Άντε να πω κι εγώ:
Caleb Scofield
Mike Patton (ναι ρε)
Jens Kidman
Karl Willets
Attila Csihar
Chuck Schuldiner.
Brutal θεωρούνται και τα “ξεσκισμένα” ε?
Άντε να πω κι εγώ:
Caleb Scofield
Mike Patton (ναι ρε)
Jens Kidman
Karl Willets
Attila Csihar
Chuck Schuldiner.
Brutal θεωρούνται και τα “ξεσκισμένα” ε?
Τότε να βάλουμε και Blink 182
Αν σ’αρέσουν και θεωρείς τα φωνητικά τους ξεσκισμένα.
Εγώ εννοούσα σε στυλ Neurosis/Isis.
Γιατί κανείς δεν αναφέρει Tom Warrior;;;
Θα έλεγα:
Mikael Akerfeldt (Opeth)
Dead (Mayhem) (Ναι ΔΕ λεω τον Atilla… το black metal μου το θέλω όσο πιο σάπιο γίνεται… )
Aaron Stainthorpe (My Dying Bride)
Thomas Gabriel Fischer aka Tom Warrior (θα σας δείρω που δεν τον είπατε…)
αυτά μου’ρχονται τώρα… όχι ότι δεν υπάρχουν και άλλοι πολύ καλοι… Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση όμως Άντζελες είτε Gossow είτε Δημητρίου…
Προσωπικά βρίσκω τα κομμάτια του ‘‘De mysteriis dom Sathanas’’ απίστευτα πιο σάπια με τον Attila στα φωνητικά παρά με τον Dead.
Εγώ εννοούσα ότι είναι ξεσκισμένες πουστάρες :-p
+1000 ο αττιλας σε κανει να χεζεις τα βρακια σου σε αυτον το δισκο!
ο ντεντ αντιθετα κανει οτι μπορει για να γελας με αυτον το δισκο(οταν λεει σε λαιβ τα κομματια)
‘Νταξ’, μην πάμε και στο άλλο άκρο.
δεν ειναι το αλλο ακρο!οταν εχεις ακουσει τον αττιλα σε αυτα τα κομματια και μετα το ντεντ,σου φαινεται καπως…
Sylvain Houde
ο τροβαδουρος του ερωτα
Nicke Anderson στο Clandestine
Aldrahn
Apollyon
[SIZE=“2”]Kataklysm[/SIZE]
Σωστος ρε!
Ε μα ο Abbath ΦΥΣΙΚΑ!!!
Mille Petrozza
David Vincent
akerfeldt
Chuch Schuldiner
Max Cavalera
Phil Anselmo
Ίσως ο Johan Hegg να’ναι ο αγαπημένος μου. Frank Mullen και George Fisher οι συμπάθειές μου. Έχουν βελτιώσει και την άρθρωσή τους τώρα τελευταία.
Ενδιαφερον τοπικ, για καποιον ομως που δεν εχει ακουσει John Tardy! Ας ειμαστε σοβαροι,αποδεδειγμενα μιλαμε για ΤΟ λαρυγγι . Υπαρχουν κι αλλοι θεουληδες (Ο Van Drunen, o Willets και και…), αλλα ο Jon ειναι ο αρχηγος των πεθαμενων. Η δουλεια του στο Cause of Death μπορει να ξεπεραστει μονο απο οταν τα ζομπι υπογραψουν σε δισκογραφικη:p
+666.
Ε ναι ρε παιδιά πολύ εύκολο αυτό.
Πάντως, πείτε με φλώρο, πείτε με καμένο, ό,τι θέλετε, αλλά μια από τις καλύτερες βρούταλ ερμηνείες που έχω ακούσει είναι από Solefald (τώρα ή τον Κορνήλιο, ή τον Λάζαρο, δεν ξέρω ποιός ουρλιάζει σ’ αυτό) στο “Dionysify this Night of Spring”. E; Τί λέτε; :-s
Είσαι φλώρος και καμένος. Η φωνή είναι μια, Mark “Barney” Greenway !
Εγω θα πω Pest και ας με κραξετε!
Αρχικό μήνυμα απο Red Rum
Ενδιαφερον τοπικ, για καποιον ομως που δεν εχει ακουσει John Tardy! Ας ειμαστε σοβαροι,αποδεδειγμενα μιλαμε για ΤΟ λαρυγγι . Υπαρχουν κι αλλοι θεουληδες (Ο Van Drunen, o Willets και και…), αλλα ο Jon ειναι ο αρχηγος των πεθαμενων. Η δουλεια του στο Cause of Death μπορει να ξεπεραστει μονο απο οταν τα ζομπι υπογραψουν σε δισκογραφικη
+665,4834124237