Ήταν οι χημικες αναλυσεις του Meth, ετσι οι ΜΠΑΤΣΟΙ θα ξερουν πως ειναι drug related crime και θα γινει τσηπουτανας
[SPOILER]προφανώς ο κουμπάρος θα συγκρουστεί με τον γουόλτερ κάποια στιγμή…το θέμα είναι το πότε και το πώς…νομίζω αυτή είναι τελευταία σεζόν οπότε όσο πάμε προς το τέλος λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει…
[/SPOILER]
επίσης σημαντική η πρώτη σκηνή που [SPOILER]τονίζει την τραγικότητα του χημικού,
χάρις αυτόν έπεισε τον gus να δοκιμάσει τον γουόλτερ ο οποίος τον σκότωσε μετά[/SPOILER]
Υπότιτλους ελληνικούς λέμε, βρήκατε; Να ξέρουμε πως θα το δούμε.
Δεν βλέπω τίποτα ακόμα μεγάλε
Υπομονή,αλλά θα πρότεινα να το δεις με αγγλικούς να ξεμπερδεύεις
Παιδες δε με ξετρελανε το επεισοδιο,ηταν αρκετα καλο βεβαια.
Μου φανηκε η ολη σκηνη με τον Gus λιγο ποζερια για να σοκαρει χωρις ιδιαιτερο νοημα.
Παντως γενικα σου δινει το feeling οτι υπαρχει συνεχης κινδυνος και ολα μπορουν να ανατραπουν απο τη μια στιγμη στην αλλη.
Αναμενουμε το επομενο!
Βγήκαν οι υπότιτλοι στο εξ σαμπς. τι βι
Πέρα από
[SPOILER]τον θάνατο του Βίκτορ[/SPOILER]
δεν είχε τίποτε σπουδαίο το επεισόδιο. Εννοείται και το τέλος του δίνει εξτρα αγωνία.
ωραια αρχισε
Αν το προηγουμενο ηταν βαρετο, αυτο τι ηταν;
φίλλερ?
Βγήκε το πρόμο για το 4χ03:
[spoiler]και ναι,από ότι φαίνεται ο κουμπάρος μπαίνει δυνατά μέσα στο παιχνίδι!
Και ζεσταίνεται και η σεζόν ελπίζουμε
[/spoiler]
Άλλο ένα άνευρο επεισόδιο,με κάνει να αναρωτιέμαι.
Μήπως αυτή δεν είναι η τελευταία σεζόν?
Οσα παιδακια βρισκουν το Breaking Bad βαρετο (ελεος…)
μπορουν να δουν friends η 50-50 η κανα Ραμπο.
Απλα.
οπως λεω και στην υπογραφη μου…
Ρε awake (αν μιλάς και για μένα έτσι,γιατί εγώ πόσταρα τελευταίος),δεν βρίσκω βαρετό το Breaking Bad…
Αλλά τα τελευταία 3 επεισόδια μόνο ως προπαρασκευαστικά μπορώ να τα δεχτώ…
Δεν είχαν ούτε συγκινήσεις,ούτε κανά τρελό ψυχογράφημα…
Αυτά τα 135 λεπτά μπορούσαν να ήταν 90 λεπτά ‘καλού’ Breaking Bad…
Και τώρα που είδα ότι δεν είναι η τελευταία σεζόν ήρθε μια ανακούφιση,να πω την αλήθεια
To πρώτο της 4 σεζόν μου άρεσε πολύ…τα επόμενα δύο είναι calm before the storm, (ειδικά απο Jesse)…αυτό που σκέφτηκα τώρα είναι οτι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο Walter Jr…
εχει ξενερωσει η φαση 2 επεισοδια χωρις μαχαιρωματα πιστολιδια τι γινεται ρε γαμωτο?
το 4.2 ηταν οντως ‘βαρετο’ (με την εννοια οτι δεν εγινε κατι τρελλο)
αλλα το 4.3 ηταν μια χαρα επεισοδιο
αυτο που βλεπω ειναι οτι κλασικα θα το πανε λαου λαου μεχρι το 6ο-7ο επεισοδιο οπου θα αρχισουν τα ορηγανα κ στο τελος θα μεινουμε παλι μαλακες
η οχι , δεν ξερω εχω εμπιστοσυνη οτι θα παει καλα ο κυκλος αλλα αμα βγει σουπα θαμαι ο πρωτος που θα βγει κ θα το πει
το 4.3 παντως μου αρεσε για πολλους λογους [B](μην ανοιξετε το σποιλερ αμα δεν το εχετε δει)[/B]
[SPOILER] καταρχας μπαινει γερα η σκαιλερ στο παιχνιδι - κατα δευτερον η σκηνη με τζεσι στα καρτ ηταν γαματη δειχνει οτι οκ το παιδι ειναι γαμημενο φουλ απο το σκηνικο με το γκειλ - αλλα εκει που γουσταρα ειναι στο τελος που παιρνει ο χανκ το τετραδιο με τις σημειωσεις του γκειλ κ ΞΕΡΟΥΜΕ οτι ναι ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ συντομα[/SPOILER]
[B]συνοψιζοντας , μη ξεχνατε οτι το ΒΒ ειναι μια ευφυης,ενηλικη σειρα για ευφυεις ,ενηλικους θεατες που εχουν υπομονη κ δεν θελουν να δουν μια σειρα με ‘βυζια αιμα κ φονους’ (οπως εγραψε καποιος για τον σπαρτακο)[/B]
αυτα.
περιμενω σχολια για το 4.4
(γαμησε)
το 4 πολύ καλό,αλλά το 5 ακόμα καλύτερο!!
Χαρωπά και τα νέα για το μέλλον της σειράς
edit:Έρχεται και στην Ελλάδα: