Callisto - 22 & 23/11 @ Rodeo Club

CALLISTO [Turku, Finland]
Βαδίζοντας επάξια στα χνάρια των Neurosis & των Isis και τιμώντας την παράδοση των Βόρειων Χωρών της Γηραιάς Ηπείρου, οι Callisto ανήκουν στην τριάδα με τα σημαντικότερα και πλέον υποσχόμενα ονόματα του Ευρωπαϊκού Post-Metal. Σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα και μάλιστα με ολοκαίνουριου άλμπουμ!
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 & ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ RODEO CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 20 ΕΥΡΩ

Ισχύουν επίσης:

• 25% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ)
  • 75%-80% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ: ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ? 5 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ)

ton teleytaio kairo exw liwsei to album kai perimenw pws kai pws gia to live.
pls kalos hxos!!!

ps: sorry moder gia ta greeklish alla exei kollhsei to lap kai eimai se safe mode.grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ερωτηση: ισχυουν και οι 2 ημερομηνιες?ουτε στο μαισπεισ του ροντεο ουτε στων callisto λεει τπτ για 23/11.

Ναι ισχύουν και τα δύο dates…παράληψη στο myspace…
όσο για τον καλό ήχο να είσαι σίγουρος ότι θα το προσπαθήσουμε!

Ευτυχώς που είναι 2 μέρες, γιατί αν τελικά παίξουν και οι ISIS στις 22 γλυτώνουμε το δίλλημα!!!

Καλά, στις 22 μόνοι τους θα παίζουν…

Καλά, αυτό είναι σίγουρο!!

Κρίμα όμως…

Στο Space λέει 22+23, στα διαφημιστικά που μοιράζονται λέει μονο 22, ας πει κάποιος τί ισχύει επίσημα.

Και οι δύο μέρες ισχύουν

Ευχαριστώ!

πηρε κανεις τικετ??

δεν ειναι κακοι :-k …

http://rocking.gr/modules/forum/search.php?searchid=1278387
Tσεκαρε :wink:

πω πω, βλεπω να ειμαστε 5 ατομα στο λαιβ:-k

argggg… τους έχω σταμπάρει από καιρό, και τώρα θα ανέβω και Αθήνα για τους Isis, αλλά απο Δευτέρα πρέπει να είμαι πίσω Πάτρα… ξενέρααααααααααααααααα!!!

Τα δύο πρώτα albums τους τα σπάνε τρελά, το 3ο προσωπικά δε μου άρεσε αλλά και πάλι πρέπει να μετράνε σε live. Όσοι σας αρέσουν Isis και παίζουν φράγκα κ μπορείτε, προτείνω να τους τσεκάρετε ανεπιφύλακτα.

και κρίμα γιατί είναι μπαντάρα

ειδικα τη κυριακη που εχει κ isis θαναι μεγιστη πικρα κριμα θα φανε μεγαλη ξενερα τα ατομα απο τη μπαντα :roll: