Burzum - Fallen

υστερα απο ανελεητο λιωσιμο ακροασεων εχουμε να κανουμε για αλλη μια δισκαρα.βεβαια δεν εχει κομματι σαν το glemselens elv αλλα υπαρχει ενα budstikken που δινει ρεστα.

Σημερα εγινε sold out το διαφανο βινυλιο, συντομα και το μαυρο. Οσοι προλαβαν… προλαβαν. Ειμαι περιεργος να δω που, πως και ποσο (και απο ποιους) θα διατεθει στους οπαδους :-k

ηδη στο ebay διατιθεται για προ-αγορα με ενα μικρο καπελο (±3 λιρες απο την κανονικη του τιμη)…

νέο έπος, τα ψιθυροαρρωστοφωνητικούλια εδώ κι εκεί το στέλνουν αλλού

στηρίζουμε οικογενειάρχη varg <3

Πάλι έκανε το θαύμα του ο Varg, φοβερός δίσκος, σίγουρα αρκετά ανώτερος του Belus. Μου αρέσει που οι κιθάρες είναι πολύ πιο αιχμηρές και τα φωνητικά πιο “βρώμικα”.

αρκετά καλούτσικος ο νέος δίσκος άν και δε συμπαθώ τόσο τον συγκεκριμένο. οι κιθάρες έχουν όντως ένα feeling των 90s. τα φωνητικά τώρα δε μου άρεσαν, ίσως επειδή έχω συνηθίσει στα καθαρά. άμα το γυρίσει σε Alcest/Amesoeurs φάση θα ταίριαζε περισσότερο. κατατάλλα ναι έχει ολόκληρη φάρμα, παιδιά και οικογένεια να συντηρίσει… οπότε και φέτος πρέπει να βγάλει λεφτά ο άνθρωπας… :lol:

ρε παιδια ερωτηση σε αυτους που αγορασαν το δισκο :

εχει [B]BOOKLET[/B] το Digipak;;;;;;;

μου ηρθε ταχυδρομικα (σφραγισμενο) και μεσα στο “φακελακι” του εξωφυλλου δεν υπαρχει τιπουτις!

υγ. γαμει ο δισκος εννοειται

update, εχει booklet και τωρα πρεπει να ζητησω αντικατασταση αααααα ρε varg χαλαλι σου

οντως σημερα το πηρα και εγω και εχει booklet…

[I]Valen [/I]= καλύτερο riff του 2011 so far

Καταφύγιο για τους εκπεσόντες…

http://theantifleshnimbus.wordpress.com/2011/05/07/burzum-fallen

Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά. Βγήκε και σε σε λίγους μήνες μας ξαναδίνει έναν ΜΕΓΑΛΟ δίσκο.
Μεγαλουργεί πάλι πως το λένε.
Μου φαίνεται πιο επιθετικός και μπλακ από τον προκάτοχο και ας έχει περισσότερα καθαρά φωνητικά (που τα σπάνε).
Riff-άρα σαν το Kaimadalthas δεν έχει, όπως και ο προκάτοχος δεν έχει τα ίδια λυσσασμένα φωνητικά με το '[I]Fallen[/I]".
Ισως προτιμώ ένα κλικ παραπάνω τον προκάτοχο, ίσωuς.

Τα αγοράζω πάντως και τα 2, μαζί και το “[I]Filosofem[/I]”.

Μικρό ξεθάβειν! Πείτε ρε ξανά πόσο δισκάρα είναι.

το λεμε!!!
:smiley: :smiley: :smiley:
μιας και το θυμησες κατσε να το βαλω και εγω μια…

παταει το συμπαν:)

To belus μ’αρεσε πολύ, αυτό το βαρέθηκα πολύ γρήγορα.

Εγώ ακούω και τα 2 εξίσου ευχάριστα.
Το Fallen έχει καλύτερο εξώφυλλο though :stuck_out_tongue:

Ο,τι λέει το παιδί με το γιδι. Αρκετά καλός δίσκος αλλα δεν μου έμεινε ρε παιδι μου… Πιο εύκολα θα ακούσω το belus πάλι…