Buckethead new cd

needle in a slunk stack

ενα ολοκαινουριο αλμπουμ απο τον αγαπημενο μ κιθαριστα !!!Εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι και τοσο γνωστος σε σχεση με αλλους κιθαριστες,και ας εχει το διπλασιο ταλεντο.ξερω οτι ερχοντε πολλες ντοματιες,αλλα πιστευω οτι ξεσκιζει πολλους απο τους γνωστους ως guitar gods ανετα.(δν λεω ονοματα μπας και αποφυγω καμια ντοματα)Επισης πιστευω οτι παραειναι αδικημενος ως μουσικος,καθως εχει την μεγαλυτερη εφευρετικοτητα και πειραματιζετε τα παντα στον ηχο της κιθαρας του.Και επειδη παρα πολλα μαλακισμενα νομιζουν οτι το μονο π ξερει να κανει ειναι γρηγορο shredding,πριν πεταξει κανεις κανενα μαργαριταρι,τον προσκαλω να ακουσει κανενα soothsayer,for mom,watching the boats with my dad,padmasana(και αλλα χιλιαδες)
οσο για τεχνικη jordan computer master embalmer redeem team night of the slunk ,nun chuka kata ,siege engine,asylum of glass,welcome to bucketheadland(και αλλα δεκαδες χιλιαδες)

Επιτελους,υστερα απο τοσα χρονια ομως,και η gibson ειπε να πραγματοποιησει
το αναποφεκτο:να κανει signature μονελο για αυτον ως φορο τιμης…λεπτομερειες βρηκα στο site του zak wylde,και αναμενετε να βγει τον απριλιο το signature

εσεις τι θεωρειτε για αυτον το καλιτεχνη?

slash vs buckethead vs Bumblefoot

Δεν θα το παιξω ξερολας, τον buckethead τον γνωρισα μεσω των GNR. Την γνωμη μου την εχω πει τοσο στο αφιερωμα των GNR οσο και στην κριτικη του CD. Τωρα παραπανω δεν μπορω να ακουσω γιατι δεν ειμαι fun των κιθαριστικων cd. Τεραστιο respect για αυτο που προσφερε στους GNR και μακαρι να συνεχιζει να κανει αυτο που του αρεσει…:slight_smile:

Ο Brian Patrick Carroll, γνωστός ως Buckethead, είναι εξαιρετικός βιρτουόζος της κιθάρας και του μπάσου και έχει εργαστεί σε περίπου 100 δίσκους (προσωπικούς και μη). Ρε, ο τύπος έχει συνεργαστεί από τους Guns ‘n’ Roses που αναφέρατε έως τον Viggo Mortensen. Οπότε λίγα λόγια για τον κύριο αυτό. Αγοράστε και το άλμπουμ, αν βγει. Θα αξίζει.

Και ποιο από τα 4 φετινά που έβγαλε να αγοράσουμε φίλε PanosKosto?

Ή μήπως να αγοράσουμε και τα 100 που έχει βγάλει/συνεργαστεί;

(Όχι ότι τα βρίσκεις εύκολα… άλλο αυτό!)

Anyway, o Buckethead μ’ αρέσει αρκετά μπορώ να πω, παρόλο που δεν την πολυπαλεύω με τα κιθαριστικά άλμπουμ τύπου Vai-Satriani!
Ίσως επειδή ο ήχος του είναι αρκετά διαφορετικός.

Στον κουβά λοιπόν!

Ωραιος κιθαριστας.Πολυ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ επηρεασμενος απο Paul Gilbert(δικαιολογημενα αφου ηταν κα καθηγητης του).Τα tapping του δεν τα πολυπαλευω βεβαια

Όταν πρωτοεμφανίστηκε, αρχές δεκαετίας '90, κυκλοφορούσε φήμη πως ο Buckethead είναι ο Paul Gilbert με μάσκα που κάνει χαβαλέ!

Πολύ καλή τεχνική, οι δίσκοι του είναι πράγματι πάρα πολλοί και δεν είναι όλοι το ίδιο πρωτότυποι. Μου είχε αρέσει πολύ και είχα βρεί πολύ πρωτότυπο το Enter the Chicken που είχε βγάλει πριν 4 χρόνια και δεν ήταν αμιγώς κιθαριστικό άλμπουμ.

Τώρα, για το αν δεν έχει τον σεβασμό που του αξίζει που λέει και ο κιθαράκιας στο αρχικό ποστ: E, όταν βγαίνεις και παίζεις με το κουβαδάκι του KFC καπέλο, δεν είναι λίγο αναμενόμενο; :roll:

Έπρεπε να φορέσει το ψηλό καπέλο του Slash :lol: Μάλλον δεν του άρεσε η ταινία Godfather και την έβρισκε περισσότερο με τα chicken nuggets

δν καταλαβα.δλδ αν ο steve vai φορουσε αποκριατικη μασκα απο δω και περα,θα σταματουσαν να τον σεβοντε?τετοιου ειδους στενομυαλιες μ εκνευριζουν πολυ :lightsabre::-k#-oεγω οταν πρωτοαρχισα να τον ακουω το βλεπα πολυ ευθυμα το θεμα και τωρα μ φαντε και απολαυστικο.η μαλακισμενη η kfc επισης τ κανε μυνηση οποτε τωρα εχει ασπρο κουβαδακι.αν ενδιαφερεστε πατε στο youtube,sto channel tou bunghole30,εχει τα απαντα αυτου του καλλιτεχνη σε live8O

Το ολοκαίνουριο εννοώ…