ΑC_DC ή Black Sabbath

Θεωρω οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο διλημμα για καποιον.Να διαλεξει μεσα στις 2 πιο ιστορικες και κατα την αποψη μου κορυφαιες μπαντες του πλανητη!Η δικη μου γνωμη ειναι οτι ολη η ιστορια της μουσικης που ξερουμε οφειλεται στους Sabbath αλλα οι ΑC_DC ηταν,ειναι και θα ειναι η αγαπημενη μου και κορυφαια,κατ’εμε,μπαντα στον κοσμο.

Καμμία σχέση.
Το κάθε γκρούπ κορυφαίο στο είδος του.

[size=2]Θα το πώ όμως και ας γίνομαι γραφικός, PINK FLOYD.-[/size]

:o

Θα συμφωνήσω. Δεν μπορείς να τους συγκρίνεις. Τώρα καθαρά προσωπικά μιλώντας, αν έπρεπε να διαλέξω θα έλεγα Sabbath. Αλλά αυτό είναι θέμα γούστου. Δεν τους συγκρίνω. Και οι AC/DC μου αρέσουν πολύ.
Όσο για το σχόλιο περί Pink Floyd… απλά δεν το σχολιάζω! :?

Από τα δύο προτιμάω Black Sabbath, αλλά και οι AC/DC γαμούν…

Τι δουλειά έχουν οι Pink Floyd σ’ αυτό το poll;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΠΑΡΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ… ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ…ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Πάντως είναι αρκετά παράξενο που στην Ελλάδα προτιμόνται οι Sabbath από τον κόσμο. Λές να έρθουν και να μην μαζέψουν κόσμο; :smiley:

Και οι δυο μπαντες τελειες… Προσωπικα θα διαλεγα AC/DC…

Και ο Slash αυτούς θα διάλεγε. Οι GNR διασκεύασαν το Whole Lotta Rosie (live) και υπάρχει σε ένα παλιό σιγκλάκι. Έχω και ένα videaki που ο Slash μιλάει για τους AC/DC και για την γνωριμία του με τον Brian Johnson. Ο Slash ήταν αγχωμένος που θα τον συναντούσε και ο Brian μπήκε μέσα και του είπε How are you mate? Do you want a newcastle brown ale? Επίσης το προηγούμενο φθινόπωρο ο Brian τραγούδησε με τους Velvet Revolver live σε μια διασκευή του Rock and Roll.

Τα γνωριζω φιλτατε!! Ολα εκτος απο την συναντηση με τον Brian Johnson δεν ηξερα… Ευχαριστω παντως!

Re magkes poios milise gia sygkrisi?Ayto pou ethesa einai poly aplo!Poia mpanta protima o kathenas kai giati!Den tithetai thema sygkrisis gia tis poio gamates mpantes giati den exoun kammia sxesi!Twra ws anafora gia pink floyd as poume oti den to eida!

mou aresoun perisotero oi ac dc

Παντού υπάρχει ένας μύθος!!! :lol: :lol:

Παντού υπάρχει ένας μύθος!!! :lol: :lol:[/quote]

Εγώ προτιμώ Kaizer ή Mc Farland

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

dikio exete, kai emana ta volkswagen!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

dikio exete, kai emana ta volkswagen![/quote]

Εμένα του Αισώπου!

Οπότε στο δίλλημα AC/DC Βlack Sabbath ψηφίζουμε όλοι Rainbow

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πάλι είσαι off topic!!
Στο δίλλημα AC/DC - Black Sabbath όλοι μαζί σαν μια γροθιά, ψηφίζουμε Floyd!!! :lol: :lol:

[size=1]Με τι ευκολία γαμάμε όλα τα threads![/size]

Και τι θες να λέμε ρε Πιπάκο (ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ γαμώ τα προσωνύμια)…
Πόσο καλοί είναι οι AC/DC και οι Sabbath…; Αφού το λένε όλοι, πλέον δεν έχει καμία αξία να το επαναλαμβάνουμε… ΟΚ γαμάτοι ήταν είναι και θα είναι… Γι’ αυτό βρείτε όλοι σας μια μπάντα “πουλέν”, όπως κάνω εγώ, να έχουμε λόγο σοβαρής μουσικής και όχι μόνο συζήτησης… Μάλιστα σκέφτομαι να παρατήσω τους Σουηδούς φλώρους και ν’ αρχίσω να σας τα πρήζω με το πόσο παιχταράς είναι ο Γκαμπριέλ Άλβεζ και το πόσο αδικημένες μπάντες ήταν οι Phandom Blue, οι Poison και οι New Kinds on the Block…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

fysika ACCADACCA. mono me dio, me aresoun oi sabs ante kai me martin.

Το λέιει και ο Μπάμπης ο Σουγιάς!!!