Η αλήθεια είναι οτι και εγώ θα το πάθαινα και ας τραγούδαγε και κλαρίνα
Ωραία η “Rihanna” φέτος αλλά τα περσινά είναι άλλη φάση [SPOILER]http://darko77.tumblr.com/post/16813181696/2011-oneman-gr[/SPOILER]
Έπρεπε να είχε τελειώσει στον 4ο κύκλο η σειρά :?
Ποιος είπε ό,τι έφυγε η ροκιά;;; Γαμάτο το καινούργιο!
με γαματο κλεισιμο το τελευταιο! και κλασσικες αναποδιες, και μαλακιες του Μουντυ.
κατα τα αλλα αδιαφορη αυτη η σεζον.
[SPOILER]εχω κανα μηνα που ξεκινησα να βλεπω, και τα εχω δει ολα μαζεμενα[/SPOILER]
και αναφορά στους GnR. Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάτι απο Rock/Metal
[SPOILER]http://warehouse426.wordpress.com/2012/03/03/californication-here-i-go-again/[/SPOILER]
ξερουμε ποτε θα βγει το καινουργιο?
σήμερα κυκλοφόρησε
Eddy Nero is back!
[SPOILER]http://warehouse426.wordpress.com/2012/03/10/californication-raw/[/SPOILER]
δεν βρηκα λινκ για το τελευταιο…
σα να ηταν καπως καλυτερο το χθεσινο αλλα πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι ηταν τρελη μαλακια που η σειρα δεν τελειωσε στην 4η σεζον.(Το τελευταιο επεισοδιο της οποιας ηταν πραγματικα γαματο.)
Δεν ξερω απλα δε φαινεται να πηγαινει πουθενα η ιστορια.Τα επεισοδια μεταξυ τους δεν συνδεονται και δε μπορω να καταλαβω τι θα γινει στο φιναλε.Ελπιζουμε τουλαχιστον τα 2-3 τελευταια επεισοδια να ειναι φοβερα γιατι αλλιως θα μιλαμε για την καταστροφη μιας απιστευτης σειρας.
Aλλο ενα δεν εχει ? Το 11ο ηταν το χτεσινο και συνηθως οι σεζον εχουν 12.
Δεν γουσταρω αλλο κυκλο.Αυτος ξεκινησε ελπιδοφορα με την Καλι,
αλλα αυτα τα περα δωθε μας ζαλισανε να πουμε.
Ληχτε το !
Η σεζον εχει αλλο ενα,αλλα
Season 6 (2013)
Californication was renewed for a sixth season on February 2, 2012.
Δεν το ληγουν.
Αυτος ο κυκλος ηταν απλα τραγικος. Τους προηγουμενους τεσσερεις τους ειδα απο τρεις φορες. Εδω τα καταστρεψαν ολα. Κατεντησαν τον Χανκ κλαψομουνη εντελως, τον Τσαρλι πιθηκοειδες κατοικιδιο, με την καρεν καμια σκηνη δεν εβγαζε την ενταση του παρελθοντος, τη μπεκα -το μικρο βουδα- την κατεντησαν “το κ@βλι σερνει καραβι” και θα μπορουσα να συνεχισω ως αυριο. Κριμα.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Αυτό.
Μηδέν ουσία μέχρι και το προηγούμενο επεισόδιο που είδα, απορώ τι το συνεχίζουνε…
ε επειδη εχει ακομα τηλεθεαση μαλλον…
Εχει χαθει καθε νοημα παντως,καθε επεισοδιο στην ουσια αυτοτελες ειναι,ουτε λιγο σασπενς,ουτε μια αγωνια για το επομενο,τιποτα.Κριμα,μεγαλη απογοητευση και εδω.Αλλη μια αποδειξη οτι ο 5ος κυκλος ειναι καρμανιολα για το μεγαλυτερο ποσοστο των σειρων.
αφου καταφεραν και χαλασαν τον χαρακτηρα της Μπεκα…
πραγματικα αν εκανα κορη θα θελα να ειναι σαν την Μπεκα των πρωτων κυκλων
Εγώ πάντως θα διαφωνήσω. Σε σχέση με τις τελευταίες 2 σεζόν, όπου ο Χανκ απλά πήδαγε γκομενάρες, αυτή μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Μετά από 3 χρόνια, έχουν ξανά πλοκή. Όλοι τους είναι μέσα στα σκατά, αλλά στον Χανκ συμπεριφέρονται λες και είναι ο προβληματικός.
Πρόβλεψη:
[SPOILER]Στο επόμενο επεισόδιο (εφόσον λέτε πως είναι το τελευταίο της σεζόν) ή θα φύγει με το κορίτσι του ή θα τον μαχαιρώσουν. Ξέρουμε αν θα είναι η τελευταία σεζόν;[/SPOILER]
Πριν πεντε ποστς ο Θεριον ποσταρε οτι εχει και αλλη σεζον.
Εχει μεν ενα νοημα αυτο που λεει ο Karvou αλλα σε σχεση με την πλοκη των προηγουμενων σαιζον δεν μπορω να βλεπω τωρα επεισοδια χωρις καμια συνδεση που φαινεται λες και τα βγαζουν με το ζορι.Επισης,αγαπησαμε τη σειρα με το Χανκ αντιηρωα.Αυτος επρεπε να ηταν στα σκατα.Τωρα αν ο γκομενος της μαρσι[SPOILER]πηδιεται με τη μπευμπισιτερ και ο bates δεν μπορει να απεξαρτηθει[/SPOILER] λιγο ενδιαφερον βγαζουν.Ακομα κι αν υποθεσουμε οτι ολος ο κυκλος βασιζεται στο οτι για πρωτη φορα ο Χανκ ειναι ο λογικος και οι αλλοι εχουν πεσει στα σκατα το σεναριο δεν εξελισσεται καλα ωστε να τραβηξει το ενδιαφερον.Απλα θεωρω οτι η συγκεκριμενη σειρα δε γινεται να τελειωσει με happy ending.