Και μενα μου μενει ενα επεισοδιο για να τελειωσω 2η σαιζον και μαρεσει παρα πολυ.
Ειδικα 2η σαιζον εχει ανεβει πολυ,τα ξεσπασματα του walt ειναι απο τις καλυτερες τηλεοπτικες στιγμες εβερ.
Επισης εχει ανακοινωθει καποιο πλανο για τη σειρα?Ποσες ακομα θα βγουν γιατι συμφωνα με το αρχικο σεναριο αν βγαλουν πανω απο 5 πιθανο να ξευτιλιστει.
Που εισαι ρε ΔΑΣΚΑΛΕ AWAKE να παρεις τα ευσημα?
Κ-α-τ-απ-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή η 2η σεζόν.
Απολαυστικότατοι οι διάλογοι Γουόλτερ - Τζέση, ειδικά όταν μαλώνουν.
Ο Γουόλτερ είναι ΤΙΤΑΝΑΣ απλά.
Ειδικά εκεί που [SPOILER]αφήνει την πρεζογκόμενα του Τζέση να πεθάνει ενώ μπορούσε άνετα να την σώσει από την αναρρόφηση[/SPOILER].
Δυνατό τέλος και πάμε για την 3η σεζόν.
Y.Γ.
Απολαυστική η παρουσία του Τρέγιο στο 7ο επεισόδιο.
Για το σπόιλερ του αποπάνω:
[SPOILER]πού είναι ο πάτος γαμώ :([/SPOILER]
σκουρτζε
3η σεζον θα την βαρας στον τοιχο - εχει τρελο ρυθμο κ μαλλον ειναι η καλυτερη απο τις 3 σεζον
τωρα καταλαβατε γιατι σας επρηζα τα @@ ??? Για να επιμενω , ΝΑΙ εχω δικιο.
Κ ξεκινηστε κ τα [B]wire/shield[/B] που ειναι επισης καρα-επη
Εεεεε;;
Ξεκίνησα και 3η χθες.
Awake, WIRE και μετά ξεκινάει η επόμενη σειρά από την 3η θέση.8)
Η 3η σεζον ειναι θεϊκη,ο Γουολτ γινεται ακομα πιο BADASS.Και το τελος επισης επικο.
awake επειδη το wire με γαμησε για τα καλα,και δυστυχως το τελειωσα,για πες με αυτο το shield τι ειναι
σκουρτζε
το [B]shield[/B] ισως και να ειναι [B]νουμερο 2[/B] σειρα - ειναι 7 σεζον κ δεν σε αφηνει να παρεις ανασα (ειδικα οι σεζον 5-7 ειναι γαμησε με) 8O
Therion
shield = αστυνομικο με διεφθαρμενους μπατσους - θα παθεις κοκομπλοκ κ τον κοβω για αυτο , μολις δεις τον θεο Βικ Μακκι θα τον βαρας στο τοιχο 8)
Ισως [B]ο καλυτερος πιλοτος εβερ[/B] , η σειρα ειναι[B][SIZE=“4”] ΕΠΟΣ[/SIZE][/B] 8O
Ενα θα πω κ φευγω , ειδα [B]κ τους 7 κυκλους (98 πεισοδια) μεσα σε 30 μερες (1-30 Δεκεμβριου 2010)[/B]
Κ απο τοτε δεν ειδα τπτ - περιμενω wire 2 h 4η σεζον Breaking Bad 8)
Ξεκινηστε το.
[SPOILER]Ρε παιδί μου από ήσυχος οικογενειάρχης ξερωγω έφτασε να αφήνει μια κοπέλα να πεθάνει μπροστά στα μάτια του ενώ μπορούσε εύκολα να την έχει σώσει. Ο πάτος των χαρακτήρων, πόσο ακόμα θα βυθίζονται στα σκατά, αυτό. [/SPOILER]
Τέλειωσα και γω.
Πότε βγαίνει ξέρουμε η 4η;
Λοιπόν:
[SPOILER]Ο κυνισμός του Γουόλτερ για το σχέδιο του θάνατου του Γκέηλ. Η αλήθεια είναι ότι τον περίμενα πιο κακό τόσο καιρό, 2-3 φορές έχει δείξει κυνικότητα κακού και έτσι. Στον θάνατο της πρεζογκόμενας, εκεί που σκότωσε χωρίς την παραμικρή στιγμή αδράνειεας τους πρεζέμπορες και εδώ. Κατά τ’αλλα είναι ένας προσεκτικός και ορθολογικά σκεφτόμενος χημικός που δουλεύει για τον πρεζέμπορα.
Ο Τζέση είναι ένα ηλίθιο πρεζάκι, με ελάχιστες στιγμές αναλαμπής και διαύγειας.
Εγώ πιστεύω δεν σκοτώνει τον Γκέηλ.
Η γυναίκα του Γουόλτερ είναι καριόλα. Δεν σέβεται ούτε τον κόπο του, αλλά πηδήχτηκε και με τον άλλον τον παπάρα. Θέλει να γίνει και λογίστρια…ουστ!
Μορφάρες ο Μαηκ ο παππούς με την εγγονή και ο δικηγόρος.
Σκοτεινή μορφή ο Γκας.
Το επεισόδιο με την μύγα για μένα είναι πολύ μπροστά. Τόσο άκυρο και χωρίς εξέλιξη, αλλά έχει μια παράνοια.
Γαμάτη σειρά, ελάχιστη κατώτερη από το Dexter πιστεύω. Ελάχιστα πιο κάτω.
[/SPOILER]
Μπας κ ψωνισες crystal meth απο τον Walter ?
Συγκρινεις το ΒΒ με το dexter , που ειναι ποπκορν για να περναει η ωρα ?
Υβρις…[-X
Που λες awake, τώρα το τελείωσα. Ασε λίγο να μεγαλώσει μέσα μου να συγκρίνω καλύτερα.
Η αλήθεια είναι ότι στο Dexter είναι όλα ιδανικά για τον ήρωα και ξεφεύγει πάντα, ώστε να καταντάει διασκέδαση η σειρά περισσότερο.
αν και καμμένος με dexter θα συμφωνήσω με awake
ενώ και τα 2 ασχολούνται με ΕΝΑΝ χαρακτήρα κυρίως,το ΒΒ έχει πολύ πιό ανεπτυγμένους “δευτερεύοντες” χαρακτήρες και πιό μπερδεμένη πλοκή…
επίσης το ΒΒ μέχρι τώρα δεν κάνει κοιλιά στις σεζόν όπως 3 [και μπορεί και 5] του dexter…
dexter ειδικά η τελευταία σεζόν ήταν πολύ safe…
ατάκες και λίγο δράμα για τα αμερικανάκια…
το μόνο κακό του ΒΒ είναι ότι αργεί να βγεί η νέα σεζόν…
Μόλις είδα το φινάλε της 3ης,τα είδα σε μία βδομάδα περίπου.
Κατ’αρχήν,μην συγκρίνετε έτσι εύκολα σειρές μεταξύ τους.
Breaking Bad και Wire δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους,και το Dexter με το οποίο συγκρίνετε το BB σαν να είναι καρμπόν,έχει μια πολύ κόμικ αισθητική και γενικά πολύ πιο arcade δράση.Αυτό δεν το βλέπω σαν κακό,απλά είναι άλλο στυλάκι οι σειρές…
Το BB τώρα,πολύ δυνατό,αν και έχω ένα απροσδιόριστο συναίσθημα ότι είχε τα περιθώρια να γίνει πολύ καλύτερο.
Μου αρέσει πάρα πολύ που η σειρά δεν έχει σχεδόν ποτέ σαπουνοπερικά φινάλε τύπου ‘αχ κοίτα που το έκοψαν,πεθαίνω να δω το επόμενο’,και στο επόμενο επεισόδιο να τρως την πατάτα.Φαίνεται καλά δομημένη η σειρά.
Αγαπάω Saul,τι να λέμε τώρα,αν υπήρχε βραβείο τριταγωνιστή σε Εμμυζ Γκλόουμπς κτλ θα ήταν δικαιωματικά δικό του.
Η σειρά,αν και δράμα,έχει πασπαλισμένο από πάνω ένα εξαιρετικό λεπτό φιλμ τραγικής ειρωνίας και dark humor.Και αυτό για εμένα την στέλνει πολλά επίπεδα πάνω.Να πω την αλήθεια νόμιζα πως ήταν σχεδόν αποκλειστικά κωμική όταν είδα το 1ο επεισόδιο.
και γαμω τις σειρες,απο τις καλυτερες εβερ σιγουρα.
ο γουολτερ παντως μια χαρα χαρακτηρας ειναι,λογικος και ψυχρος.
και ο σαουλ πραγματι πολυ γελιο.
α και ενα εναλλακτικο τρέιλερ
http://www.youtube.com/watch?v=CtZpo89mmJo
Μόλις έχωσα το πρώτο επεισόδιο.
Ξερει κανεις για ποσες σαιζον θα το πανε και ποτε θα παιχτει η 4η?
Τυχερος νεκρο που εχει να δει τοσα επισοδεια απο αυτη τη τελειοτητα.
The series has been renewed for a fourth season, scheduled to premiere July 17, 2011
Wikipedia, πρώτη παράγραφος.
Χαιρομαι που εισαι σε εγρηγορση στις 3 το βραδυ!
Αντε να χουμε και μια σειρα που να τρεχει το καλοκαιρι.
Εχει μεινει και σε απολυτο cliffhanger οποτε περιμενουμε πως και πως.
δε κοιμάμαι πριν τις 5 τσούτσουνε 8)
πρέπει να κάτσω να το ξαναδώ όλο γιατί δε θυμάμαι τίποτα ρε γαμώτο.
Το ξερω αλλα νομιζα οτι δεν βρισκεσαι στον υπολογιστη. 8)
Και γω θελω να φρεσκαρω καποια πραγματα,αλλα θελω να δω και το wire που το εχω αφησει να αραχνιαζει στην αρχη της 2ης σαιζον κανα χρονο τωρα.