Californication!

Καλά ντάξει έλος! Πόσο καλύτερα θα ήταν να μην υπήρχε καν αυτός ο κύκλος(που ως αποτέλεσμα αυτού είδαμε αυτό το φινάλε) και πόσο μάλλον ο επόμενος…

Νταξι μαλακια αυτος ο κυκλος και θα προτιμουσα 1000 φορες να ειχε τελειωσει η σειρα με το επεισοδιο του προηγουμενου κυκλου.Ψιλογουσταρα το φιναλε να πω την αληθεια,ισως γιατι τα υπολοιπα επεισοδια ηταν πανω κατω για τον πουτσο.Ειναι πλεον γεγονος οτι η σειρα ειχε προγραμματιστει να τελειωσει στον τεταρτο κυκλο και απλα επειδη ειχε τηλεθεαση πιεσαν για να παιχτουν αλλοι δυο κυκλοι( κατι το οποιο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το εχουμε ξαναναφερει αλλα πλεον το πραγμα κανει μπαμ).

εμενα μαρεσει μια χαρα αυτος ο κυκλος, πιστευω απο τους καλυτερους κυκλους της σειρας…[SPOILER]ασχολειται πολυ με τα εσωτερικα προβληματα του χανκ και δεν ειναι μονο γαμαω γκομεναρες/κανω καφριλες και μετα τρεχω πισω στην καρεν μπας και με συγχωρεσει, εδω ο τυπος προσπαθει να γινει καλυτερος [/SPOILER]

δεν μπορω να καταλαβω προς τι τοση απογοητευση

ναι αν εξαιρεσεις το φιναλε που ηταν ψιλομαλακια
ηταν καλη σεζον

Μολις ειδα τον πρωτο κυκλο. Ειχα δει κανα-δυο επεισοδια στον ΣΚΑΙ και μου αρεσε η ροη της σειρας αλλα τωρα αξιοθηκα να αφιερωσω λιγο χρονο …

Οτι ο τυπος γραφει ενα βιβλιο με τιτλο God Hates Us All (Slayer) και κανουν μεταφορα το βιβλιο του στην μεγαλη οθονη με τον τιτλο Crazy Little Thing Called Love (Queen) ειναι απλα επικο !

Διαβαζοντας ολα τα ποστς του τοπικ ενιωσα οτι 4 χρονια ζουσα σε σπηλια αφου πρωτοειδα επεισοδιο της σειρας (και φυσικα και τις 5 σεζον σε ενα 10ημερο) πριν απο 4 μηνες. Βεβαια απο την αλλη εχει να κανει με το οτι αποφευγω να βλεπω σειρες λογω της παθολογικης μου αντιπαθειας να περιμενω να βγει το επομενο επεισοδιο και θελοντας να τα βλεπω ολα μονοκοπανια με την σειρα. Φυσικα αυτο συμβαινει μονο κατα την διαρκεια του καλοκαιριου. Χαρακτηριστικο παραδειγμα το Lost που ακογουντας κριτικες περιμενα να τελειωσει για να το δω ολο, μετα κατεληξαν στο οτι ειναι πατατα οποτε δεν το ειδα ποτε. :stuck_out_tongue:

Η σειρα εγινε απο τον πιλοτο της κιολας μεγαλη λατρεια και μετεξελλιχθηκε ισως στην αγαπημενη μου σειρα, μεγαλη κουβεντα για αρρωστακι που εχει ολα τα Friends σε dvd.

Δηλωνω groupie, μου αρεσαν ολοι οι κυκλοι (οχι ολοι το ιδιο φυσικα αλλα ενταξει), ο Χανκ ειναι ειδωλο, η Καρεν ειναι Η γυναικα (αν και ΜΑΛΑΚΩ), τα νιαμου που παιζουν ειναι ενα και ενα, ο Ρανκλι θεουλας, το Μπεκυ πρεπει να φαει ποντικοφαρμακο και οι ροκ αναφορες της σειρας απλα απολαστικες. Αντε γεια γατακια: http://www.youtube.com/watch?v=llOMsuwG5sI

Εφαγε μπολικο bashing η 5η σεζον αλλα δεν με χαλασε εξακολουθοντας να ειναι ψιλοχαοτικη (αμα ηθελα σειρα με συνοχη τοτε σιγουρα ΔΕΝ θα εβλεπα Californication), με σκηνη ακραιου γελιου μεχρι δακρυων (Ρανκλ-τραβελι) και την μορφαρα τον Bates να κανει τα δικα του.

Αντε τωρα να περιμενω τον Ιουλη για να δω και ολη την 6 σεζον σε μια μερα… Αυτο ειναι το κακο, οτι δεν ειναι αρκετο.

έτσι ακριβώς. Γι’ αυτή τη σειρά όταν ξεκίνησα να τη βλέπω το 2009 και για το breaking bad

ποτε θα ξεκινησει η 6η σεζον?

Californication will return Sunday, January 13, 2013 at 10:30PM ET/PT

ξεκινάμε πάλι
http://www.youtube.com/watch?v=llOMsuwG5sI

μου αρεσε το καινουργιο επεισοδιο…
Μου εβγαλε κατι απο το παλιο καλο californication

[SPOILER]
και επισης ισως να κανω λαθος αλλα νομιζω στο επεισοδιο επαιζε και η:

[/SPOILER]

ωραίο το καινούριο! μακάρι να είναι μια καλή σεζόν γιατί οι προηγούμενες ήταν ιδιαίτερα βαρετές.

*μου λείπει η Μπέκα της πρώτης σεζόν
*ναι αυτή παίζει Mech Cannibal
*όμορφη τελευταία σκηνή με κομματάρα

Έχει διαβάσει κανείς αυτό?

http://www.amazon.com/God-Hates-All-Hank-Moody/dp/1416598235

Εχει καιρο που ψηνομαι να το παραγγειλω.Απο περιεργεια και μονο δηλαδη!

εμενα παλι δεν μ αρεσε και τοσο το καινουριο.

[SPOILER]Παλι τα ιδια,πανω που ολα φαινονται οτι πανε καλα και οτι θα τα ξαναβρει με την Καρεν,γινεται παλι κατι που τα γαμαει ολα και ο Χανκ το ριχνει παλι στην αυτοκαταστροφη.Δεν εχει γινει λιγο προβλεψιμο και μονοτονο αυτο το θεμα πια?[/SPOILER]

+100

[SPOILER]
ΠΑΛΙ τον πιέζουν να κάνει κάτι που δεν θέλει και ΠΑΛΙ θα αναγκαστεί ;;;;[/SPOILER]

πάντως τόσο κακη οσο η προηγούμενη δύσκολο να είναι

νταξ, νοτ μπαντ και το καινούριο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο

ξεκινησα τη νεα σεζον,λιγο μικρα δεν ειναι σε διαρκεια τα επεισοδια?

ντάξει ρεσπεκτ στον Μάνσον.

• Ίσως κάνουμε ένα ντουέτο μαζί, μια περοδία.
  • Βασικά για τα ναρκωτικά είμαι εδώ!

απ τις καλυτερες σεζον,πολυ γελιο,απειρες ατακες