Έχω επίσης συμπεριλάβει κάποια ambient κομμάτια, μια μικρή εισαγωγή και έναν μεγαλύτερο επίλογο
Στις πόσες βρισιές τρως warning/ban?
τι κάποια ρε?1/7 κομμάτια και αυτό απο τα 30 δευτερόλεπτα preview δεν λέγεται ambient.
Και για άλλη μια φορά,το intro είναι πολύ ωραίο,σκοτεινότατο με πολύ καλές προοπτικές για κανονικό κομμάτι ambient αλλά κόβεται στο 1 λεπτό…
χμ,next time…
τα ακουσα κι εγω επιτελους. εστω και αυτα τα συντομα δειγματα προιδεαζουν μια γαματη κυκλοφορια. το δευτερο, το οποιο και ξεχωρισα λιγο, εχω την εντυπωση εμπαινε ανετα στο belus. δεν ξερω γιατι μου εκατσε ετσι.
Ακουγωντας το δευτερη φορα νομιζω οτι και μονο οι μελωδιες και τα φωνητικα με κανουν να παραμιλω και να αισθανομαι οτι ειναι καλυτερο του μπελους!!! 8O
Δεν ξέρω αν μου αρέσει περισσότερο απο το Belus, λογικά όχι μιας και το έχω ακούσει 3 φορές. Στο Belus απο την πρώτη είχα χεστεί ήδη. Είναι κάτι σαν “συνέχεια του”. Ωραία παραγωγή ειδικά τα τύμπανα γαμάνε, είναι όπως πρέπει. Ωραία φωνητικά επίσης, καθαρά και βρωμιάρικα με ανατριχιαστικές κραυγές και ψιθύρους σε διάφορα σημεία. Δισκάρα με λίγα λόγια!
Έπεσαν οι πρώτες ακροάσεις. Πολύ καλό άλμπουμ και πάλι από τον Varg. Μου έκανε εντύπωση η εκτεταμένη χρήση των καθαρών φωνητικών σε κάθε κομμάτι (στην αρχή με ξένισε και λιγάκι) αλλά τόσο τα καθαρά φωνητικά όσο και σκισμένα είναι πολύ δουλεμένα, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα έλεγα. Συνθετικά σε πολύ υψηλό επίπεδο και πάλι αρκετή προσοχή στο μπάσο με εξαιρετικά αποτελέσματα (ειδικά στο Budstikken)
Belus πάντως δεν είναι. Και δεν το βλέπω να το ξεπερνά, αλλά αυτό θα φανεί από τις επόμενες 100 ακροάσεις. Ακόμα στην 5η είμαι.