Call of duty vs Medal of honor

βασικα ποτε δεν ημουν των πισι γκεημς για να πω την αληθεια. παρ ολα αυτα τελευταια εχω αρχισει και παιζω πολεμικα παιχνιδακια οπως τα δυο παραπανω και εχω ψιλοκολλησει…γενικως παιζετε τετοιου ειδους παιχνιδια;;

εχω παιξει απο το Medal το τελευταιο μονο το airborne που καταπιανεται με τον Β παγκοσμιο καθως επισης και τα 4 και 5 απο το call of duty…

ποια απο τις δυο σειρες προτιματε και τι αλλο προτεινετε απο αυτες τις σειρες…

γενικα εχω να πω οτι εντυποσιαστηκα απο το πρωτο διοτι τα θεατρα του πολεμου ειναι αληθινα ενω απο τα δευτερα, για τα γραφικα τους…επισης προκειται να κατεβασω και το cod6 το οποιο επισης πρεπει να γαμαει ακομα περισσοτερο αποσο ειδα σε φιλο μου…

τι αλλα πολεμικα παιχνιδια προτεινετε;;

Battlefield
Brothers in Arm(Ανετα καλυτερο απο ολα το τελευταιο)

To Medal of Honor:Allied Assault ειναι για μενα το καλυτερο των πολεμικων παιχνιδιων που εχει βγει…λιγο παλιο βεβαια,καθως βγηκε το 2002,ωστοσο γαμαει ακομα και τωρα…

Brothers in arms οπως ειπε και ο απο πανω,αν και δεν εχω παιξει,ειναι παγκοσμιως καταξιωμενο…

το call of duty,εχει φοβερα γραφικα και γαματο Multiplayer,δηλαδη τοσα χρονια βασιζοταν στο multiplayer,ωστοσο δε παυει να ναι ενα φοβερο γκειμ

καλά, εδώ που τα λέμε το multiplayer είναι το παιχνίδι… εγώ με mohaa είχα ξεκινήσει, αλλά το cod ήταν πολύ καλύτερο. έπαιξα και cod2 και μετά πάπαλα, δεν ξανάπαιξα game.

σίγουρα καλύτερο το cod, κανει το medal of honor να μοιάζει παιδικό. αλλά και το moh κάνει το counterstrike να μοιάζει ανέκδοτο, πώς την παίζανε αυτή την αηδία…

ψ. πω, θυμήθηκα το lean στο mohaa ενώ προχωράς :lol:

ψ2. lupin, ισχύει η πρόκληση στο cod, έρχονται χριστούγεννα :stuck_out_tongue:

Eιστε αθλιοι!!
Οκ μπορει το Μενταλ οφ Ονορ να ειναι κλασσικουρα και παλια αγαπη, αλλα καλυτερο απο το Κολ? :?
Ειδικα τα τελευταια Κολ (4,5) ειναι απιαστα ρε

Heheheh, επικο γελιο στο mohaa το lean, οπως και το Melee attack.
Μπορεις να ξεκινησεις με Day of Defeat αν γουσταρεις τα πολεμικα σε σκηνικο Δετερου Παγκοσμιου.

Ναι οκ, medal of honor Allied Assault και Call of Duty ειναι απο τα πρωτα παιχνιδια που επαιζα φανατικα, σε στυλ clan, tournaments, clanbase, αλλα το cod ειναι αυτο που μου εχει μεινει τοσα χρονια και συνεχιζω να παιζω καθημερινα.

Το MW2 ξεχνα το για Multi, το καταστρεψαν ολοκληρωτικα για μας τους pc gamers.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ LEAN ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩς ΛΕΝΕ, “IT’S NOT BALANCED FOR LEAN”
ΑΛΛΑ ΜΕ KILLSTREAK ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ GAME, οΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ BALANCE…

Το MW2 εχει αμετρητα fails στο online τομεα, αλλα για single player, ειναι game of the year για μενα.
Μουσικη Hans Zimmer, το game ειναι σαν ταινια.

Για το MW1, παραμενει σταθερη αξια στο multiplayer τομεα, με τεραστια κοινοτητα και συνεχομενα Mods (συγκεκριμενα εννοω το promod) οπου το κανουν οτι πιο competitive εχω παιξει.

