Bruce Dickinson και Βασίλης Καρράς

Το παλιό και ηρωικό μου πικάπ μετατρέπει τη φωνή του Dickinson σε Βασίλη Καρρά (βασικά το κάνει σε όλους τους τραγουδιστές :laughing: ), στιγμιαία ώς και 2-3 δευτερόλεπτα, όχι πάντα αλλά αρκετά συχνά.

Φταίει ο ιμάντας να υποθέσω; Αν ναι, πού, πώς, πόσο, κλπ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις

ΥΓ: ΑΚΑΙ μοντέλο του 1982 χωρίς κανένα σερβις (βγάλτε μία δεκαετία τουλάχιστον που ήταν σε κούτα).

Αλλοι θα πληρωναν για να γινεται αυτοματο ρεμιξ :stuck_out_tongue:

4 Likes

Και που να ακούσεις Klaus Meine

Ιμάντας βρωμάει, αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν είναι μοτέρ. Τσέκαρε πρώτα το πάχος του ιμαντα και κάνε μία παραγγελια της τάξεως των περιπου 15 ευρω (για να μην κλαις λεφτα αν δεν ειναι τελικα αυτο το προβλημα). Εναλλακτικα, σε μαστορα για σερβις. Αν δεν εχεις αλλαξει ουτε βελονα, θα παρει μια τεραστια ανασα το μηχανηματακι σου. Πριν καμια διετια εκανα ενα καλο σερβις σε technics+sansui που αναζωογονησαν τα θηριακια μου αμεσα.

1 Like

o ιμαντας το πιο πιθανο.
γενικα οι ιμαντες χαλαρωνουν απο την κακη αποθηκευση / ακινησία, παρα απο την πολυ χρηση.

αν υπαρχει κοντα σου τοπικο μαγαζι, πηγαινεις με τον ιμαντα και παιρνεις ΟΛΟΙΔΙΟ.
αν οχι, μετρας μηκος και πλατος και ψαχνεις σε σαιτ.

υπαρχει και η μπακαλικη,παλια λυση:
αν βρεις ιμαντα με σωστο πλατος,αλλα μεγαλυτερο μηκος (και το βρεις οικονομικα), κοβεις στο σωστο μηκος τον ιμαντα και κολλάς με μια γερη κολλα.
το εχω κανει και πετυχε.
αλλοι τον κανουν αυτο στον ηδη ξεχειλωμένο ιμαντα,αλλα προσωπικα, λεω να τον κρατησεις ως βαση για μελοντικες αγορες/συγκρισεις.

1 Like

Πω ρε συ, πολυ σωστο. Θυμαμαι οτι το ιδιο εκανα στο παλιο μου πικαπ, ειχα τον αρχικο για χρονια. Ειδικα εκεινη την εποχη δεν υπηρχε η φασουλα “θα μπω στο ιντερνετ να ψαξω το μοντελο”, οποτε προφανως ηταν μονοδρομος η αποθηκευση.

1 Like