Breaking Bad

απαράδεκτος.

το τελείωσα σήμερα για δεύτερη φορά.

θα το δω και τρίτη, και τέταρτη, και πέμπτη.

καλές χρυσές όλες οι σειρές, αλλά το Wire…

περιμενε με μπουμπη να το δουμε μαζι

τελος ο 1ο κυκλος.

μεγαλη σειρα,πραγματικα.

ατμοσφαιραρα,ερμηνειαρες,το ενα επεισοδιο καλυτερο απο το αλλο,γενικα ολα σε -αρα και -αρες.

αρχη και τελευταια λεπτα 6ου επεισοδιου ανατριχιλες.

[SPOILER][/SPOILER]

αν η συνεχεια οντως ειναι καλυτερη οπως διαβαζω,ουαου.

Μόνο καλύτερη γίνεται.

Και το ένα επεισόδιο που μπορείς να πεις filler,είναι mindfuck και σε κάνει να αμφιβάλλεις για το filler status του.

Μια ερώτηση για αυτούς που έχουν δει όλα τα επεισόδια:

Ο Saul δεν είναι φτιαγμένος για παιχνίδι Grand Theft Auto?Από τον χαρακτήρα του,το χιούμορ του,την κωμικότητά του,από όπου κι αν τον πιάσεις

δεν βρισκω καλα subs για 2ο κυκλο(χωρις λογοκρισια),υπαρχουν?

αν ναι hilp mi:!:

Μπες μσν καύλα.

Οκέι, ο τρίτος κύκλος είναι εύκολα ο καλύτερος μέχρι τώρα. Έχω ένα επεισόδιο ακόμα και δε θέλω να το δω πριν αρχίσει ο τέταρτος, έχω κολλήσει άσχημα. Έπος.

Καλά, για το τέλος του 3ου κύκλου βάλε και ένα ουισκάκι να ηρεμήσεις μετά ε.

http://blogs.amctv.com/breaking-bad/2011/05/breaking-bad-season-4-premiere-date.php

:’’’)

Breaking Bad το κατακαλόκαιρο…

αναρωτιέμαι πώς θα ναι!

[B]Breaking Bad Season 4 Studio Photos[/B]

μολις ειδα 1ο επεισοδιο 4ης σεζον

παλι θα καουμε καλοκαιριατικα !!!

Δεν μου φάνηκε πολύ δυνατό,αλλά είχε σίγουρα πολύ δυνατές σκηνές,και έθεσε ένα κάποιο πλαίσιο.

Θα γίνει χαμός πιστεύω φέτο…

Ελληνικούς υπότιτλους βρήκε κανείς;

shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite, τι σκηνη θεε μου

οντως στη σκηνη [SPOILER] που του κοβει το λαιμο με το box cutter [/SPOILER] εμεινα κ εγω με το στομα ανοιχτο 8O

αλλα η σκηνη που με πορωσε ηταν [SPOILER] το τελευταιο πλανο με το τετραδιο lab notes θα γινει χαμος λεμε στη συνεχεια[/SPOILER]

2 σκηνες κ παλι παιζει μονο του το ΒΒ 8)8)8)

Καλό επεισόδιο, συνεχίζει δυνατά η σειρά. Η τελευταία σκηνή αφήνει υποσχέσεις…

[SPOILER]ο Gus λογικά σκότωσε τον δικό του γιατί τον είδαν oi γείτονες στον τόπο του εγκλήματς ε;[/SPOILER]

ναι…

και όντως καλα αρχίσαμε!!!

[SPOILER]
επίσης τωρα που εκανε την αρχή ο τζεσι θα μακελεψει πολους… :stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

Ας μου θυμίσει κάποιος

[SPOILER]Τι γράφει μέσα το lab notes[/SPOILER]

Κατά τα άλλα

[SPOILER]Στην omfgwtf σκηνή ο Γκας δείχνει πως δεν αστειεύεται,και πως τους έχει στην πλάκα.Αυτό που είπε μετά ο Γουόλτ στην καφετέρια.Αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι leverage θα αποκτήσουν οι Γουόλτ-Τζέσσε[/SPOILER]

Επίσης

[SPOILER]Πιστεύω ότι ο κουμπάρος του Γουόλτερ στην κατάσταση που είναι θα παίξει πολύ δυνατό ρόλο.Κάτι θα ανακαλύψει,κάτι θα του κάτσει,δεν γνωρίζω…[/SPOILER]