Burn The Sun[GR]+Decembria+Eye Level@K44 12/1/13

Σάββατο 12/1/13 @ΤΏΡΑ Κ44
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:30

Τζαμπέτο η φάση οπότε περάστε μια βολτίτσα να μας ακούσετε.

Πληροφορίες για τις μπάντες

[SPOILER][SIZE=“3”]Burn the Sun[/SIZE]

Οι Burn the Sun εμφανίστηκαν στην αθηναική σκηνή πριν τέσσερα χρόνια,αρχικά με το όνομα Scapegoat με το οποίο και εμφανίστηκαν στο Schoolwave του 2011.Με αναφορές στην ψυχεδέλεια των 60s και 70s,δυνατό stoner υπόβαθρο και επιρροές από την σκηνή του Seattle τον Οκτόβρη του 2012 κυκλοφόρησαν την πρώτη προσωπική τους δουλειά που περιέχει 4 δικές τους συνθέσεις τις οποίες μπορείτε να ακούσετε και να καταβάσεται έδω http://burnthesun.bandcamp.com/ .
Με ανανεωμένο line up και καινούργιες συνθέσεις είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τους καρπούς της δουλείας τους των τελευταίων 3 μηνών
links
https://www.facebook.com/pages/Burn-The-Sun/307281319321453?fref=ts
http://www.facebook.com/events/349983768431107/?fref=ts
http://burnthesun.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/burn-the-sun
http://www.rockinathens.gr/?con_music_reviews=burn-the-sun-demo review του demo

[SIZE=“3”]Decembria[/SIZE]

Oι Decembria ξεκίνησαν το Σεπτέμβρη του 2010 (με το ονομα Isolated). Παίζουν Progressive Metal και ορισμένες επιρροές που μπορείς να καταλάβεις ακούγοντάς τους, είναι οι Opeth, Porcupine tree, Tool, Anathema, Symphony x, Pink floyd?

Η μπάντα έχει κάνει αρκετές live εμφανίσεις και έχει συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ. Από τον Δεκέμβριο του 2011 η σύνθεσή της έχει αλλάξει και στα ντραμς βρίσκουμε τον Ορφέα.
Μετά τη συμμετοχή τους στο SCHOOLWAVE 2012 ηχογραφούν το πρώτο τους EP που θα περιλαμβάνει 4 κομμάτια, ενώ πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα πολλά lives για την προώθησή του.

[SIZE=“3”]Eye Level[/SIZE]

Oι Eye Level είναι άλλη μια μπάντα η οποία έπαιξε στο φετινό schoolwave και μας παρουσίασε αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν Alternative Bastard Rock.Mε εκρηκτική σκηνική παρουσία είναι έτοιμοι να ανάψουν τα αίματα.



Εγω μαλλον θα περασω μια βολτα! Που παιζεις εσυ;

Στους Burn the Sun μπασούρα8):stuck_out_tongue:

Σήμερα !!