Σάσα Μπάρον Κοέν (Bruno/Borat/Ali G)

Πρόσφατα είδα στο σίνεμα τη νέα ταίνια του Βρετανοεβραίου Σασα Μπαρον Κοεν, το Bruno…Πραγματικά η ταίνια αυτή ήταν ότι πιο αστείο έχω δει τα τελευταία χρόνια (ένα ολόκλήρο θερινό σινεμά έκλαιγε απο τα γέλια), ήταν σοκαριστική και άκρως προκλήτική…Μάλιστα ορίσμενα πράγματα ήταν τόσο μα τόσο προκλητικά που με την παρέα μου μετά το τέλος της ταινίας συζητούσαμε για ώρα αν αυτά που δείχνει η ταινία είναι πραγματικά ή όχι… Γενικά τον άνθρωπο αυτο τον θεώρω πολυ ταλαντούχο κωμικό (και σάτιρο θα μπορούσαμε να τον πούμε) ενώ και οι υπόλοιπες ταίνιες του ήταν επίσης καλές και αστείες…Οχι Όμως Bruno!! To Bruno ήταν το κάτι άλλο…

(ας γράφουμε έδω πέρα οτι θέλουμε σχετικα με τον Σασα Μπαρον Κοεν και τις ταινίες του…)

Ρηστέπκτ!

απλά θεός. είναι πολύ μπροστά ο άνθρωπος και δεν κολώνει πουθενά. σήμερα πάω να δω μπρούνο

Όσοι έχετε δει τις 3 ταινίες και σας άρεσαν, δείτε και τη σειρά που έχει κάνει και αναθεωρείστε. Da Ali G Show λέγεται, έχει μια version στην Αγγλία με μία season και μια δεύτερη version στην Αμερική με 2 seasons. Μπροστά στη σειρά οι ταινίες είναι πολύ κατώτερες.

Το Bruno μου άρεσε αλλά δεν χρησιμοποίησαν πλήρως τον χαρακτήρα, είχε potential και το χαλάσανε. Αν δείτε τη σειρά θα καταλάβετε γιατί το λέω αυτό.

Κατά τα άλλα, ο τύπος είναι πανέξυπνος.

Έκανα το κόπο να ξαναδώ το Borat πρόσφατα. Ενώ όταν το είχα δεί είχα πράγματι πεθάνει στα γέλια, τώρα δε μου έκανε καμία εντύπωση. Μάλλον αποτέλεσμα του hype ήταν. Βαρεμάρα γενικότερα και σε άλλα βίντεο του. Μόνο το αστείο με τους παίκτες του NBA μου κάνει πραγματικά αίσθηση.

έχω δεί τη σειρά. βασικά ξεκίνησα από το ali g in da house, μετά είδα το ali g in da usa και μετά επεισόδια της σειράς. έχοντας δεί και το μπρούνο μπορώ να πω πως η καφρίλα του δεν συγκρίνεται με τίποτα. είναι τρεις φορές πιό ακραίο από το borat. πραγματικά προσκύνησα, πόνεσε το κεφάλι μου από το γέλιο και σε άλλες φάσεις δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα.

Εγώ μόνο το Borat έχω δει και τον θεωρώ σιχαμένο, βρομιάρη και παντελώς καθυστερημένο. Απορώ πως γελάτε με την πάρτη του και τα ηλιθιοδέστατα αστεία του.

φίλε μου νομίζω πως κάτι κάνεις λάθος. anyway, το γέλιο δεν προκύπτει τόσο από αυτα που κάνει ο ίδιος (ο οποίος αυτόσαρκάζεται και τσαλακώνεται σε απίστευτο βαθμό, ελάχιστοι τολμάνε κάτι τέτοιο) αλλά από τις αντιδράσεις αυτών που πέφτουν στην παγίδα του.

πφφφ…ευτυχως ειναι για Μπρουνο…στην αρχη νομιζα σασα μπαστα…θεος!

Θα συμφωνήσω με τον Nihilist ότι η σκηνή με τον γυμνό παχύσαρκο στο Borat βρίσκεται πιο κάτω από το χαμηλότερο επίπεδο χιούμορ.

Θα διαφωνήσω με τον Nihilist και θα συμφωνήσω, εν μέρει, με τον Trampakoulas, γιατί άλλες πλευρές του χιούμορ του Sacha Baron Cohen και το ιδιαίτερο ταλέντο του να φέρνει τα θύματά του στα άκρα, είναι αξιοθαύμαστα.

Θα διαφωνήσω με τον Trampakoulas, γιατί δεν θεωρώ ότι «τσαλακώνεται» καθόλου, ούτε ότι αυτοσαρκάζεται. Τους άλλους κοροϊδεύει, είτε φέρνοντας στην επιφάνεια το χειρότερο εαυτό τους, είτε καθρεπτίζοντας τη μιζέρια και την κακογουστιά.

και μόνο που κυκλοφορεί στο δρόμο με το τάνγκα ή το φωσφοριζέ μαγιό φτάνει και περισσεύει φίλε vic vega. δεν μπορείς να πείς πως δεν ρεζιλεύεται πρώτα ο ίδιος άσχετα εάν το κάνει με απώτερο σκοπό να παρασύρει το υποψήφιο “θύμα” του.

+1
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

Έχει ένα ιδιιότυπο χιούμορ.
Έχω δεί το Borat δεν με ΤΡΕΛΑΝΕ, δεν ξέρω τι λέει ο bruno, έχω δεί κάποια καλά videos

Πάντως σαν τον ben stiller κωμικός καλύτερος δεν υπάρχει…

Δείτε το Ζoolander και θα καταλάβετε…

Tώρα δέσαμε…

Νομίζω ότι λόγω 1) της ειρωνείας της κατάστασης και 2) λόγω μάλλον καλής εξωτερικής εμφάνισης, καθόλου ρεζίλι δεν γίνεται. (αντίθετα με τον καημένο τον παχύσαρκο)

Δηλαδή, αν θέλεις μια αναλογία, στο ΑΜΑΝ, τα δυο «αφεντικά» δεν πα να βάζανε περούκες και μουτσούνες, μια χαρά «μούρες» φαίνονταν. Αντιθέτως, οι διάφοροι χοντροί, μπούληδες κλπ. γίνονταν αντικείμενο γελιοποίησης. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Και εγώ πριν από λίγο είδα το Borat επειδή μου είπαν ότι και καλά θα γελάσω πολύ…
θα συμφωνήσω με το ποστ του nihilist,απλά χαζό όσο δεν πάει, κρίμα τα 80 λεπτά που έχασα για να το δω.


Now playing: Elvenking - Jigsaw Puzzle
via FoxyTunes

μπρουνο δεν εχω δει ακομα αλλα με μπορατ και αλι τζι κυριολεκτικα ψοφησα στο γελιο…ειδικα με μπορατ…ο τυπος ειναι απιστευτος και πιστευω(χωρις παρεξηγηση ε)οτι σε οποιον δε φανηκε εστω αστειος δεν εχει χιουμορ.γαμαει!

Βασικά όποιος τον θεωρεί αστείο πρέπει να επανεξετάσει τι είναι χιούμορ.

Οχι νομίζω ότι έχεις άδικο… Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι είδες το Μπρουνο (αν το είδες δεν ξέρω) και δεν γέλασες έστω και λίγο

Διάβασε λίγο πιο πίσω. Επίσης δεν έχω καθόλου άδικο. Το να βλέπεις ένα βλάκα και να γελάς δεν σημαίνει ότι ο βλάκας έχει και χιούμορ.