Βεβαια ολοι περιμενουμε το Bad Company 2, οποτε ελπιζουμε να μας δικαιωσει στο multiplayer, σε σχεση με το απαισιο mw2.

ΟΠριστε και ενα ενδεικτικο Fragmovie για το MW1.
Βεβαια, μην περιμενεις να κανεις τετοια kill, αλλα ποιος ξερει, μπορει να το χεις.


Κατι πιο “ανθρωπινο” οσον αφορα το skill.

Το προηγουμενο video αστο καλυτερα, λαθος που το βαλα, δεν ειναι για μη γνωστες του game. Θα νομιζουν οτι χρησιμοποιουν cheats, οσο και να τους λες οτι ολα αυτα τα Frags ειναι απο ευρωπαικα Lan τουρνουα.

Λοιπόν, κι εγώ προτιμάω το MW1 εννοείται, βασικά γιατί συνήθως κρίνω λόγω multiplayer, και τα πατάει όλα κάτω.8)
Όσο για το video αυτό, επειδή το χω κάψει το promod μπορώ να πω, σίγουρα τα noscopes των sniper είναι πολύ καλά, ορισμένα φαίνονται ψιλοαπίστευτα, αλλά το πλεονέκτημά τους είναι ότι δεν χρειάζεται να κρατάνε την ανάσα τους, όπως στο απλό multi, οπότε αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Επίσης, στο promod οι πιθανότητες για noscope είναι 20% περισσότερες.
Πέρα απ’ αυτό, είμαι ο μόνος που παρατήρησα ότι οι enemies πάντα έβγαιναν 3-3 μαζί σε σχεδόν κάθε σκηνή, για να μη μιλήσω για τις φορές που ήταν ο ένας πίσω απ’ το άλλον, και ψοφάγανε αβέρτα :lol:

δεν ξέρω τι modes υπάρχουν πλέον, αλλά για tdm μου έκανε :stuck_out_tongue:

όχι ρε σις call of duty πολύ καλύτερο gameplay.Και τα medal of honor είναι λίγο βαρετά κατα την άποψη μου :-s

Έχω την εντύπωση πως ήτανε promod :-k

τι ειν αυτό, δεν υπήρχε στας εποχάς μου :lol:

Promod SnD ειναι ολα.
Ολα τα ESL tournaments διεξαγονται σε promod live, Και type SnD.
Το tdm ειναι απλα for fun.

Axel, μπορεις να μπεις στον promod snd τον δικο μας (87.101.50.8 ) Η και στον tdm (87.101.50.7) οπου συνηθως εχει περισσοτερη κινηση.

http://www.gametracker.com/server_info/87.101.50.7:28960/
http://www.gametracker.com/server_info/87.101.50.8:28960/

Μπαινω σαν TOMMY συνηθως.
Στον 222 δεν μπαινω λογω τεραστιων Ping, αλλα κυριως συχναζω στον δικο μας και στον Team Modified, τον γερμανικο, ξες αυτον με τα skins.

παλιότερα με τι νικ έπαιζες?

Ωραία, θα το χω υπόψιν μου να μπω να παίξω, εγώ έχω Αxel σαν νικέημ (πολύ πρωτότυπο) 8)

Τα λεγόμενα για το MW2 από διάφορους είναι @@:lightsabre: μεγάλες ανοησίες από άτομα που δεν έχουν παίξει καν το παιχνίδι
Το Nuke που λες εσύ γίνεται με 25 Kills για να κάνεις 25 kills πρέπει να είσαι ο Θεός το ξέρω γιατί τοσο καιρό που παίζω nuke δεν έχει γίνει.

ωχ πολυ ορολογια επεσε και δεν μπορω να ακολουθησω:p

Ok, ειναι ολοφανερο οτι δεν εισαι συχνος gamer στη συγκεκριμενη σειρα για να το λες αυτο.

  1. Δεν μπορεις να δημιουργησεις dedicated server! (Σημαντικοτερο ολονων για την υπαρξη community και competitive gaming). Μη μου πεις οτι μπορεις να δημιουργησεις community μεσω steam, γιατι αν ειναι αυτο community, τοτε εισαι σιγουρα console gamer.

  2. Το netcode του matchmaking ειναι για τα σκουπιδια. Δεν μπορεις να διαλεξεις Map, τα host migration ειναι παρα πολυ συχνα, και για να παιξεις καποιο war με την clan σου, πχ ας πουμε εναντιων καποιων ολλανδων, θα παρακαλατε να εχετε εστω 100 ms Ping.

  3. Δεν μπορεις να μονταρεις το game, και κει ερχεται μια απο τις πιο ουσιωδεις ελλειψεις για την υπαρξη competitive gaming.
    Οι 70ρηδες πχ, εχουν την δυνατοτητα να διαλεξουν ως secondary weapon την καραμπινα 1887, η οποια ειναι υπερcheat (εχω φαει headshot απο τα 30 μετρα για ΤΟΝ ΘΕΟ!!!). Αν βαλει και akimbo (την υπαρξη δυο οπλων ταυτοχρονα), τοτε ενταξει, με απλο πατημα και των δυο κλικ του mouse, και τυφλος να ειναι, θα σε πετυχει, λογω διασπορας των σφαιρων σε περιμετρο των 10 μετρων.

H επισης, μου χει τυχει ρε φιλε, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ, να πεθανω απο κουτι που μου ρθε κατακουτελα στο spawn Μου, επειδη ο συμπαικτης μου ειχε καλεσει care package.

Φαντασου, αν μπορεις δηλαδη, να βρισκεσαι σε καποιο Lan tournament με επαθλο 5000 ευρω (σου δινω παραδειγμα περσινου τουρνουα στο Βελγιο, στο mw1) και το winning kill που κανουν στο team σου, ειναι απο ενα κουτι που θα πεσει στο κεφαλι σου εξ’ ουρανου.

  1. Ο ελεγχος για Hacks ειναι μηδαμινος. Αφου δεν υπαρχουν servers, αρα δεν υπαρχουν και admins, και μη μου πεις για το vac, γιατι θα γελαω μεχρι αυριο. Μπες λιγο στο http://www.mpcforum.com/ να δεις τι βγαινει καθημερινα σε undetectable hacks.

Ασε ρε φιλε τωρα, θες να σου απαριθμησω και αλλα fail δηλαδη;

Το παιχνιδι ειναι απλα for fun και μεστην εφεδια. Αντε κατσε παιξε σοβαρα και συγκεντρωμενα, οταν σου πεταγονται 1000000000 χρωματιστα γραμματα που καλυπτουν την οθονη, ειτε σε Killstreak, ειτε σε deathstreak, ειτε σε longshots, headshots, avenge, payback Και ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ.

Επισης, αν εχεις παιξει και τα 16 Maps, σου δινω 1000 ευρω ρε παληκαρε, και ενα κουτι τριγωνα με μπολικη κρεμα.

Εγω, εχοντας εδω στο καταστημα 6 cd key, ζητημα να χω παιξει 8 maps, τοσο σε tdm, snd, ffa και ground war.

Τελος, οκ μπορει να χεις δικιο για το nuke, αλλα ρε φιλε, στα 9 kills εχεις Pave Low, που και αυτο τελειωνει το game, μιας και το μονο που κανεις ειναι το “βρες τα κοκκινα τετραγωνακια”. Τι να μας πεις τωρα.

dude: Στο cod1 και cod2, εμπαινα συνηθως στους quakenet σαν overpain. Ημουν και μια μικρη περιοδο στους GROF, αλλα ψιλοπραματα.

Στο mw1 δεν ειμαι σε καποια clan, λογω δουλειας (πανε τα φοιτητικα χρονια που τα ξυναμε 10 μηνες στους 12) αν και χω φιλαρακια που ειναι στους IMmature, ( http://www.esl.eu/gr/cod4/team/4061286/ ) αλλα κυριως παιζω σε Pub servers.

CoD γιατί έχω σπαταλίσει ενάμιση χρόνο της ζωής μου και πάνω στο άνθος της εφηβείας (14-15) στο να παίζω το γαμωπαίχνιδο. Αυτά :D.

και τα 2 ειναι μεγάλες λατρείες…ψήφισα medal of honor γιατι την πώρωση που ειχα φάει στο Allied Assault με λιγα games μου εχει συμβεί… ειχα δει και εκείνη τιν περίοδο την διάσωση του στρατιώτη ραηαν που ειναι ολόιδια (Steven Spielberg τα έγραψε και τα δυο για…) :bow2: