Brutus - Nest [2019]

ενας ωραιος δισκος, γαμώτη

τους ειδα προχθες και ακουγονται καρμπον σαν το σιντι.

Bandcamp

3 Likes

Πολυ ωραια μπαντα λαιβ - τους ειχα πετυχει σαπορτ σε Russian Circles και εκαναν πολυ καλη εντυπωση.

Πολύ ωραία πρόταση. Δεν ήξερα καν για την ύπαρξή τους κι εντυπωσιάστηκα που η τραγουδίστρια έχει καθαρά φωνητικά, αλλά και αυτή τη γλυκιά συχνότητα. Το “Sugar Dragon” είναι η καλύτερή τους επιλογή να κλείσουν το δίσκο.

Δε θα μπορούσα να μη συμφωνήσω με τα όσα γράφτηκαν στο κείμενο για το δίσκο. Κάθε μέρα ακούγεται όλο και πιο ωραίος. Μου έφεραν στο νου τους White Lung, ιδιαίτερα στον τρόπο που οι κιθάρες ονομάζονται punk, αλλά του δίνουν και μία άλλη διάσταση. Βέβαια, τους προαναφερθέντες τους έχω εγκαταλείψει σε ακροάσεις. Τους δε Brutus δε νομίζω να τους αφήσω. Δυνατός δίσκος.

1 Like

Υπέροχος δίσκος, πραγματικά. Το ντεμπούτο ήταν καλό, αυτό παίζει μπάλα σε άλλο επίπεδο. Λιώνει εδώ και κάνα μήνα και κάθε φορά βρίσκω κάτι διαφορετικό να με κολλήσει. Και ακόμα δεν μπορώ να το κάνω pitch.

Εύκολα πάει για λίστα χρονιάς.

1 Like

χωρις να εχω ακουσει απειρες νεες κυκλοφοριες φετος ειναι η αληθεια, αυτο και το American Football ειναι πρωτα για μενα. (χωρις να εχω δωσει χρονο στα La Dispute και PUP)

Αυτό το τραγούδι. Αυτή η φωνή. Αυτές οι κιθάρες. Αυτό το σημείο από το 5ο λεπτό μέχρι και το κλείσιμό του. Όλο το post εκεί μέσα - καταράκτες.

Θα τους δούμε live; (Και Σαλονίκη, ε…). Και να φωνάξουμε “Stephanie we love you”.

2 Likes

Τους είδα σήμερα και επιβεβαιώνω. Είχα την υποψία ότι το Nest είναι ανάμεσα στα 2-3 καλύτερα άλμπουμ που άκουσα φέτος. Σήμερα βεβαιώθηκα. Τι αιθέρια φωνάρα…

2 Likes

χαχα εισουν Electric Ballroom?

1 Like

Ναι, πως σου φάνηκαν;

1 Like

Πολυ καλοι - καλυτερη απο τη προηγουμενη φορα (support Russian Circles) και μπολικη ενεργεια!
Τους μιλησαμε και μετα το λαιβ (ενας συμφορουμιτης τους εδωσε custom αφισακι ), πολυ καλα ατομα.
ΚοΛ σταθερη αξια, ειμουν καγκελο μπροστα και στις δυο μπαντες. Γενικα ενα πολυ τιμιο λαιβ με 2 τρομερα σαπορτ.

Έλα ρε, σχεδόν δίπλα ήμασταν στους Brutus, λίγο πιο αριστερά ήμουν στο κάγκελο, την είδα τη φάση με την αφίσα :slightly_smiling_face:
Δεν ξέρω, τους βλέπω δεύτερη φορά και κάθε φορά ανεβάζουν τα στάνταρ για την επόμενη.

Στους CoL άραξα προς το μπαρ. Πολύ καλή εμφάνιση και από τους δύο. Η A.A Williams δεν είναι my cup of tea αλλά επίσης καλή εμφάνιση, ότι πρέπει για να μπεις σε mood συναυλίας μετά τη δουλειά.

1 Like