Callisto live in Athens (28 Μαρτίου 2009)

Από bulletin της Alterground:

CALLISTO [Turku, Finland]

Βαδίζοντας επάξια στα χνάρια των Neurosis & των Isis και τιμώντας την παράδοση των Βόρειων Χωρών της Γηραιάς Ηπείρου, οι Callisto ανήκουν στην τριάδα με τα σημαντικότερα και πλέον υποσχόμενα ονόματα του Ευρωπαϊκού Post-Metal. Σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα για μια και μοναδική αποκλειστική συναυλία.
Στην εδώ εκρηκτική ζωντανή τους εμφάνιση μάλιστα, θα παρουσιάσουν 1η φορά σε ολόκληρη την Ευρώπη το υλικό του πολυαναμενόμενου ολοκαίνουριου άλμπουμ τους!

ΕΙΣΟΔΟΣ: ? 28 (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ)

Με πρόλαβες για τρία λεπτά κατιραμένε.
Και κλείδωσαν το δικό μου :frowning:

Γουστάρω άγρια Callisto!

E όχι και κατιραμένος…:stuck_out_tongue: έτυχε μωρέ…ήμουν myspace εκείνη την ώρα!!κάτι λέει και για καινούριο υλικο…χμμμ!!

28 ευρω?
μαλιστα

Για Alterground, μου φαίνεται περίεργο που δε το βάλαν 32-35.
Ειδικά αφού λέει “οι Callisto ανήκουν στην τριάδα με τα σημαντικότερα και πλέον υποσχόμενα ονόματα του Ευρωπαϊκού Post-Metal”…

Χαχα!τα κείμενα είναι πραγματικά αστεία…και οι Efterklang είναι οι άξιοι διάδοχοι των Sigur Ros κτλ κτλ…επίσης η τιμή είναι κοινή και για προπώληση και για ταμείο…λέτε να πιάσανε τόπο οι διαμαρτυρίες κάποιων εδω μέσα??

γιατι 28 ειναι λιγα???

αυτες οι μπαντες παιζουν σαπορτ εξω σε μεγαλυτερες μπαντες και το εισητηριο δεν ξεπερναει τα 20 ευρω

Πάλι ψιλο-απάτη μυρίζει… :-k

2/3 φετος …Cult of luna θα δουμε ,callisto θα δουμε φερτε και τους Neurosis φετος τελειωνουμε…:S

H Alterground και φλωρινιωτη να φερει… παλι 35 ευρω θα εχει :lol::lol:
btw το True Nature Unfolds ειναι συμπαθητικο…

Ποια τελευταία τους ρε μάστορα, 2 έχουν, ένα του 2004 και ένα του 2006 :lol:

χαχαχα το ειχα κανει εντιτ πριν το ποστ ρε χαχαχαχα

• ντεμος + επ.:lol:

Έχεις ακούσει demo τους ρε θηρίο? 8O link me asap…

Το ΕΡ το βρισκεις ανετα ρε
το πηρε το ματι μου σε κατι ρωσσικα βλογκσποτ.
[για να μην προωθησουμε και την πειρατεια.!]
:stuck_out_tongue:

Άλλο demo, άλλο ep μάστορα

τέσπα, με κάλυψες

Ωραίος!
Μετά τις πρόσφατες ακροάσεις μου (:Ρ), σκέφτομαι να κουβαληθώ κι εγώ Callisto. Βλέπουμε :smiley:

Ρε παιδιά, μήπως το εισιτήριο είναι ΑΚΟΜΑ λίγο τσιμπημένο?
Νταξ η άλτεργκράουντ μας έχει συνηθίσει σε χειρότερα, αλλά 28 ευρώ για Callisto?
Δλδ αν έρθουν Isis ή Neurosis πόσο θα πρέπει να’χει? 60??? :-k

1ον : αυτο ειπα και γω
2ον : το αβαταρ σου τα σπαει!!grendel rules

1ον. έχω αρχίσει να ξενερώνω ΑΓΡΙΑ με την άλτεργκραουντ. Δε με βλέπω να πηγαίνω Callisto παρ’ότι μου είναι συμπαθέστατοι. Αυτό είναι κοροϊδία.

2ον. Θενξ! Vivat Grendel! :slight_smile:

το ίδιο είπα για Die Krupps και ακυρώθηκε. Λες να πιάνει πάντα? :stuck_out_tongue: