Ο Bruce βαδίζει χωρίς την E Street Band

http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=15945
Δεν ξέρω πόσους ενδιαφέρει αλλά αν ισχύει θα είναι πραγματικά πολύ κρίμα. Οι άνθρωποι κεντάνε πάνω στη σκηνή και νοιώθω πολύ τυχερός που πρόλαβα και τους είδα φέτος.

Και να σταματήσει προσωρινά, θα ξανάπεριοδεύσουν μαζί σίγουρα. Το έχει πει και ο ίδιος, ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ :p:p

Μακάρι να κάνει κάποια συνεργασία με Sessions Band πάλι. :smiley:

Ελπίζω σε ένα καλό σόλο προτζεκτ του bruce και μια εριοδεία εξίσου καλή της devils & dust tour που ήταν από τις καλύτερες ever. Sessions Band δν θα θελα να ξαναδώ, έγινε μια φορά αυθόρμητα, μια επανάληψη θα το σκότωνε…Αλλά γενικα Bruce Springsteen=E-Street Band δν μπορώ να σκεφτώ πως τώρα ειδικά (με το χρόνο να τους πιέζει ασφηκτικά) θα σταματήσουν για πάνω από 1,5 χρόνο Οι ίδιοι είπανε πως πρώτα θα τους ανοίξουν το λάκο και καθώς θα κατεβαίνουν θα συνεχίζουν να παίζουν μαζί!

Πάντως ο χρόνος είναι αδυσώπητος για όλους και βλέποντας τον Big Man με μαγκούρα και σκαμπώ πάνω στη σκηνή ίσα που στεκόταν το διαπίστωσα για τα καλά.

δικιο έχεις και γω αυτό σκέφτομαι και ανησυχώ. Θα υπάρχει esb χωρις τον big man? και ήδη χωρίς τον danny? και με τον max και την patti να ερχονται και να φεύγουν??? τέσπα περιμένω με αιδιοδοξία:)

اووو رااااائع هههههههههههههههههههههه :lol::lol:

:-s:-s:-s:-s

Τι δεν καταλαβαίνεις ? Το παιδί ήταν σαφέστατο!8)