Bruce springsteen paris 29-6-2013

Κοντεύει! Θα πάει κανένας άλλος; Δευτέρα υπόσχομαι report με ανάλογες photo!

οχι γαμωτο! για 2 μέρες τον έχασα! :frowning: :frowning:

Παρών.

Να μαστε λοιπον. Κατ αρχας να ξεκαθαρισω οτι πηγαινω σε συναυλιες απο το 1988 ( πρωτη συναυλια iron maiden 1988 ) και απο τοτε με μια συχνοτητα 15-20 συναυλιες πρεπει να εχω φτασει σιγουρα τις 300 εχοντας δει σχεδον οτι σημαντικο εχει γινει στην Αθηνα με σημαντικοτατη εξαιρεση τους Rolling Stones. Εχοντας δει λοιπον τοσα ονοματα μετα την συναυλια του Springsteen το σοκ ηταν κατι παραπανω απο τεραστιο. Βλεποντας αυτο τα ασταματητο παρτυ που κρατησε 3ωρες και 20 λεπτα χωρις ουτε 1 λεπτο χαμενο για ανουσια σολο και αφορμες ξεκουρασης με ενα σετλιστ που αλλαζει απο live σε live , μοιραια κανεις την συγκριση με τοσα ονοματα που εχουμε θεοποιησει και που ποτε δεν ξεπερνουν στις συναυλιες τα 100 λεπτα. Αλλα δεν ηταν μονο η διαρκεια. Η ενεργεια του Bruce πανω στην σκηνη , η διαρκης κινηση και ο τροπος ερμηνειας ειναι κατι το μοναδικο. Δεν μπορεις να τραβηξεις το βλεμμα σου ουτε για μια ματια απο την σκηνη για 3,5 ωρες γιατι σιγουρα κατι θα χασεις. Η συμμετοχη του κοσμου ειναι καθολικη σε ολη την συναυλια και οταν ερθει η ωρα του τελους μενεις με την εντυπωση οτι ειδες κατι που ηταν εμπειρια ζωης.
Πραγματικα εινια κριμα που δεν εχει βρεθει ενας παπαρας διοργανωτης να τον φερει τωρα για να δει και ο κοσμος στην Ελλαδα τι ειναι η πραγματικη ροκ συναυλια και να εχουν την ευκαιρια να δουν ολοι κατι τοσο τεραστιο που θα κανει τις συναυλιες που θεωρουμε ιστορικες για την Ελλαδα να δειχνουν σαν απλα καλοστημενες παραστασεις.
Η διωργανωση ηταν πραγματικα αψογη , η προσβαση στο γηπεδο πανευκολη και 5 λεπτα μετα την ληξηειχαν βγει ολοι εξω χωρις τα παραμικτο στριμωγμα και ταλαιπωρια. Μονο στο σταθμο του τρενου ειχε στριμωγμα 10 λεπτων αλλα τα τρενα ερχοντουσαν το ενα μετα το αλλο. Πολυ καλη φαση τα πολλα μπρακια-εστιατορια
γυρω απο το φηπεδο που απο νωρις παιζαν δυνατα springsteen και εκανες καλο ζεσταμα με πυρα-πιτσα.
Να σημειωθει οτι ενω η ωρα εναρξης ηταν 7 το απογευμα και τελικα αρχισε 7.40 , κατα τις 5.30 ο Bruce βγηκε στην σκηνη και επαιξε μονος του 3 κομματια ακουστικα. Φαινεται οι 3,5 ωρες μετα δεν το εφταναν…Αντε και του χρονου τωρα!!

Ομορφα αυτα που παραθετεις, τον ειδα και εγω για 2η φορα στο Wembley πριν 2 εβδομαδες οπου επαιξε μεταξυ αλλων ολο το Darkness On The Edge Of Town.

Απλως μηπως θα ηταν καλυτερα να ενωνοταν το συγκεκριμενο τοπικ, με αυτο?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1514916#post1514916

Χαίρομαι πραγματικά που σου άρεσε τόσο πολύ live rockarolla72 όμως εγώ τα παραπονάκια μου τα έχω.Καταρχήν θεωρώ ότι ήταν μάλλον η χειρότερη εμφάνιση από όσες τον έχω δει.Ο κυριότερος λόγος είναι το πολύ αδύναμο και ιδιαίτερα προβλέψιμο setlist.Πραγματικά από ένα σημείο και μετά ήμουν σχεδόν σίγουρος για το κομμάτι που θα ακολουθούσε , ένω έκανε μπαμ από χιλιόμετρα το ότι θα επέλεγε να παίξει ολόκληρο το BITUSA.Επέλεξε τον εύκολο δρόμο για να ικανοποιήσει τα πλήθη, σε αντίθεση πχ με το Wembley.Ξέρω ακούγεται λίγο γραφικό να γκρινιάζει κάποιος για το setlist σε συναυλία του Αφεντικού,μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει το χάρισμα να εκπλήσσει και συνεχώς να ξεπερνάει τον εαυτό του και τα όριά του και δυστυχώς το Σάββατο δεν το έκανε.Πάντως έστω και έτσι η εμφάνισή του ήταν έτη φωτός μπροστά από αυτές άλλων πολυδιαφημισμένων αστέρων.

Ξεχνας οτι ηταν η πρωτη φορα που τον εβλεπα οποτε δεν ειχα μετρο συγκρισης. Αλλα αν αυτο που ειδα ηταν η χειροτερη εμφανιση που τον εχεις δει , τοτε απλα ενισχυονται ακομε περισσοτερο οσα καλα ειπα γι αυτον. Οσο για το born in the usa ηταν απο τους πρωτους δισκους που ειχα αγορασει οταν ειχα κυκλοφορησει οποτε δεν με χαλασε καθολου να τον ακουσω και live. Αντε , τωρα ραντεβου ολοι οι φιλοι στη πτοβολη της ταινιας στις 22-23 Ιουλιου.

να υποθεσω οτι τον ειχες δει και στη συναυλία της διεθνους αμνηστιας το 88 στο ΟΑΚΑ… τι να λεμε, τους ισοπεδωσε όλους τότε…

Καλά εντάξει δεν είμαι και τόσο μεγάλος

Εγω τοτε το ειχα χασει γιατι ημουν 16 χρονων και επρεπε να διαλεξω αναμεσα σε maiden και διεθνους αμνηστιας. Για την ηλικια που ημουν πηρα την σωστη αποφαση.Και η ταξη αποκατασταθηκε τωρα γιατι τοτε πρεπει να ειχα παιξει και λιγη ωρα. Ποιος θα περιμενε οτι 25 χρονια μετα θα συζηταμε ακομα για αυτα τα ιδια ονοματα;