αυτο το μωρό το έχουμε αποθεώσει σε 100 θρεντ μπάρμπα
δεν διαβάζεις καλά
το πολλ πρέπει να ειναι με όσες έπαιξαν πολυ
αυτο το μωρό το έχουμε αποθεώσει σε 100 θρεντ μπάρμπα
δεν διαβάζεις καλά
το πολλ πρέπει να ειναι με όσες έπαιξαν πολυ
Ειδικά άμα δεν έχω τα γυαλιά μου δεν βλέπω την τύφλα μου :lol:
Πολύ ή λίγο έκανε ιμπακτ για μια δυο σεζον
Εγώ δεν θυμάμαι πιο είναι το κοντοπούτανο της 2ης σεζόν που λες Θέριον. Με τον Λουκ Άσμπι δεν ήταν η 2η σεζόν; Εγώ θυμάμαι το κοντοπούτανο που ήταν ηθοποιός (4η σεζόν;).
οχι ρε δεν ειπα κατι για 2η σεζον, την ιδια λεμε. Οτι τη βαζω δευτερη σε ranking μετα την Καρλα ειπα.
Ωραια σεζον η οποια ομως δεν τελειωσε ωραια.
Η επομενη σεζον ειναι η τελευταια νομιζω ?
Η οχι ? Ειμαι και γερος πλεον και δεν θυμαμαι καλα
Κατα τα αλλα η Καυλα Γκουτζινο τις κερδιζει ολες αλλα αυτο το ξεραμε
ετσι και αλλιως
naailed iit
:roll:
λοιπον ειδα ολες τις seasons μεσα σε λιγες μερες…Απιστευτη σειρα…
ελπιζω να μην τα ξαναφτιαξει με την Καρεν…ειναι τρελλα εκνευριστικη…
btw ο τυπος που εκανε τον Ατικους τα σπαει
Ψιλοαπογοητευση το 1ο επεισοδιο της 7ης. Παλι στην ατελειωτη λουπα με την Καρεν θα παει απ οτι φαινεται,φτανει.
και εγώ ξενέρωσα… αλλά για να το μετριάσω λίγο το πήρα σαν εισαγωγή στην όλη σεζόν…
αφού έκλασε το τρελό το μωρό και πήγε να βρει την βλαμμένη καλά να πάθει! πολύ ψυχάκιας μου φαίνεται αυτός ο “γιος” του
Χμ τελικα ειναι καλη η σεζον μεχρι τωρα, ψιλοανανεωθηκε η φαση με το γιο του, την Heather Graham και γενικα το νεο καστ με το στουντιο. Και ασχολειται πολυ λιγοτερο με την Καρεν, η Μπεκα δεν παιζει καν, αρα το μελοδραμα ειναι στο περιθωριο.
Ρε μην το γρουσουζεύεις και αποφασίσουν να την ανανεώσουν την σειρά και για 8 σεζον…
επεστρεψε η μπεκα.φφφφ
τον παρατήσατε τον φίλο μας ?
το californication επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και έκανε μια ελεύθερη πτώση τελειώνοντας άδοξα.
θα θυμόμαστε τον moody για τις 2 πρωτες σεζον κ την προτελευταία
farewell
Πραγματικά, η πρώτη σεζόν θα έπρεπε να είχε άλλο όνομα από τις υπόλοιπες 6. Ο Moody είχε καταλήξει εδώ και καιρό να είναι ένα μεγάλο κλισέ που σε τίποτα δε θύμιζε τον ενδιαφέρον τύπο της πρώτης σεζόν. Ήταν τόσο κλισέ χαρακτήρας που υπήρξαν και φέτος πάμπολλες φορές που ήξερα τι θα απαντήσει πριν το απαντήσει.
Δεν ξέρω μήπως η τελευταία σεζόν, με τους σεναριογράφους, είναι κι αυτο-αναφορική για το τόσο κακό σενάριο που είχε η σειρά. Όταν εκεί έξω κυκλοφορούν σειρές με σενάριο αριστούργημα, το Californication έμοιαζε ακόμη περισσότερο με μια προχειράτζα αρπαχτή, που είχε καταλήξει σαπουνόπερα με 3432 επεισόδια, δίχως πλάνο για το πού θα οδηγηθεί η ιστορία με αποτέλεσμα να ψάχνουν να βρουν παιδιά που έμοιαζαν με την Μπέκα του 2008 για να γεμίσουν τα επεισόδια.
Τώρα που τέλειωσε, μπορώ να ξεκινήσω επιτέλους το True Detective
τα είχαμε γράψει κ στο cinerockin
[SPOILER]το californication έπεσε θύμα της μυθολογίας του. ο moody πέρασε τόσο πολλά για την κάρεν ώστε στο τέλος σχεδόν τον υποχρεώνουν να είναι μαζί. στον 7ο η σειρά παραπαίει, δείχνοντας την “οργισμένη” καρεν να έχει συνεχώς συζητήσεις μαζί του γεμάτες χαμόγελο, ενώ τον διαβεβαιώνει πως έχουν τελειώσει. παράλληλα, τπτ δεν της κάνει εντύπωση. ουτε καν ο μονόλογος του μουδυ στο αεροπλάνο δεν πείθει - γενικα τραβήξανε τόσο πολύ την ερωτική τους ιστορία, που ψόφησε. λιγο πριν τελειωσει οριστικα, παει να κανει την υπερβαση κ να τον κάνει να τα βρει με την θεάρα μάνα του γιου του. ακόμα όμως κ εκεί, πέφτει στις συμβάσεις που η ίδια η σειρα εφτιαξε κ υπηρέτησε τόσο καιρό.[/SPOILER]
μα, αφου σιρις φιναλε ειχε πριν τρια χρονια ρε παιδια
παει και το californication…
το κανονικο (και ικανοποιητικοτατο) φιναλε στο μυαλο μου θα παραμεινει αυτο του 4ου κυκλου.
γενικα οι 4 πρωτοι κυκλοι (και ισως ο 6ος).
απογοητευση αλλα ηταν ψιλοαναμενομενη
hanks for the memories παντως
Californication = Mastodon.
χτες το σκεφτομουν ενω εβλεπα το τελευταιο (ευτυχως) επεισοδιο.