Ok, ειναι ολοφανερο οτι δεν εισαι συχνος gamer στη συγκεκριμενη σειρα για να το λες αυτο.
-
Δεν μπορεις να δημιουργησεις dedicated server! (Σημαντικοτερο ολονων για την υπαρξη community και competitive gaming). Μη μου πεις οτι μπορεις να δημιουργησεις community μεσω steam, γιατι αν ειναι αυτο community, τοτε εισαι σιγουρα console gamer.
-
Το netcode του matchmaking ειναι για τα σκουπιδια. Δεν μπορεις να διαλεξεις Map, τα host migration ειναι παρα πολυ συχνα, και για να παιξεις καποιο war με την clan σου, πχ ας πουμε εναντιων καποιων ολλανδων, θα παρακαλατε να εχετε εστω 100 ms Ping.
-
Δεν μπορεις να μονταρεις το game, και κει ερχεται μια απο τις πιο ουσιωδεις ελλειψεις για την υπαρξη competitive gaming.
Οι 70ρηδες πχ, εχουν την δυνατοτητα να διαλεξουν ως secondary weapon την καραμπινα 1887, η οποια ειναι υπερcheat (εχω φαει headshot απο τα 30 μετρα για ΤΟΝ ΘΕΟ!!!). Αν βαλει και akimbo (την υπαρξη δυο οπλων ταυτοχρονα), τοτε ενταξει, με απλο πατημα και των δυο κλικ του mouse, και τυφλος να ειναι, θα σε πετυχει, λογω διασπορας των σφαιρων σε περιμετρο των 10 μετρων.
H επισης, μου χει τυχει ρε φιλε, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ, να πεθανω απο κουτι που μου ρθε κατακουτελα στο spawn Μου, επειδη ο συμπαικτης μου ειχε καλεσει care package.
Φαντασου, αν μπορεις δηλαδη, να βρισκεσαι σε καποιο Lan tournament με επαθλο 5000 ευρω (σου δινω παραδειγμα περσινου τουρνουα στο Βελγιο, στο mw1) και το winning kill που κανουν στο team σου, ειναι απο ενα κουτι που θα πεσει στο κεφαλι σου εξ’ ουρανου.
- Ο ελεγχος για Hacks ειναι μηδαμινος. Αφου δεν υπαρχουν servers, αρα δεν υπαρχουν και admins, και μη μου πεις για το vac, γιατι θα γελαω μεχρι αυριο. Μπες λιγο στο http://www.mpcforum.com/ να δεις τι βγαινει καθημερινα σε undetectable hacks.
Ασε ρε φιλε τωρα, θες να σου απαριθμησω και αλλα fail δηλαδη;
Το παιχνιδι ειναι απλα for fun και μεστην εφεδια. Αντε κατσε παιξε σοβαρα και συγκεντρωμενα, οταν σου πεταγονται 1000000000 χρωματιστα γραμματα που καλυπτουν την οθονη, ειτε σε Killstreak, ειτε σε deathstreak, ειτε σε longshots, headshots, avenge, payback Και ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ.
Επισης, αν εχεις παιξει και τα 16 Maps, σου δινω 1000 ευρω ρε παληκαρε, και ενα κουτι τριγωνα με μπολικη κρεμα.
Εγω, εχοντας εδω στο καταστημα 6 cd key, ζητημα να χω παιξει 8 maps, τοσο σε tdm, snd, ffa και ground war.
Τελος, οκ μπορει να χεις δικιο για το nuke, αλλα ρε φιλε, στα 9 kills εχεις Pave Low, που και αυτο τελειωνει το game, μιας και το μονο που κανεις ειναι το “βρες τα κοκκινα τετραγωνακια”. Τι να μας πεις τωρα.
dude: Στο cod1 και cod2, εμπαινα συνηθως στους quakenet σαν overpain. Ημουν και μια μικρη περιοδο στους GROF, αλλα ψιλοπραματα.
Στο mw1 δεν ειμαι σε καποια clan, λογω δουλειας (πανε τα φοιτητικα χρονια που τα ξυναμε 10 μηνες στους 12) αν και χω φιλαρακια που ειναι στους IMmature, ( http://www.esl.eu/gr/cod4/team/4061286/ ) αλλα κυριως παιζω σε Pub servers.