματικά καλογραμμένο και έχει τις λιγότερες δυνατές υπερβολές που θα μπορούσε να έχει σειρά τέτοιου είδους.

Btw, o Cranston έχει κερδίσει τρεις συνεχείς χρονιές το emmy καλύτερης ερμηνείας σε δραματική σειρά…

Toν επομενο Ιουλιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Yep… :(:blow::cry::evil:

To ξεκινάω τον πρώτο κύκλο, τα σχόλια σας με ψήσανε. :slight_smile:

Για να δούμε…

εξαιρετικη σειρα, οντως

[spoiler]με προβληματισε πολυ το πιλοτικο, γιατι τον εβλεπω με το βρακακι του στην ερημο και λεω, α τελεια, αλλος ενας ρολος του σε φαση Malcolm In The Middle, χαζουλης αφελουλης κλπ. Καμια επαφη.

Περισσοτερη εντυπωση μου εκανε το build up της σειρας, αλλα και την καταθλιψη που σου προξενουσε γενικως… Δηλαδη ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΩΛΤ;

Το καστ εξαιρετικο, με εξαιρεση την Σκαηλερ που ειναι εξαιρετικα μαλακισμενη, που δεν της αξιζει ΤΙΠΟΤΑ αποσα εχει κανει ο ουωλτ για παρτη της, μαλακισμενη. Μισος λεμε

Κατα ταλλα ολοι εξαιρετικοι… Εχω μπερδεψει λιγο σεζον κιετς, γιατι ταδα ολα μονοκοπανια… αλλα ναι το παραμυθακι με τους μεξικανους και τουκο και λοιπα, εξαιρετικο… που μαλλον οδηγησε σε μια απο τις πιο συγκλονιστικες σκηνες πουχω δει. Σ03ΕΟ7… τελειοτητα…

μου ταλεγε και ο σαμαν, ο κοτοπουλας ειναι ο ΣΩΣΤΟΣ μπραδερ Μονζον που δεν ειχε το Wire, και γενικως εξαιρετικοι ηρωες.

Πινκμαν φοβερη προσωπικοτητα, ολιγον τι κακομοιρικη, αλλα παντα με τις αγνοτερες των προθεσεων, και γενικα η σειρα του εδωσε καταπληκτικη σκιαγραφιση (σηριουσλη, δευτερος ρολος ειναι αυτος που παιζει; μη τρελαθουμε)… και πολλα κριμα για την κοπελια, πολυ μαρεσε…

Κει που εφαγα το μεγαλυτερο σκαλωμα ηταν στο επ με τη μυγα. Δεν μπορουσα να καταλαβω αν οντως προκειται για φιλλερ, ή υπηρχε καποιο νοημα το οποιο εγω δεν εβρισκα…ενηγουεη, αφου αντεξα και κεινο…
[/spoiler]
Ποιος περιμενει τωρα να πουμε…

[U]Δω[/U] ενα βιντεακι αφιερωμενο στον awake, μου πηρε πολυ καιρο να συνηθισω τον πωςτονλενε σε αλλο ρολο, αληθεια

mr ωραια αναλυση σωστος

τωρα ξερεις γιατι σας σπαω τα @@ τοσο καιρο :wink:

ευχαριστω κ για το βιδεο :slight_smile:

ποσο θα γαμουσε αν σαν 2ο ντεξτερ

[SPOILER]πεθαινε η βλαμενη η σκαιλερ,οντως ειναι η μονη παραφωνια σε ενα καστ-ονειρο[/SPOILER]

[B][SIZE=“3”]biatch !!![/SIZE][/B]

[SPOILER]Αν όμως πεθάνει η σκάυλερ θα έχουμε ένα τουλάχιστον επεισόδιο όπου ο Κράνστον θα πάρει το μωρό στη δουλειά, ο Τζέσι το ποτίζει κατα λάθος με χημικά, ο Κράνστον τρελαίνεται δεν θέλει να ξαναδεί τον Τζέσι, ο Τζέσι απαντάει fuck then BIATCH κλπ κλπ[/SPOILER]

Ρε μαλακες με κουλάνατε… Διαβασα λάθος και για μια στιγμή νόμισα ότι

[SPOILER]όντως πέθανε η Σκάιλερ. Και έμεινα λίγο μαλακας… Λέω: “Τι στο διάολο, έχω χάσει επεισόδια;”[/SPOILER]

[SPOILER]:lol::lol: [/SPOILER]

Πολύ καλή σειρά.

Είμαι στο 3.05 και ανυπομονώ να δω και τον υπόλοιπο 3 κύκλο. Κάποιος ανέφερε οτι τα επόμενα 2 επεισόδεια 3.06 και 3.07 είναι πολύ καλά…για να δούμε.

Αν και όλη η σειρά ειναι σούπερ, αρκετά ρεαλιστική και έχει πολύ ωραία ροή. Ισως είναι λίγο αργή μόνο…

Ο Walter είναι φοβερή φιγούρα και ο ηθοποιός που τον υποδύεται άψογος…

shaman

(τεραστιο σποιλερ μην ανοιξετε αν δεν εχετε δει ολο τον 3ο κυκλο)

[SPOILER]γιατι το τελευατιο επεισοδιο που παιρνει τηλ ο walt tον jesse και του λεει ‘πηγαινε στον χημικο’ ασχημο ηταν ?[/SPOILER]

επισης

[SPOILER]το 3.07 ειναι που την πεφτουν στον μπατσο-πεθερο τα ξαδερφια ? τρομερο επεισοδιο οντως 8O[/SPOILER]

skyler συγνωμη skyward :stuck_out_tongue:

οτι λεει ο shaman

στο 3.07

κλεισε κντ
αραξε
κ δες που εχουν φτασει οι πουστηδες οι αμερικανοι το μεσο της τηλεορασης το 2010 8O

το πρωτο σποιλερ ηταν προβλεψιμο, ειδικα αν παρατηρουσες τη φατσα του Γουωλτ

Όντως πολύ καλά τα 3.06 και 3.07, Jesse και Hank έδωσαν ρέστα…

[SPOILER]Το ξέσπασμα του Jesse προς τον Walter στο νοσοκομείο μετά το ξύλο που έφαγε από τον Hank πιστεύω οτί ήταν η καλύτερη ερμηνεία του ως τώρα…τον φοβήθηκα πραγματικά…:D[/SPOILER]

Συνεχίζω ακάθεκτος…:slight_smile:

Τέλος και ο 3 κύκλος… είναι σε οριακό σημείο τα πράγματα, πιστεύω να μην χαλάσει ο 4 κύκλος. Έχω πίστη πάντως…

Από όλα τα επεισόδεια μόνο αυτό με τη μύγα δεν μου άρεσε…αν και είχε μήνυμα ήταν κουραστικό.

Τελειωσα τους 2 πρωτους κυκλους,γαμαει η σειρα,κολλημα.
Ξεκιναω τον 3ο σημερα.