οχι ρε φιλε!!!
μοιαζουν πολυ τωρα που το σκεφτομαι…(ειδικα σε αυτα που λεει η space queen :lol:)
και ποσα κιλα εχει παρει η kathleen turner! (νταξει ειναι και μεγαλη βεβαια)
μιλαμε παντως για γυναικα που παλιοτερα (οπως ειχα διαβασει σε μια κριτικη του body heat) εκανε τις οθονες των τηλεορασεων να ιδρωνουν! :lol:
Τελείωσα και την δεύτερη season και μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη.
Κρίμα για τον Ashbi στο τέλος πραγματικά, εκεί λυπήθηκα…
Επίσης τη πο…ι είναι αυτή η ΜΙΑ, πραγματικά στο λαιμό μου κάθετε!
και όλοι αγαπάμε Μπέκα εεε, που θυμίζει έντονα οικογένεια Adams…
Άρχισα και την τρίτη season τώρα.Νταξ για την HOT μαθήτρια του τα λόγια είναι ελάχιστα…:roll::roll::roll:
Όπως επίσης και για την Felicia:roll::roll:
και οι 2 κουκλάρες!!!
Καλά ειδικά σε αυτό το επεισόδιο που είναι και με τις 3 όλα τα λεφτά, πραγματικά περιμένω πότε θα κάνει την μαλακία. Γενικά αυτά τα πρώτα επεισόδια που είδα μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω.Περιμένουμε πως θα πάει η σειρά.
Επίσης η Καρεν ποτέ δεν μου άρεσε, μα ποτέ όμως και χαίρομαι που δεν την βλέπω…:roll::roll:
θα δω το 8ο και θα πω εντυπωσεις.
και ναι, ειμαι υπερ της καρεν αν και στν πρωτη σεζον την αντπαθουσα οικτρα!
(btw εχει να γινει τις π**** με ολες αυτες τις τρελες)
η φαση που εκανε ‘‘μαρια-χουανα’’ με μια τυππισα και εκει που εκαναν σεχ αρχισαν να ξερναν κ μπηκαν κ τους ειδαν οι υπολοιποι ηταν απο τις καλυτερες:lol:
μηδέν έμπνευση φέτος. Μόνο το επεισόδιο στο διαμέρισμα άξιζε και η σκηνή του στριπτίζ της μαθήτριας. Ούτε ατάκες, ούτε ενδιαφέρον, ούτε τίποτα. Αυτό και το Top Gear είναι οι 2 απογοητεύσεις της φετινής σεζόν για μένα