Californication!

αν δεν υπηρχε η σκηνη με τους μπατσους στο τελος το επεισοδιο θα ηταν απλα τ-ε-λ-ε-ι-ο… αλλα ακομα και ετσι ηταν αναπαντεχα καλο…

και… http://www.youtube.com/watch?v=rky1XdRnHYI

Εγώ τώρα ξεκίνησα και βλέπω τη σειρά και μου φαίνεται μια χαρά…κοντεύω να τελειώσω την πρώτη σεζον…τη Μπέκα λυπάμαι :stuck_out_tongue:

έλεος γμτ, για αυτή τη γαμημένη περίπτωση δεν έφταιγε ο χανκ. βέβαια κάποια στιγμή θα μαθευόταν… :?

bold +10000000000000000000000000

Αντε περιμενε μεχρι τον Οκτωβρη του 10 τωρα !
3 σεζον μεχρι τωρα.Και οι 3 διαφορετικες και εν τελει και οι 3 καλες (νταξει η τριτη ηταν η πιο μετρια).
Αν και η σειρα δειχνει οτι το παει για μακρια το πραγμα.
Θα δουμε του χρονου λοιπον την συνεχεια…

Αν και φανμπόυς το παραδέχομαι. Ο 3ος κύκλος ήταν κατώτερος των προσδοκιών, ΑΛΛΑ αποζημίωσε με το the apartment και το τελευταίο και έδωσε στην ανθρωπότητα το γυμνό κορμί τις Eva Amurri…

Η πιο ροκ σειρά της αμερικάνικης τηλεόρασης ξανααρχίζει τον Ιανουάριο…
στο καστ μπαίνει και η κόρη του Lenny Kravitz.
Για να δούμε πώς θα βγει ο 4ος κύκλος!

Tι τον Ιανουαριο ρε ?
Στα διαλα !
Δεν φτανει που ηταν 12 επεισοδια το πηγανε και 3 μηνες μετα…

[B]http://www.youtube.com/watch?v=oUygueV-3PA
[/B]
trailer για 4ο κυκλο.

αργει καπως γμτ κ τωρα μας αναβουν φωτιες.

that was my vagina for a very very long time!

Αν βγάλει κι άλλο βιβλίο ο Hank (έτσι κατάλαβα από το trailer) ΑΠΑΙΤΩ να έχει κι αυτό τίτλο δίσκου των Slayer…

ΝΑΙ ΡΕ ΧΑΝΚ ΝΑΙ

Πραγματι αργει ρε γμτ.Και οπου να’ναι τελειωνω και την επαναληψη που εχω ξεκινησει.Ειμαι στα μεσα του 3ου κυκλου!

Carla Gugino βλεπω.

Τι γυναικαρα ω θεοι !
Ο 3ος κυκλος συνολικα δεν ελεγε και πολλα οποτε πρεπει να επανορθωσουν !

Εχω εθιστει τοσο πολυ που μια χαρα μου φαινεται και ο 3ος κυκλος!:pΕιδικα το επεισοδιο 8(Τhe Apartment) που ειδα αποψε τα εσπαγε!:respect::metal:

Κυκλοφορούν τα 2 επεισόδια της 4ης season εκεί έξω.

Νταξ επειδή είμαι λιιιιιίιιγο αργή μόλις ανακάλυψα τη σειρά κι έχω δει σε 2 μέρες τις 2 πρώτες σιζονς. το ξέρω ότι έχει ειπωθεί και στο παρελθόν, ΑΛΛΑ METUHL hells yeah!!! Το μικρό τα σπάει. Κι ο Ντουκόβνι εδώ που τα λέμε, και δε του το 'χα! Ειδικά μετά από εκείνο το LAME Red Shoes Diaries, με την κρύα, σοφτκορ φαντασίωση της καθεμιανής…πφφ. Κι όμως. Ο τύπος είναι φιβερ. Επίσης, τα πιο ωραία βυζά στη σειρά (σο φαρ δλδ) τα χει η Μια παιδιά. Ξέρω χεστήκατε, γιατί είμαι η Κορπσεττα κι όχι ο Κορπγκραηντερ, αλλά συμφώνησε και ο γκόμενός μου που είναι τρελός βυζάκιας και φαντάρος, ήτοι βυζάκιας+άπειρο, αυτή την περίοδο.λολ.

Επίσης, η αδερφή μου είπε την εξής κορυφαία ατάκα.“Μα καλά πως αντέχεις να βλέπεις αυτό το τέλειο geek να μεταμορφώνεται σε manwhore” ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

leakαραν αλλα θα προσπαθησω να κανω υπομονη να μαζευτουν λιγα,δεν χορταινεται ευκολα ο Hank:!:

oh fuck yeah 2-08 αφισάρες Slayer και στο καπάκι JUCIFER???ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Corpsette σε ενα επεισοδιο νομιζω 2η σεζον εχει μεχρι και αφισα GRAVE ! :smiley:
Σε ενα παρτυ που γινεται σπιτι του τυπα και κλειδωνεται η μικρη στο μπανιο.

Ναι ναι το δα!!!

Επίσης

[SPOILER]τι βυζούμπες έχει η Αμουρι( Jackie)???Κερδίζει τη Μια. Χαλαρά.[/SPOILER]

Και

[SPOILER]Αυτός είναι ο Zakk Wylde στο 4.2 ε? δε κάνουν πουλάδες (επιρροή του airman μου) τα μάτια μου.[/SPOILER]