Bruce Dickinson

εχει τσιμπησει τραγουδάκια?? γιατι αν το εχει κάνει , πως ειναι δυνατον να μην εχει πετύχει εστω ενα καλο κομματι μετα το Beave New World?? τι διαολο? με ωτασπιδες τα τσιμπαει??

Αντιγράφω από τη συνέντευξη του Roy Z στο ελληνικό Rock Hard:

“Ξέρεις ότι ήμουν ανάμεσα στους συνθέτες του “If eternity should fail” και δεν πήρα κάποιο credit. Μου έδωσαν κάποια λεφτά και μου είπαν να το βουλώσω, αλλά τελικά ο Bruce βγήκε και το είπε μόνος του, σ’ όλον τον κόσμο.”

Και στη συνέχεια λέει λίγο πολύ ότι του έχουν “καβατζώσει” κι άλλα.

1 Like

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

Χαχαχαχα εγώ ομολογώ ότι μετά από αυτό τους έχασα όσο και να προσπάθησα. Ενώ ο Μανδρακας μου άρεσε πολυ

Βαριές κουβέντες, που τραβάνε δικαστήρια. Ο Roy Z έχει μπάντα ο ίδιος, κάνει κάτι ;

Οντοπικ, το σολο λάηβ του Βρασίδα ειχε πολύ περισσότερο κέφι από τον Μεηδεν. Νομιζω οτι ο ιδιος, και ειδικα μετα τις περιπετειες υγειας, σκεφτηκε “μια ζωη την εχουμε”, και κανει ό,τι θέλει. Και καλώς

2 Likes

Η αλήθεια είναι πως δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να ακούσω τη μπάντα του (ή αν το έκανα δεν μου έμεινε κάτι). Πάντως μέχρι και το Angel Down (2007) του Bach που είχε φτιάξει, ήταν μπόμπα. Μετά τον έχασα.

Ε γιατί στα δικά του live ακούς και 2-3 deep cuts και η setlist μπορεί να έχει και ένα rotation μέσα στη περιοδεία. Στους Maiden η setlist είναι κατά 90% το ίδιο πράγμα τα τελευταία 30 χρόνια :sweat_smile:

1 Like

Γιατι να τραβάνε δικαστήρια; Άμα τον πλήρωσαν για να αγοράσουν το credit του και να μην παίρνει royalties είναι μια συναλλαγή. Οπως πχ έχεις ένα διαμέρισμα και είτε παίρνεις ενοίκιο, είτε το πουλάς, έτσι είναι και τα συνθετικά credits. Δεν του έκλεψαν κανένα τραγούδι, τον πλήρωσαν για να αποποιηθεί μελλοντικά έσοδα.

1 Like

Και ο Jeff Scott Soto, αν και μάλλον είναι ήδη αργά. :grin: