Ισχύει. Αν και ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, ανεβαίνει και επιτέλους μετά από 2-3 κακές σεζόν, τη βλέπω τη σειρά απολαμβάνοντας την και όχι από συνήθεια απλά.
Ισχύει, είναι καλή σεζόν, ο Χανκ ξεκίνησε κάφρικα φουλ, γουστάρω όμως πόσο κουλ είναι στα τελευταία 2,3 επεισόδια, ακόμα η σειρά έχει τη φάση της. Τελικά όλα τα καφριλίκια συμβαίνουν στον κακομοίρη τον Ρανκλ πια. Στο τελευταίο επεισόδιο με τη φάση που τραγούδαγε Τζόνι Μίτσελ ήταν σούπερ κουλ πάντως.
Ο Γκαρσία θα φορέσει το κουστούμι πριν μεγαλώσουν τα μαλλιά του Ρανκλ!
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
όντως καλά πάει αυτή η σεζόν. όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά έχει πλάκα. όσο πάει και καλύτερη γίνεται πάντως.
[SPOILER]να δούμε γιατί αφήνει ανοιχτό το ζήτημα με την Κάρεν το τελευταίο[/SPOILER]
Και βέβαια η σειρά συνεχίζει να βάζει κομματάρες:
Sex με Ιησού Atticus Fetch και ‘‘Jesus loves you…!!’’…Τίποτα άλλο…
ωραία έκλεισε αυτή η σεζόν. όπως και ωραία κύλησε. χωρίς τα μέτρια επεισόδια των προηγούμενων κύκλων. άντε να δούμε τώρα από του χρόνου τι θα γίνει
νταξει σιγα το ωραιο κλεισιμο, παλι τον ιδιο ακριβως κυκλο εκανε η ιστορια.
Η προσθηκη του θεουλη Αττικους ηταν το βασικο συν της σεζον πιστευω, εδωσε εδαφος για αρκετες ατακες και αστεια σκηνικα, η εμφανιση του Μανσον ειχε τη φαση της, κατα τ’αλλα η Φεηθ ψιλοαχωνευτη γκομενα (αν και την αντιπαθω απο το λοστ,οποτε ειμαι προκατειλημμενος), σχεδον ανυπαρκτο σεναριο πλεον, πιστευω επρεπε να το κλεισουν σε αυτη τη σεζον, ειτε με ενα χαπυ εντινγκ (το οποιο παραειναι απιθανο νομιζω), ειτε με (πετυχημενη επιτελους) αυτοκτονια Χανκ ή κατι τετοιο.
περάστε έξω κύριε!!!
Μα τον hank moody τον μεγαλοπρεπή, σκέφτηκα [U]ακριβώς την ίδια φράση[/U] :lol::lol::lol::lol:
δεν την ειπα ασχημη ντε, αχωνευτη την ειπα.
αυτο το πλασμα αχωνευτο?αγγελος:D:D!τελειωσα κ εγω τη σεζον,οπως ειχα πει η καλυτερη απο τις τελευταιες,γελιο,ατακες,σκηνικα!καποια στιγμη ομως πρεπει να τελειωνουμε
καλά περάσαμε και αυτή τη σεζόν, περιμένουμε την επόμενη. Όσο για τη Φέιθ, έφτασε τα στάνταρ της Σάσα (τέταρτη σεζόν) σε εμφάνιση [SPOILER][/SPOILER]
αλλά την ξεπέρασε σε άλλα. Με τη Φέιθ ο Χανκ είχε σίγουρα κάτι να απαντήσει στο "ρε μεγάλε, τι λέτε όταν δεν την πηδάς?"
Blew our minds!
για μενα το καλυτερο ηταν η δικηγορος
Και η δικηγόρος ναι. Ειδικά σε εκείνη τη ατάκα Pain in my ass!
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ε ναι. Carla Gugino πρωτη και το κοντοπουτανο με τις βυζαρες δευτερο.
Ουτε μια μουνοτριχα της καρλα δεν ειναι η δηθεν κουλ/τρωω μονο ταλαντουχα πεη φεηθ.
True that.
Έχει απίστευτες ποδάρες αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Η ερωτική μαγκιά της Κάρλα και η σλατοπουτανιά του κοντοπούτανου την περνάνε από πάνω χαλαρά κιόλας.
όπως επίσης ξέχασα και την μικρή απο πέρσι http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/to-filodokso-laruggi-ths-neas-lara-croft.2196611.html
poll τώρα γιατι εισθε βλασφημοι